NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: NHL (aktualne)
no to velke logo mohlo byt aj krajsie
-
mirak2
Hardcore addict
velke je uplne hnusne ale malelogo sa mi celkom paci
Veľké logo je príliš jednoduché, a ten kruh, nič moc (vo mne evokuje Carling
). Privítal by som viac zásahov do kruhu, ako je pri tej stíhačke hore. Tie menšie loga sú sympatické. Som zvedavý na dresy.
-
Steven666
King
Celkom uchádzajúce. Tiež som zvedavý na farbu dresov a na reakcie fandov Jets.
Ak myslíš slovenských tak na tých som zvedavý aj ja... Ak myslíš kanadských, tak väčšinová reakcia na fórkach je, že to vyzerá ako sekundárne logo na rameno a nie primárne logo na hruď.Steven666 napísal:Celkom uchádzajúce. Tiež som zvedavý na farbu dresov a na reakcie fandov Jets.
Videl som ďaleko lepšie amatérske koncepcie.
-
Steven666
King
mal som na mysli tých kanadských
neviem zatiaľ o žiadnych slovenských.
-
DanielDevil
Addict
Václav prospal do Columbusu http://sport.aktuality.sk/clanok/115901 ... columbusu/
-
guess.whoo
Redeemer
chris draper oficialne ukoncil karieru
New Jersey urobilo výmenu s Islanders. K "diablom" prichádza Trent Hunter a opačnou cestou smeruje Brian Rolston.
Podľa mňa viac než slušný trade, i keď Hunter mál v posledných rokoch nejaké zdravotné problémy ale to sa dá povedať aj o Rolstonovi. New Jersey vymenilo veterána za mladšieho hráča, schopného hrať v prvej alebo druhej lajne
. New Jersey týmto krokom ušetrilo 3 mil. USD, kedže Rolston mal zmluvu na 5 mil. USD pre nasledujúcu sezonu a Hunter je zazmluvnený na dva roky za 2 mil. USD ročne. A tak ostane viac peňazí na zmluvu pre Pariseho.
btw. zase príliš nerozumiem politike Islanders, opäť tam berú starých hráčov ako napr. dva roky dozadu Weight.....teraz hlási návrat Yashin, pribudol Rolston, Nabokov....žeby veková konkurencia Detroitu
, teda všetko hráči za zenitom svojej výkonnosti...a to nehovorím ešte o tom, koľko bitkárov majú podpísaných.
btw 2. Colorado podpísalo nováčikovský kontrakt s Gabrielom Landeskogom ako aj s obrancom Duncanom Siemensom. Landeskog by mal mať prvý team istý, hovorí sa o útoku Jones-Duchene-Landeskog, no samozrejme som zvedavý ako sa mu bude dariť. Siemens bude asi na svoju príležitosť čakať na farme, pretože v konkurencii Johnsona, Quinceyho, O´Byrnea, O´Briena, Wilsona, Holosa, Hunwicka či Hejdu veľa šancí nemá - aj keď ja očakávam trade niekotrého z obrancov Colorada, napr. Hunwick či Holos tam nemajú svetlú budúcnosť a nejaký 4-ty výber na drafte by Colorado dostať mohlo
btw. zase príliš nerozumiem politike Islanders, opäť tam berú starých hráčov ako napr. dva roky dozadu Weight.....teraz hlási návrat Yashin, pribudol Rolston, Nabokov....žeby veková konkurencia Detroitu
btw 2. Colorado podpísalo nováčikovský kontrakt s Gabrielom Landeskogom ako aj s obrancom Duncanom Siemensom. Landeskog by mal mať prvý team istý, hovorí sa o útoku Jones-Duchene-Landeskog, no samozrejme som zvedavý ako sa mu bude dariť. Siemens bude asi na svoju príležitosť čakať na farme, pretože v konkurencii Johnsona, Quinceyho, O´Byrnea, O´Briena, Wilsona, Holosa, Hunwicka či Hejdu veľa šancí nemá - aj keď ja očakávam trade niekotrého z obrancov Colorada, napr. Hunwick či Holos tam nemajú svetlú budúcnosť a nejaký 4-ty výber na drafte by Colorado dostať mohlo
Ako dlhoročný fanúšik Devils to uvediem na pravú mieru. Rolston nemal nijaké vážne major injuries, jediný problém je, že to bol náš podpis diablovi. Rolston má jednu z najlepších bômb v lige, problém je, že buď netrafí bránu alebo trafia brankára. Je to ľavé krídlo a na ľavom krídle sme boli doteraz najnadupanejší team v lige (Parise, Kovaľčuk, Eliáš, Rolston). Je skvelý Penalty Killer a je využiteľný na presilovkách, ale 5 miliónov na 5 rokov (v súčasnosti má 38, lepší už nebude) je hrozne veľa za hráča čo robí 30 bodov a hráva tretiu a štvrtú lajnuNew Jersey urobilo výmenu s Islanders. K "diablom" prichádza Trent Hunter a opačnou cestou smeruje Brian Rolston.Podľa mňa viac než slušný trade, i keď Hunter mál v posledných rokoch nejaké zdravotné problémy ale to sa dá povedať aj o Rolstonovi. New Jersey vymenilo veterána za mladšieho hráča, schopného hrať v prvej alebo druhej lajne
. New Jersey týmto krokom ušetrilo 3 mil. USD, kedže Rolston mal zmluvu na 5 mil. USD pre nasledujúcu sezonu a Hunter je zazmluvnený na dva roky za 2 mil. USD ročne. A tak ostane viac peňazí na zmluvu pre Pariseho.
