Stopa napísal:Ak sa ti chce tak kludne, ale pre mna su tie playlisty deal breaker, coraz castejsie ich pouzivam.
no tak premňa slabota, išlo mi to dosť pomaly na 3GS a dlho načítavalo dáta z mojej knižnice, nepostrehol som žiadnu výhodu, nemohol som nájsť spomínané playlist, strašná slabota, neviem ako za to niekto môže dať neaký cent
rochedo čo máš proti skoro každému linku ktorý sem pridám? napíš úprimne, len kritizuješ a kritizuješ k diskusii tak neprispeješ niako...
a prosím ukáž mi lepšiu stránku ktorá sa tak venuje Apple zariadeniam, a ktorej všetko veríš, ďakujem
Napr. Macrumors, Cultofmac, Appleinsider.
A o com mam podla teba diskutovat ? Toto su len same spekulacie. Kazdy predsa vie ze v semptembri musi byt ohlaseny novy iPhone. Minuly rok to bol keynote v septembri kde boli ohlasene nove iPody. Takze tento rok to mozme cakat tiez niekedy na zaciatku septembra. Cize v auguste uz budu rozoslane pozvanky a uz o tom budeme vediet.
Ludia uz asi 2 mesiace mi nefunguje kompas na 3GSku. Neviem kedy to prestalo fungovat a nemal som ani cas to riesit no teraz by som s tym rad nieco spravil. Kompas v kazdej aplikacii vratane tej systemovej len pise ze ho mam rekalibrovat tym klasickym pohybom tvaru 8 no mozem hybat kolko chcem a nic sa nedeje, proste nejde. Rusenim to nie je, skusal som to na XY miestach, vnutri, vonku, vsade. Takisto to nebude krytom, nefunguje ani bez krytu.
Jedine co som zatial neskusal je restore, a do toho sa mi velmi nechce. Any ideas?
Ma tu niekto Carcassonne? Chcel by som vediet ako funguje multiplayer, ide to real time, alebo zatial co protihraci tahaju ja mozem zdhnut prec a notifikaciou ma to upozorni na moj tah?
A taktiez, je mozne mat rozohranych viacero multiplayer hier ako je to napriklad v Kard kombat?
Neviem, ci sa tu uz niekto pytal... menim iphone 3g za 3gs a 3gs za 4 ...ako je to s prenosom udajov? staci spravit backup a v novom telefone dat obnovit?
Home tlacidlo dotykove? Curved design? Blbosti, obgeneracna vymena designov to nepovoli, 5ka bude dizajnovo rovnake, bude mat par veci navyse a bude rychlejsia, ale taketo zasadne zmeny to nebudu.