zdravím nedávno sa spustila na socialnej sieti FaceBook aplikácia/hra s názvom The Sims Social
http://www.facebook.com/TheSimsSocial
ospravedlnujem sa ak je tu už takáto téma k tejto hre
vyzerá to zaujímavo avšak ju neviem zhodnotiť pretože sa do hry neviem dostať majú tam taký blbý baner s 3voľbami a po odkliknutí do 5min by mala hra nabehnúť samozrejme že mi to robilo 20min a nič mám len ja takýto jediný problém ak viete v čom ej chyba budem vďačný
The Sims Social (FB)
-
lekoklatik
VIP
Re: The Sims Social (FB)
Aký prehliadač používaš? Nepýta to od teba javu? flash?. Nakoľko je to webová aplikácia, problém vidím práve v takýchto pluginoch.
Skúšal si hru spusti aj v iných prehliadačoch? Je možné že to majú aktuálne vyťažené?
btw linky sa tu do code nedávajú. Nie sme warez fórum, prečítaj si pravidlá.
Skúšal si hru spusti aj v iných prehliadačoch? Je možné že to majú aktuálne vyťažené?
btw linky sa tu do code nedávajú. Nie sme warez fórum, prečítaj si pravidlá.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale veď ešte to nieje spustené, čítaj trošku.
The Sims is coming soon to facebook.
//Leko všimol som si, ale smeroval som to na OP aby si si nemyslel
The Sims is coming soon to facebook.
//Leko všimol som si, ale smeroval som to na OP aby si si nemyslel
-
lekoklatik
VIP
Heh, tak dokonca : ) Ja som na to neklikal
všetko je možné prehliadače som skúšal takmer všetky v pluginoch to nevizerá že to je.
niekde na nástenke bol príspevok od SIMS official že sa hra už spustila ale je možné že len zatial ako beta možno tam je chyba
a pravidlá prepáč niesom na jedinom fóre a nechce sami čítať zakaždým xy A4 takže sa ospravedlňujem fórum to nebuglo všetci sme zdravý
niekde na nástenke bol príspevok od SIMS official že sa hra už spustila ale je možné že len zatial ako beta možno tam je chyba
a pravidlá prepáč niesom na jedinom fóre a nechce sami čítať zakaždým xy A4 takže sa ospravedlňujem fórum to nebuglo všetci sme zdravý