GTA 4
Re: GTA 4
Prosím Vás chcem sa spýtať ohľadom mojho problému. Nainštalované mám GTA IV a EFLC. Použitý mam patch 1.0.7.0 a crack pre GTA IV 1.0.7.0 a v EFLC patch 1.1.2.0. GTA IV mi ide úplne v pohode lenže keď chcem spustiť EFLC cez LaunchEFLCc tak mi vyhodí tabuľku ERROR a v nej stojí : SecuLauncher : failed to start application. [2000] → 0x00000001
Tým pádom si EFLC nwm vóbec spustiť, čo to je teda prosím Vás?
Tým pádom si EFLC nwm vóbec spustiť, čo to je teda prosím Vás?
-
->slavo<-
Addict
Caute chcem sa spitat nato ked mam originalku GTA 4 ale niekde som stratil cd key , po dlhom case by som si to chcel zahrat lebo som menil procesor a nejake komponenty v pc , no neviem čo mam robit , hru som kupoval v obchode .
Mam ist rovno do obchodu či sa to da riešit aj nejako cez podporu ?
Kupoval som tu hru ešte v čase ked to bola Uplna novinka .
Mam ist rovno do obchodu či sa to da riešit aj nejako cez podporu ?
Kupoval som tu hru ešte v čase ked to bola Uplna novinka .
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ak si pamätáš účet do Live je to OK. Nainštaluj, crackni a prihlás sa so svojim účtom.
-
lekoklatik
VIP
Takže zdravím.
Nedalo mi to a tak som si to dnes skoro ráno nainštaloval a začal som prekutrávať fóra. Najskôr to, kde ten mód ponúkajú. gta4-mods.com. A potom som sa dostal na fcb účet toho modera, kde bol v starších príspevkoch podrobný video návod, ako daný mód nainštalovať.
Je to jednoduché.
Stiahnite si iCEnhancer mod 1.25 > http://www.gta4-mods.com/misc/icenhance ... -mod-f9503 (stiahnete txt dokument v ktorom bude odkaz na mod, ma 109MB)
- z prílohy si stiahnite xlive.rar (ten si normálne prekopírujte do GTA4 priečinku. Videonávod vám pomôže) - opatchujte na verziu 1.0.4.0 (verzia 1.0.6.0 - 1.0.7.0 je nepodporovaná a ak to funguje, tak veľmi zle, stačí si prečítať readme ktorý je pri mode priložený)
50MB - http://www.gamefront.com/files/14266711 ... h_1040.zip
a postupujte podľa tohto video tutoriálu
On tam potom robí nejaké grafické nastavenia v iceconfig.ini ale jediné čo som v tom ja nastavil bolo rozlíženie z 1280 x 720 na 1024 x 768, pretože som mal obrazovku roztiahnutú tak, že som videl asi 1/4 celého obrazu.
Ja som fungoval na efekte "Lens Flare", ktorý teda stačí jednoducho rozbaliť a súbor nechať prepísať (čítajte readme).
Urobil som nejaké screeny. Grafiku som mal vypeckovanú ako mi PC dovolil aj napriek stálym 7 fps v hre (nehrateľné).
Nakoľko ma táto vec nebaví, som len na začiatku ale môžete vidieť že už nevidíte prepal vždy, keď ste na slnku.
Môj PC má 3 roky takže to žiaľ lepšie nebude.
AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.20GHz, 4gb ram, ATI HD 3780 512mb, win 7 professional 64bit (myslim)
Patch 1.0.4.0 je potrebný. V nejakej diskusii (myslím že práve na fcb) preberali či bude verzia iCEnhancer 1.3 (ktorá už má aj screeny, pozrite fcb link) podporovať aj verzie gta4 1.0.7.0 a vyššie. Údajne ani moc nie, nakoľko nové patche nejak znižujú voľnosť moderom, vyhrať sa v "kóde". Ja sa do toho nerozumiem.
tu sú spomínané škaredé screeny. Šlo mi len o to, ukázať že to funguje.
"fotené" pri 1680x1050- maximálne možné moje detaily.
Nedalo mi to a tak som si to dnes skoro ráno nainštaloval a začal som prekutrávať fóra. Najskôr to, kde ten mód ponúkajú. gta4-mods.com. A potom som sa dostal na fcb účet toho modera, kde bol v starších príspevkoch podrobný video návod, ako daný mód nainštalovať.
Je to jednoduché.
Stiahnite si iCEnhancer mod 1.25 > http://www.gta4-mods.com/misc/icenhance ... -mod-f9503 (stiahnete txt dokument v ktorom bude odkaz na mod, ma 109MB)
- z prílohy si stiahnite xlive.rar (ten si normálne prekopírujte do GTA4 priečinku. Videonávod vám pomôže) - opatchujte na verziu 1.0.4.0 (verzia 1.0.6.0 - 1.0.7.0 je nepodporovaná a ak to funguje, tak veľmi zle, stačí si prečítať readme ktorý je pri mode priložený)
50MB - http://www.gamefront.com/files/14266711 ... h_1040.zip
a postupujte podľa tohto video tutoriálu
On tam potom robí nejaké grafické nastavenia v iceconfig.ini ale jediné čo som v tom ja nastavil bolo rozlíženie z 1280 x 720 na 1024 x 768, pretože som mal obrazovku roztiahnutú tak, že som videl asi 1/4 celého obrazu.
Ja som fungoval na efekte "Lens Flare", ktorý teda stačí jednoducho rozbaliť a súbor nechať prepísať (čítajte readme).
Urobil som nejaké screeny. Grafiku som mal vypeckovanú ako mi PC dovolil aj napriek stálym 7 fps v hre (nehrateľné).
Nakoľko ma táto vec nebaví, som len na začiatku ale môžete vidieť že už nevidíte prepal vždy, keď ste na slnku.
Môj PC má 3 roky takže to žiaľ lepšie nebude.
AMD Phenom 9550 Quad-Core 2.20GHz, 4gb ram, ATI HD 3780 512mb, win 7 professional 64bit (myslim)
Patch 1.0.4.0 je potrebný. V nejakej diskusii (myslím že práve na fcb) preberali či bude verzia iCEnhancer 1.3 (ktorá už má aj screeny, pozrite fcb link) podporovať aj verzie gta4 1.0.7.0 a vyššie. Údajne ani moc nie, nakoľko nové patche nejak znižujú voľnosť moderom, vyhrať sa v "kóde". Ja sa do toho nerozumiem.
tu sú spomínané škaredé screeny. Šlo mi len o to, ukázať že to funguje.
"fotené" pri 1680x1050- maximálne možné moje detaily.
-
lekoklatik
VIP
Určite ti spapká viac HW. Skús pohľadať na nete.
-
lekoklatik
VIP
@Rob3Rt0: možno keby som bol v tak pekných koláciách, ako sú točené tie videá.
Mne šlo o ukázanie toho, že to funguje. Inak ma tá hra nezaujíma.
Mne šlo o ukázanie toho, že to funguje. Inak ma tá hra nezaujíma.
skus toto : http://www.systemrequirementslab.com/cyri/
ale myslím si že nie ale skús tú stránku
ale myslím si že nie ale skús tú stránku
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nema sancu ti to ist
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
na integrovanej zabudni 
Ján Fraňo bol obyčajný človek. Emigroval zo Slovenska za lepším životom, nakoniec pracoval v pekárni a žil od výplaty k výplate. Žil na dne spoločnosti. Čelil trestnému stíhaniu kvôli nesplateným dlhom. JanulkoKE uvádza nový nezávislý slovenský film...