Osobne som tušil, že sa črtá šanca lebo je veľa teamov, ktoré majú problémy s cap floor a Rolston ešte možno 20 gólov zo seba vyžmýka, navyše je to skvelý chlapík a veteran-presence.
Trent Hunter (btw nebol on finalista Calder Trophy dakedy?) bol možno dobrý týpek do tretej lajny v Islanders ale u nás bude rád ak si zahrá v sezóne 30 zápasov vo štvrtej. Jeho kontrakt je 2 milióny na 2 roky t.j. môžeme ho vyplatiť alebo nechať vyhniť na farme. Týmto ťahom sme získali 3 milióny pod stropom čo dokopy činí 8 miliónov a BOOK IT: očakávajte podpis Zacha Pariseho do pondelka! + ak sa Lou posnaží je šanca aj na návrat Salvadora. Okrem toho sa uvoľnilo miesto na ľavom krídle, pre Tedenbyho (ževraj nový Kesler
FORWARDS:
Parise-Zajac-Palmieri
Kovalchuk-Zubrus-Elias
Tedenby-Josefson-Clarkson
a tralalá 4th line: Henrique (je veľká šanca na prvý team), Steckel (to je ten čo v Capitals hral tretiu, je jeden z najlepších na faceoff a stopol Crosbyho), Pelley (v Jersey zrejme skončil, u nás už šancí veľa = asi žiadnu nedostane), Zharkov (veľká šanca na prvý team), Boulton (one-way contract), Janssen (two-way contract za 0.5M, jasná farma), Hunter
Steckel je jediný čo má IMO isté miesto, plus možnoooo Zharkov..
Náhodou Isles majú veľmi peknú presilovku a TOP6, Tavares, Moulson, Grabner, Okposo, Nielsen a je jasné, že hľadajú veteran leadership, čo im bohate poskytne Rolston, Nabokov a možno Yashin + väčšinou sú to rýchlonohé mäkkýše a na bottom 6 potrebujú ukázať aj silu. Isles ešte nemajú ani kapitána na budúci rok a neprekvapilo by ma menovanie Rolstona i keď Streit je asi väčší favorit. Debilný GM by bol schopný vymenovať aj Tavaresa, ten má IMO ešte rok-dva čas.btw. zase príliš nerozumiem politike Islanders, opäť tam berú starých hráčov ako napr. dva roky dozadu Weight.....teraz hlási návrat Yashin, pribudol Rolston, Nabokov....žeby veková konkurencia Detroitu, teda všetko hráči za zenitom svojej výkonnosti...a to nehovorím ešte o tom, koľko bitkárov majú podpísaných.
Otázka na teba JOSE: s kým rátate ako #1 v Colorade? + Vyzerá že Duchene sa stáva vaším franchise playerom, nebude Stastný časom (po sezone dvoch) na predaj? Ideálny hráč do Devils
Begbeee - Vedel som, že ma poopravíš, prípadne doplníš ohľadom výmeny ako dlhoročný fanúšik Devils
. V obrane nezabúdaj, že mate obrovský talent v podobe Adama Larssona (pôvodne mal byť draftovaný Coloradom, a tak ho budem poriadne sledovať
). Inak Tedenby je skvelý hráč, počas sezóny som ho príliš na očiach nemal, ale na majstrovstvách sa ukázal vo veľmi dobrom svetle
.
