viete mi poradit autoradio? Poziadavky: CD+MP3, USB a pam. karty, NIZKA CENA. Farba, dizajn, znacka a pod. ma nezaujimaju. Viac ako 40€ investovat nemienim, hlavne nech to nejako hra.
tak to sencor určite neber zvuk je hrozny a kvalita vyhotovenia stojí za prd preto satoho snažia ludia zbaviť kup niečo značkovejšie a kúp k tomu fm transmiter neveim či ti treba el zapalovač ale v dnešnej dobe je trh presýtený neznačkovými vecami a každý to nechce lebo sa to pokazí alebo to tam nepasuje prípadne to nema bassy aj ked je tam napísane že "triple bass super wofer bosster " a somariny dalšie
Nema odnimatelny predny panel, neukazuje názvy staníc, nedá sa listovať medzi priečinkami na USB/SD, príliš silne nenastavitelne podsvietenie (v noci to vadi). Neodporúčam.
neviem co cakas od radia za 35€ ale za tie peniaze aj tak nic lepsie nekupis.. mozno hej ale nove urcite nie.. a urcite je to lepsie ako sencor a podobne znacky ktore mozes po dvoch mesiacoch zahodit do smetiaka..
Ja zasa neviem, čo sleduješ tvojim prispevkom. Napísal som sem svoje prakticke skúsenosti s daným modelom a upozornil na nedostatky, ktoré som si ani ja neuvedomil, keď som to kupoval. A s istotou ti môžem povedať, že lepšie ako ten sencor to na 100% nie je.
Dakujem. Tak ma napadlo, stoji za skusku zavolat na nejake vrakovisko? Tam sa tych aut toci dost a niekde sa take radio pre mna moze najst. Myslite, ze by ho tam predali pod cenu? A oplati sa takto kupovat?
Nahodou, minule ked som bol na vrakovisku po stahovac okna na Scenika, bol tam na prvy pohlad bezchybny Fiat Brava a mal autoradio s CD mechanikou, neviem ake, ale CD mal. Spytat sa o radio ma akosi nenapadlo, len som rozmyslal nad tym, kto mohol byt taky keket, ze tam dal take pekne auto ZNICIT...