Samo spúšťací program C++

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
okoloiduci15
Amateur
Amateur

Samo spúšťací program C++

Príspevok od používateľa okoloiduci15 »

Dobrý Deň, chcem sa opýtať či sa dá v C++ vytvoriť program taký aby sa pri napr: rozzipovaní sám spustil alebo podobne. neviem ako na to nič ma nenapadá v c++ robím už asi 3 roky viem tooh dosť ale s týmto som v koncoch a ešte jednu vec by som potreboval poradiť ako dať viac programov dokopy do toho jedneho ktorý sa sám spustí? sú to programy aj v c++ aj v Bat príkazy ak ma chápete :) Ďakujem predom...
sorien
Medium Expert
Medium Expert

Re: Samo spúšťací program C++

Príspevok od používateľa sorien »

1. nieco taketo http://www.jackmccarthy.com/malware/Win ... eation.htm ?

2. spojis ich normalne bitovo do kopy

napr: jeden program (20kB) + druhy program (10kB) + treti program (5kB) + znacka ktora urcuje velkost jednotlivych programov - cize napriklad 2 x 16 bitove cislo, prve bude mat hodnotu 20kB = zaciatok 2. programu a druhe bude mat hodnotu 30kB = zaciatok 3. programu. Vznikne ti jeden velky exe subor (30Kb + znacka), ked sa spusti do pamati sa nacita len prvy program, ktory sa pozrie na znacku, zisti kde su v tom execku ulozene dalsie programy, nacia ich do niakeho buffera s presnou velkostou a ulozi niekam do tempu a spusti..
okoloiduci15
Amateur
Amateur

Ano take :D a nedalo by sa spraviť aj to že proste príde ti mail a ako náhle ho otvoríš tak ti spustí ten súbor alebo ako to exe dať do suborov neakých napr word documentu nechcem robit virusy len chcem vedieť či sa to dá poprípade spraviť neaký jednoduchý program cez Cpp a vyskúšať to vnom a neaký program na to davanie tých .exe suborov nieje? :) inak Ďakujem za odpoved dosť si mi pomohol :) :)

//autoeditácia príspevku (24 Júl 2011, 10:56)
Ja len potrebujem dať jeden súbor aby sa spustil mám zdroják 3 suborov ktore chcem spojiť a potrebujem aby to bola jedna aplikacia najlepšie taká ktorá sa automaticky pri otvoreni napr: winraru len otvoreni spustínič viac alebo teda ak by sa to dalo zakompilovat do mailu alebo tak by to bolo fajn ale hlavne potrebujem aby sa spustili takto najprv 1 potom 2 potom 3 nie všetky naraz a ako sa dá zastavit proces cez C++ viem teraz z hlavy len cez Batch
johny3212
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny3212 »

windows.h ma v sebe funkcie, ktore dokazu spustit za behu *.exe subor v lubovolnom case, ci uz cez system alebo MFC funkcie. Napr.

Kód: Vybrať všetko

(void)system("C:\\Program Files\\test.exe");

Ale najlepsia volba na taketo veci je napisat si Shell script, ten potom mozes spustat z hocicoho, napr. cez SSH port, je to jednoduche. Podobne pracuju aj virusy.
okoloiduci15
Amateur
Amateur

Ďakujem za odpoved a chcel by som sa ťa ešte opýtať y či sa nedá spraviť v bat alebo c++ kód ktorý po spustení programu si sám stiahne z FTP serveru daný súbor a spustí ho bez opytania typu uložiť ako? dá sa to? normalny exe subor najlepšie by bolo v bat ale aj v c++ ale poprosím ávod teda kód na to :) ďakujem
Napísať odpoveď