Ku Coloradu - Sherman zaujal oficiálne stanovisko ohľadom výmeny Šťastného v tom zmysle, že ho nemieni vôbec vymeniť a že sa má stať lídrom budovania a úspechu mužstva. Ale ako to už u Shermena býva, nevylúčil by som, že ho vymení, ak príde dobrá ponuka (čo tak napr. za Zajaca ?
- ja by som to hneď zobral). Navyše ak si spomenieme na katastrofálny trade Stewart, Shattenkirk za Johnsona a McClementa....to mu doteraz fanuškovia a samozrejme aj ja neviem odpustiť. Následne si dovolil Shermena kritizovať legendárny hráč Peter Šťastný a jeho slova zmierňoval až jeho syn Paul...takže všetko je možné, určite by som nedával ruku do ohňa zato, že Paul v Colorade aj ukončí kariéru
Šťastný vs Duchene - Ja som presvedčený, že v tejto sezone Duchene predčí Šťastného a vybojuje si miesto prvého centra. Dôvody: Duchene bude v poslednom roku z 3-ročného nováčikovského kontraktu a teda bude hrať o novú a čo najvýhodnejšiu zmluvu. Duchene zatiaľ vynechal 3 zápasy z 164 za dva roky. Šťastný má často zdravotné problémy a ako najdôležitejší problém by som videl výkonnosť: Duchene hral minulú najhoršiu sezonu v historii klubu po celý rok rovnako, zbieral body, a teda bol lídrom teamu. Šťastný tradične - úvod sezony veľmi dobrý a na prelome rokov jeho forma začína upadať, hovorilo sa o jeho nezáujme hrať akéjsi nechuti do hokeja a pod. Z tohto dôvodu by mi nebolo ani ľúto ak by sa stal Šťastný obeťou nejakého tradeu, ak by prišla schopná náhrada ako napr. Spezza (o ňom sa už špekulovalo tiež, že by mal ísť práve do Colorada) prípadne Zajaca z NJ.......tiež sa hovorí o tom, že by mohol prísť Drury, čím by sa ešte viac stali reálnejšie špekulácie o výmene Šťastného ale povedzme si otvorene, Drury už nie je čo bol, keď hrával napr. za Buffalo.
Zloženie formácii vidím asi takto:
Jones-Duchene-Landeskog,
Mueller-Stastny-Hejduk,
Winnik-O´Reilly-Kobasew,
Porter-McClement-Galiardi,
McLeod.....................prípadne ešte Yip, Stoa, Olver (paradox Colorada je, že majú príliš veľa centrov - Duchene, Stastný, O´Reilly, McClement, Porter...a na farme skončia talenty ako Stoa, či Olver)
Johnson-Quincey,
O´Byrne - Hejda,
Wilson - O´Brien......prípadne ešte Holos, Hunwick sa mi príliš nepáči štýlom hry, na svoj vek robí príliš veľa chýb.
Obrana získala na tvrdosti: konečne tam bude to čo preferujem ja, kvalitná rozohrávka podporená v každej dvojici minimálne jedným tvrdým obrancom....predlženie Wilsona, príchod O´Briena ako aj skúseného Hejdu (najlepšie platený bek) dáva na známosť, že obrana už nebude taká deravá ako v poslednom roku.
Jednotkou v bráne bude jednoznačne Semyon Varlamov (už to potvrdil aj GM). Cena za Varlamova bola vysoká, ale podľa mňa sa mužstvu vyplatí. Pred 1. júlom som si prial príchod najviac práve Varlamova, poprípade Lindbacka z NSH, Raska z Bostonu...proste obrovský talent, ktorý zatiaľ nedostal príležitosť aby rozkvitol. Washington nemal určenú jednotku boli tam Neuwirth a Varlamov...myslím si, že najviac teraz si to odniesol práve Neuwirth....mal byť jednotkou vo Washingtone a po príchode Vokouna sa vracia tam, cez čo už prešiel, bude zase čakať na svoju príležitosť.
