Poskytovatelia optiky v BA

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
gm4n
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Poskytovatelia optiky v BA

Príspevok od používateľa gm4n »

Zdravim.

Potreboval by som vediet ake su moznosti optickej siete na adrese: Bratislava, Šancová, 18
Budem tam byvat pocas VS a potreboval by som co najrychlejsi mozny internet hlavne ale vysoky upload. Idealne 50/50 - 100/100. Vygooglil som napriklad spolocnost Isper, ale nemaju pokrytie. Comu nechapem kedze som na stranke UPC kontroloval dostupnost a optika by tu byt mala.
Nasiel som par spolocnosti v googli ale to ponukaji rychlosti ako 70/2 a podobne. Vy co byvate v BA mozno nieco budete poznat. A neverim ze by to taky internet nebolo mozne spojazdnit.

Dakujem za info.
xixo22
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Poskytovatelia optiky v BA

Príspevok od používateľa xixo22 »

ono pokial viem tak upc pouzivalo na toto aj rozvody od kablovky ....aspon na private to tak mame spravene takze preto ti asi hodilo dostupnost
richard12
Amateur
Amateur

Re: Poskytovatelia optiky v BA

Príspevok od používateľa richard12 »

O taky synchronny program si musis poziadat individualne prevadzkovatela, ktory tam ma aj tu tvoju optiku 70/2. Pre bezneho pouzivatela to nie je standard s principu protokolov. Ak prevadzkovatel nie je idiot a nema to robene lastmile akoze "optika", tak vymeni zariadenia a zriadi.

Viem, ze vsetci globalni take programy maju, ale v sekcii pre firmy, nie obcanov. ;-) A keby naozaj vsetci odmietli dostupnost, tak zaklopes u Sinet-u, nech beru lopaty, to je par metrov, ale aj tak si myslim, ze nevies, co chces. Nestacilo by tokenizovat cez MicroTik ?
Napísať odpoveď