Paypal
Paypal
Ahojte vydražil som jednu vec na Ebay , no na paypal mi žiadne prachy nedošli. Pri tom vydraženom tovare mi píše , že bolo zaplatené a sa spracováva no , ale nemalo by to byť na paypale hneď ako to vyplatí?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Paypal
Témy o PayPale tu už tuším sú, ale nechce sa mi ich hľadať. V každom prípade, to, že niekto vyhral tvoju aukciu, ešte neznamená, že tú platbu ti zašle hneď. AK by ti ju zaslal, peniaze máš na PayPale ihneď, dostal by si e-mail. Počkaj ešte pár hodín (samozrejme, neposielaj nič, pokiaľ peniaze nedostaneš) a pokiaľ ti peniaze nedôjdu, napíš danej osobe mail, ak sa ozývať nebude, musíš kontaktovať resolution centre.
Caw no on to vyhral už včera , ale ešte peniaze nikde. Ale ako je to možné ja keď som kupoval na ebay hneď ma to preplo na paypal a zaplatil som z účtu tak ako nemohol zaplatiť? Mám mu skúsiť napísať? A cez víkend tiež prevádza paypal? Inak má 100% feedback , každý píše , že rýchla platba.
Nie tuším ale určite sú. A nie jedna ale desiatky.seth82 napísal:Témy o PayPale tu už tuším sú
martinsos: Prečítaj si pravidlá fóra a pred založením témy použi vyhľadávanie.