V Colorade bude Varlamovovi kryť chrbát skúsený Giguere...ten išiel asi najviac dole z platu zo všetkých golmanov, spoľahlivá dvojka bude určite. O niečo viac by som však na poste dvojky videl tretieho brankára AVS - Cedrika Desjardinsa - obrovský talent, ktorý prišiel z Tampy. V sezone odchytal iba dva zápasy proti RAngers a Canadiens ale v oboch inkasoval iba po jednom gole, percentuálna úspešnosť v každom zápase nad 96 %, čo naznačuje, že dať mu šancu chytať by nebolo až také zlé, ale zaujímave, ako sa s tým popasuje. Netreba zabúdať, že na farme bude pôsobiť aj Calvin Pickhart, o ktorom sa tiež hovorí, že má pred sebou veľkú budúcnosť.
Ku Coloradu - Sherman zaujal oficiálne stanovisko ohľadom výmeny Šťastného v tom zmysle, že ho nemieni vôbec vymeniť a že sa má stať lídrom budovania a úspechu mužstva. Ale ako to už u Shermena býva, nevylúčil by som, že ho vymení, ak príde dobrá ponuka (čo tak napr. za Zajaca ?
Šťastný vs Duchene - Ja som presvedčený, že v tejto sezone Duchene predčí Šťastného a vybojuje si miesto prvého centra. Dôvody: Duchene bude v poslednom roku z 3-ročného nováčikovského kontraktu a teda bude hrať o novú a čo najvýhodnejšiu zmluvu. Duchene zatiaľ vynechal 3 zápasy z 164 za dva roky. Šťastný má často zdravotné problémy a ako najdôležitejší problém by som videl výkonnosť: Duchene hral minulú najhoršiu sezonu v historii klubu po celý rok rovnako, zbieral body, a teda bol lídrom teamu. Šťastný tradične - úvod sezony veľmi dobrý a na prelome rokov jeho forma začína upadať, hovorilo sa o jeho nezáujme hrať akéjsi nechuti do hokeja a pod. Z tohto dôvodu by mi nebolo ani ľúto ak by sa stal Šťastný obeťou nejakého tradeu, ak by prišla schopná náhrada ako napr. Spezza (o ňom sa už špekulovalo tiež, že by mal ísť práve do Colorada) prípadne Zajaca z NJ.......tiež sa hovorí o tom, že by mohol prísť Drury, čím by sa ešte viac stali reálnejšie špekulácie o výmene Šťastného ale povedzme si otvorene, Drury už nie je čo bol, keď hrával napr. za Buffalo.
Zloženie formácii vidím asi takto:
Jones-Duchene-Landeskog,
Mueller-Stastny-Hejduk,
Winnik-O´Reilly-Kobasew,
Porter-McClement-Galiardi,
McLeod.....................prípadne ešte Yip, Stoa, Olver (paradox Colorada je, že majú príliš veľa centrov - Duchene, Stastný, O´Reilly, McClement, Porter...a na farme skončia talenty ako Stoa, či Olver)
Johnson-Quincey,
O´Byrne - Hejda,
Wilson - O´Brien......prípadne ešte Holos, Hunwick sa mi príliš nepáči štýlom hry, na svoj vek robí príliš veľa chýb.
Obrana získala na tvrdosti: konečne tam bude to čo preferujem ja, kvalitná rozohrávka podporená v každej dvojici minimálne jedným tvrdým obrancom....predlženie Wilsona, príchod O´Briena ako aj skúseného Hejdu (najlepšie platený bek) dáva na známosť, že obrana už nebude taká deravá ako v poslednom roku.
Jednotkou v bráne bude jednoznačne Semyon Varlamov (už to potvrdil aj GM). Cena za Varlamova bola vysoká, ale podľa mňa sa mužstvu vyplatí. Pred 1. júlom som si prial príchod najviac práve Varlamova, poprípade Lindbacka z NSH, Raska z Bostonu...proste obrovský talent, ktorý zatiaľ nedostal príležitosť aby rozkvitol. Washington nemal určenú jednotku boli tam Neuwirth a Varlamov...myslím si, že najviac teraz si to odniesol práve Neuwirth....mal byť jednotkou vo Washingtone a po príchode Vokouna sa vracia tam, cez čo už prešiel, bude zase čakať na svoju príležitosť.
