Alkohol - co potom?
Re: Alkohol - co potom?
jak dobre že už nepijem
na tých pár razy som mal akurát suchoty, ale to neni nič extra 
Vcera asi 6 vodiek k tomu 2 piva a ranna bolest hlavy zarucena
. Pomaly sa to vsak zacina vylepsovat hektolitrami vody ktore som uz stiahol.
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
pokial nemiesam a nepijem nejaky hnus tak rano ako kazde ine - ci by som pil alebo nie 
ja uz dlhe roky skoro vobec nepijem, ale kedysi za starych cias som to riesil B-komplexom forte a, Cvitaminom a litrami cistej vody.. 
-
guess.whoo
Redeemer
no mne byva rano zle az ked vypijem viac ako 13 poldeci vodky a par piv..inak pohoda 
spravne riesenie som este nenasiel, kedze voda nezaberala, jedlo nechuti..iba cakat
spravne riesenie som este nenasiel, kedze voda nezaberala, jedlo nechuti..iba cakat
nepit alebo pit viac
vcera krasne 4 deci fernetu vodka a pivo a rano sviezi ako ked som chodil do skolky
nie je to vela alkoholu, ale z kvalitneho chlastu su rana krajsie.
-
spojka13
Darca
fernet je kvalita?
tak urcite lepsie ako nejake lacne ovocne gazdovske chute alebo old harold.
No ja to robím tak spím s flašou rano sa zobudím dam si virovnavacie pivo idem si este na dve hodky lahnut . ale každemu pomože niečo ine bratranec si dava sodu bikarbonu a je mu ždy dobre....
-
guess.whoo
Redeemer
do znacnej miery mas pravdu s tym kvalitnym alkoholom. lenze aj ked vypijes flasu absolutky zlemu pocitu sa rano neubranisSRneC napísal:tak urcite lepsie ako nejake lacne ovocne gazdovske chute alebo old harold.
-
kukiak
Addict
ak sa clovek dopije a dotlaci uz poriadne, opici sa nevyhne. Ja som pred nedavnom zazil najhorsiu opicu mojho zivota, po 6 dnovom piti som alkohol vysadil a 3 dni mi bolo zle, 2 noci totalne prebdene, ta chut v ustach, stahy svalove,preludy.. nic prijemne 
-
javatar
Hardcore addict
Ale vyhne - dolezite je ale nespat! To znamena ze sa treba neako udrzan hore kym sa clovek aspon neciti triezvy. Co je po nocnom zatahu takmer nemozne - ale ak to clovek dokaze tak ma vyhrate.kukiak napísal:ak sa clovek dopije a dotlaci uz poriadne, opici sa nevyhne
Druha varianta je dat si budik po par hodinach - clovek je sice rozbity ako prasa ale stale opity a opicu nema.
Tretia varianta je nadrbat sa este vyse nech sa zobudi este dobre naliaty (osobne som uz raz takto vstal po 9.5 hodinach spanku a bol som na srot - zle mi vsak nebolo (a to sa den predtym pomiesalo hodne vela veci))
Dá sa vyhnut aspom večerním stavom poznate to lahnete do postele a ste hotový svet sa točí je vam na vracanie Atd..... ale stačí len zložit jednu nohu z postele a to by malo pomoct hovorí sa tomu (vyhodit kotvu)
Pomaha to niečo to robí s krvním obehom nerobím si srandu občas ked som až moc spitý a spomenem si nato tak to spravim a ked ne tak idem hodit šablu a potom pohoda
Pomaha to niečo to robí s krvním obehom nerobím si srandu občas ked som až moc spitý a spomenem si nato tak to spravim a ked ne tak idem hodit šablu a potom pohoda
jo jo uzemnenie pomáha... najlepšie je ale piť tak, aby si sa do toho stavu nedostal... alebo nepiť vôbec...
kde sú tie časy, keď som sa zvalil do postele a vidiac červenú diódu na televízore dvojmo a snažiac sa zaostriť na nu, som zaspal. Teraz sa mi to už akosi nestáva, asi málo pijem. Ale kotva vždy pomohla, keď už bolo najhoršie.
-
martinez13
Light Professional
pinco presne to isté bolo kedysi aj u mňa z tou diódou (prípadne hodiny)
mne brat poradil aby som si sadol na postel a oprel sa o stenu, zaspal som rýchlo a ani som sa nepototo.. momentálne také už neriešim lebo som istú dobu čistý
mne brat poradil aby som si sadol na postel a oprel sa o stenu, zaspal som rýchlo a ani som sa nepototo.. momentálne také už neriešim lebo som istú dobu čistý
Neviem ako u druhých, ale mne pomáha "zapnutie metabolizmu". Tzn po prebudení hodiť studenú sprchu zjesť napr bujón alebo wifonku a ísť si zabehať, poprípade nejaku inú činnosť... hlavne sa hýbať. Neverili by ste ako ma po sobotnej chlastačke prejde opica cez zápas (futbal). Jeden polčas na ihrisku spraví svoje a som jak rybka.
Ale inak v poslednom čase už ani nejake extra opice nemávam, samozrejme keď to nepreháňam s miešaním.
//zabudol som dodať svoj rituál, neviem prečo, ale cez opicu mám hroznú chuť na jogurty
Ale inak v poslednom čase už ani nejake extra opice nemávam, samozrejme keď to nepreháňam s miešaním.
//zabudol som dodať svoj rituál, neviem prečo, ale cez opicu mám hroznú chuť na jogurty
ísť si zabehať? Futbal? Ja mám po opici taký tlak, že by som v momente dostal infarkt. A poslednú dobu je to čoraz horšie, asi starnem.
Bolesti hlavy ani tlaky som nikdy nemával, bývalo mi len hrozne zle na žalúdok...