Ovladac na graficku
-
M4xxxxxxxxxx
Amateur
Ovladac na graficku
CAwte potreboval by som ovladac na graficku kartu : ATI Mobility Radeon HD 545v ..... aj som si googlil ale neuspesne aj na ofcialnej stranke som bol a ani tam som to nenasiel ... mam Ubuntu 11
Re: Ovladac na graficku
V systéme v položke Dodatočné ovládače ti nezobrazuje ovládač?
-
Space5800
Medium Professional
Ubuntu 11 neexistuje, buď máš Ubuntu 11.04 alebo Ubuntu 11.10 (alfa, takže pochybujem).
Pozrel by som na webe výrobcu, určite tam bude ponúkať ovládače. Aj keď tak rozmýšlam zrejme len pre windows...
Ak by ti podľa rady hore nenašlo ovládač skusil by som nahodiť pre 4xxx series. Podľa toho čo som vygúglil tak spomínana grafika by mala byť založená na nej.
Pozrel by som na webe výrobcu, určite tam bude ponúkať ovládače. Aj keď tak rozmýšlam zrejme len pre windows...
Ak by ti podľa rady hore nenašlo ovládač skusil by som nahodiť pre 4xxx series. Podľa toho čo som vygúglil tak spomínana grafika by mala byť založená na nej.
-
M4xxxxxxxxxx
Amateur
Ano stiahol som ale to neni ono ... chapes ja to potrebujem na hry ... vies asi ma chapes a lepsie je mat orinal ovladac ako ten co ti da ubuntu ...Denco napísal:V systéme v položke Dodatočné ovládače ti nezobrazuje ovládač?
//autoeditácia príspevku (24 Júl 2011, 19:38)
Takze na 4xxx mi naslo ovladac aj na linux ... tu je link ...http://support.amd.com/us/psearch/Pages ... =&items=20Space5800 napísal:Ubuntu 11 neexistuje, buď máš Ubuntu 11.04 alebo Ubuntu 11.10 (alfa, takže pochybujem).
Takze idem na to idem si to stiahnut a vyskusta nainstalovat ...
-
Space5800
Medium Professional
Ak ti v dodatočných ovládačoch našlo ovládač tak maš vystarané. Je to to isté ako origignal zo stránok AMD.
-
M4xxxxxxxxxx
Amateur
no tak ok ... diky ... tak si ju necham tu co mam ...
-
S@e Hunter
Light Expert
pripojim sa , mam skoro podobny problem , len mne v dodatocnych ovladacoch nezobrazuje ziadnu graficku kartu. Mam Ati radeon x1950 pro
-
S@e Hunter
Light Expert
stiahol som ten ovladac ale ked ho spustim v terminali tak ho zacne rozbalovat ale skonci to nejakou chybou , pridavam screen
Bohuzial ten ovladac co ti tu dal kolega ti nepojde, pretoze ten ovladac je z roku 2009 (marec) a podporuje Xorg maximalne 7.4, ktore bolo naposledy tusim v ubuntu 8.10.
Novsi ovladac neexistuje, budes musiet pouzit open source verziu ovladaca, ktoru asi ubuntu nahadzuje defaultne (nepouzivam ubuntu, takze neviem presne povedat)
Novsi ovladac neexistuje, budes musiet pouzit open source verziu ovladaca, ktoru asi ubuntu nahadzuje defaultne (nepouzivam ubuntu, takze neviem presne povedat)
-
S@e Hunter
Light Expert
a neviete niekto ako naistalovat najnovsie open source ovladace na graficku ?