V Colorade bude Varlamovovi kryť chrbát skúsený Giguere...ten išiel asi najviac dole z platu zo všetkých golmanov, spoľahlivá dvojka bude určite. O niečo viac by som však na poste dvojky videl tretieho brankára AVS - Cedrika Desjardinsa - obrovský talent, ktorý prišiel z Tampy. V sezone odchytal iba dva zápasy proti RAngers a Canadiens ale v oboch inkasoval iba po jednom gole, percentuálna úspešnosť v každom zápase nad 96 %, čo naznačuje, že dať mu šancu chytať by nebolo až také zlé, ale zaujímave, ako sa s tým popasuje. Netreba zabúdať, že na farme bude pôsobiť aj Calvin Pickhart, o ktorom sa tiež hovorí, že má pred sebou veľkú budúcnosť.
Trejd Zajac - Stastny nedava velký zmysel, to o čo je stastny lepší vpredu o to je Zajac lepší smerom dozadu, navyše mi potrebujeme hit combo Parise/Kovaľčuk + Zajac/iný dobrý center aby sme mali dve super lajny a aj keď sa to niektorým fandom nepáči vedel by som si predstaviť pustiť napr. Eliáša, Zubrusa alebo Clarkson + nejaký talent z obrany, kde máme obrovský pretlak mladých hráčov prípadne nejaký kvalitný depth player kde tiež máme čo ponúknuť = to všetko v nejakej vhodnej kombinácii. Myslím, že Parise, Zajac, Kovalcuk, Larsson, Volchenkov a Brodeur su untouchable.
Pochopil som už že Varlamov bude asi jednotka, len mi nejde do hlavy, že Gigeure predal kožku tak lacno. Myslel som si, že v Toronte (nevyšlo) prípadne u vás by ešte skúsil vzkriesiť kariéru...
A čo Hejduk, ten už minule chcel končiť kariéru v NHL, teraz nemáš nejaké info či plánuje teda ešte hrať alebo čo s ním?
Pochopil som už že Varlamov bude asi jednotka, len mi nejde do hlavy, že Gigeure predal kožku tak lacno. Myslel som si, že v Toronte (nevyšlo) prípadne u vás by ešte skúsil vzkriesiť kariéru...
A čo Hejduk, ten už minule chcel končiť kariéru v NHL, teraz nemáš nejaké info či plánuje teda ešte hrať alebo čo s ním?
Tak o Giguera neviem, či by bol väčši záujem, pretože bol druhým najpreplatenejším golmanom minulej sezóny
http://www.nhlpro.cz/clanek/19865-nejho ... ule-sezony
(zaujímavá tabuľka v článku).
Tak ja by som toho Zajaca do Colorada určite zobral, ako píšeš, je lepší v hre dozadu ako Šťastný, navyše ako druhý center za Ducheneom by bol prospešný, ak si zoberiem, koľko gólov Colorado inkasovalo. S dávaním gólov problém nebol.
Hejduk
- bude pokračovať v Colorade, predĺžil o 1 rok. Nechcem byť zlý, ale namiesto neho by som si vedel predstaviť iného útočníka, predsa len Milan hraje, ako sám hovorí, na jednej nohe a môže kedykoľvek skončiť kvôli zraneniu kolena, preto nevidím ako priaznive to, že s ním každoročne uzatvoria kontrakt....chápem je to ikona klubu, ale zaberať miesto v zostave mladším a lepším mi nepríde ako najšťastnejší ťah...a tomu je príklad aj minulá sezona a Adam Foote - ikona, ktorú nemôžu vymeniť, je za zenitom výkonnosti, a len zaberal miesto, prispel k destabilizácii zadných radov, pretože bol často zranený a tým obrana nebola zohratá....
Som zvedavý čo predvedie Chuck Kobasew....defenzívny štyl v Minnesote mu evidentne nesedel, a tak by v ofenzíve Colorada mohol hrať tak skvele ako kedysi za Boston a 20 gólov by nebolo od neho vôbec zle....Tiež Mueller sa zúčastní prípravného kempu, zaujímave bude sledovať, či nezabudol hrať hokej po roku pauzy spôsobenej otrasom mozgu a ako rýchlo sa dostane do formy. Ak má Colorado uspieť bude potrebovať od neho aspoň 25-30 gólov v sezóne.
(zaujímavá tabuľka v článku).
Tak ja by som toho Zajaca do Colorada určite zobral, ako píšeš, je lepší v hre dozadu ako Šťastný, navyše ako druhý center za Ducheneom by bol prospešný, ak si zoberiem, koľko gólov Colorado inkasovalo. S dávaním gólov problém nebol.
