router Air live wl-5460AP
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
router Air live wl-5460AP
Caute borci, mam takyto problem, nejde sa mi dostat do administracie wifi routra , tukal som adresu http://192.168.100.252 a nenacita vobec nic, pritom internet cez kabel iduci z routra funguje, aj wifi vysiela no nemozem fungovat na wifi lebo musim si nastavit mac adresu v routry. Skusal som aj vypnuť firewall no nič.
Re: router Air live wl-5460AP
Si si isty ze je to tato IP? Defaultna ano, ale kedze ti cez neho ide internet, je mozne ze to bolo zmenene. Otazka je ti to mas v mode gateway, alebo AP.
Ak ho mas v mode AP, IP adresa v PC ktoru mas zadanu ako gateway nie je ten ovislink, ale iny router. Ak je v mode gateway (kde 1 LAN port sluzi ako WAN), vtedy je IP brany v tvojom PC zaroven IP tvojho ovislinku.
Ak ho mas v mode AP, IP adresa v PC ktoru mas zadanu ako gateway nie je ten ovislink, ale iny router. Ak je v mode gateway (kde 1 LAN port sluzi ako WAN), vtedy je IP brany v tvojom PC zaroven IP tvojho ovislinku.
-
easton
Professional
uz som to vyriešil, musel som dat do protokoli v4 urcite IP adresy aby to šlo, len teraz dalsi problem ked clonujem mac adresu a dam reboot, tak mi v administracii vypise, ze stranak sa neda zobraziť
Daj si tam najnovsi FW. A skus pouzit IE na administraciu ovislinku. Bezne ho spravujem napr. cez chrome s poslednym FW a v pohode.
-
easton
Professional
ani po nahrati najnovšieho firmwaru, pouziti IE sa mi nepodarilo zmenit mac adresu, router funguje ok, aj wifi vysiela, ale nejde mi nastaviť mac adresu lebo po reboote ,ktory tuknem v administracii, tak po skonceni procesu napise stranka sa nepodarila najst neviem si rady :-/
si si isty ze adresa zostala rovnaka? V akom mode mas nastavene AP? Predpokladam ze mas problem s adresou, nenastavil si staticku a je mozne ze po restarte ma zariadenie inu IP.
-
easton
Professional
takže ak sa chcem dostat do administracie routra musim zadat do ip v4 tieto adresy: 192.168.100.2 a maska 255.255.255.0 a potom natukam do prehliadača http://192.168.100.252 pri tychto nastaveniach nejde net ani cez kabel, idem natukam clone mac adress tuknem reboot pockam až dokonči a vypise tu hlašku , dalej sa v administracii neda pracovať , lebo nefunguje , stale vypiše stranka sa neda zobraziť
Ved si nastav Ovislink do modu aky potrebujes, nastav si IP ake potrebujes...a az ako poslednu vec ries MAC filter...
-
easton
Professional
vyriešene možte lock, zmenil som mod na gateway
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 10:16)
ok zas tu mam ten problem, ak chcem zmeniť na gateway mi napiše, stranka sa neda zobrat a už ani administracia nefuguje, predtym mi to fungovalo nepoužival som ten router ,ale stary mi odišel tak musim použiť tento...updatol som firmware ,ale stale to robi...nemožem tam potom nič meniť
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2012, 10:16)
ok zas tu mam ten problem, ak chcem zmeniť na gateway mi napiše, stranka sa neda zobrat a už ani administracia nefuguje, predtym mi to fungovalo nepoužival som ten router ,ale stary mi odišel tak musim použiť tento...updatol som firmware ,ale stale to robi...nemožem tam potom nič meniť