Hejduk
Som zvedavý čo predvedie Chuck Kobasew....defenzívny štyl v Minnesote mu evidentne nesedel, a tak by v ofenzíve Colorada mohol hrať tak skvele ako kedysi za Boston a 20 gólov by nebolo od neho vôbec zle....Tiež Mueller sa zúčastní prípravného kempu, zaujímave bude sledovať, či nezabudol hrať hokej po roku pauzy spôsobenej otrasom mozgu a ako rýchlo sa dostane do formy. Ak má Colorado uspieť bude potrebovať od neho aspoň 25-30 gólov v sezóne.
-
DanielDevil
Addict
Tak Parise sa upísal na 1 rok za 6 mil. dolárov
http://www.slovaknhl.sk/10067-parise-po ... trakt.htmlPrezident a generálny manažér tímu Lou Lamoriello povedal, že obe strany sa snažili dohodnúť na viacročnom kontrakte, no chceli sa vyhnúť arbitrážnemu konaniu. Devils teraz už myslia aj na rokovania o ďalšej zmluve, pretože by sa v roku 2012 mohol Parise stať neobmedzeným voľným hráčom.
-
guess.whoo
Redeemer
begbeee napísal:Týmto ťahom sme získali 3 milióny pod stropom čo dokopy činí 8 miliónov a BOOK IT: očakávajte podpis Zacha Pariseho do pondelka!
Je to síce iba na rok, ale podľa mňa išlo o nejakú rýchlo zbúchanú vec aby sme sa vyhli arbitráži, pričom som si istý, že na dlhodobej zmluve sa dohodnú v priebehu ročníka.
Colin White a Trent Hunter boli vyplatení zo zmlúv....
... a celý svet sa kuká, že WTF?
(ohľadom White-a samozrejme)
(ohľadom White-a samozrejme)
Ďalšia pre mňa nepochopiteľná výmena medzi San Jose a Minnesotou, zo strany Minnesoty samozrejme. San Jose z Minnesoty získalo útočníka Jamesa Shepparda za 3. výber 2013....
Neviem prečo, ale Minnesota mi príde akoby už pred začiatkom sezóny hodila flintu do žita ako sa hovorí, výmena Burnsa, Havláta, Shepparda, pričom neboli nahradení adekvátnymi posilami ale iba "otáznymi hráčmi" ako Heatley (už je s najväčšou pravdepodobnosťou za zenitom svojej streleckej kariéry), Setoguchi (má jednu vydarenú sezónu a Wild jeho príchodom neskutočne riskujú, či zopakuje skvelé čísla zo SJ), tiež odišiel skúsený veterán Andrew Brunette, neviem či na odchode nie je náhodou aj Antti Miettinen...získali tam síce pár draftových pozícii, ale predsa len SJ bude v lige veľmi vysoko, takže Minnesota získa výbery niekde okolo 20-25 miesta.
btw. San Jose podpísalo do obrany Colina Whitea, ktorého vykúpili zo zmluvy v New Jersey....v obrane SJ začína byť pomaly ale isto pretlak....Boyle, Burns, Murray, Vandermeer, Wallin, White, Vlasic, Demers.....niekto bude musieť asi z kola von
Neviem prečo, ale Minnesota mi príde akoby už pred začiatkom sezóny hodila flintu do žita ako sa hovorí, výmena Burnsa, Havláta, Shepparda, pričom neboli nahradení adekvátnymi posilami ale iba "otáznymi hráčmi" ako Heatley (už je s najväčšou pravdepodobnosťou za zenitom svojej streleckej kariéry), Setoguchi (má jednu vydarenú sezónu a Wild jeho príchodom neskutočne riskujú, či zopakuje skvelé čísla zo SJ), tiež odišiel skúsený veterán Andrew Brunette, neviem či na odchode nie je náhodou aj Antti Miettinen...získali tam síce pár draftových pozícii, ale predsa len SJ bude v lige veľmi vysoko, takže Minnesota získa výbery niekde okolo 20-25 miesta.
btw. San Jose podpísalo do obrany Colina Whitea, ktorého vykúpili zo zmluvy v New Jersey....v obrane SJ začína byť pomaly ale isto pretlak....Boyle, Burns, Murray, Vandermeer, Wallin, White, Vlasic, Demers.....niekto bude musieť asi z kola von