Čaute, prišlo mi do rúk trochu viac peňazí, tak by som si chcel spraviť radosť. Rozhodoval som sa medzi Xboxom a PS3.
Žiadnu konzolu som zatiaľ ešte nemal a ani som na nich nehral. Iba sem tam som si do toho ťukol v nejakom elektre ale nić viac.
Pre PS3 som sa rozhodol hlavne kvôli Blueray mechanike na filmy, ktoré si budem kupovať.
A tu je moja otázka ohľadom kúpy. Nechce sa mi veľmi kupovať originálky, pretože za pár hier by som aj celú PS3 preplatil. Lenže neviem ako teraz. Najradšej by som kúpil úplne novú PS3 a dal ju niekde čipnúť (či ako sa tomu hovorí na konzolách). Viete mi poradiť? Nechcem aby ste mi hádzali linky na warez, ale iba ak niekto niekedy kupoval PS3, tak odkiaľ a či sa dá po kúpe ešte čipnúť.
Dík.
PS3 - kúpa
Re: PS3 - kúpa
kamarat kupoval novu hacknutu PS3 250GB slim s 50 hrami na HDD za 320€ od nejakeho typka zo Ziliny. Teraz uz len pride k nemu a za 2,50€ mu da jednu novu hru do PSky.
//ak chces mozem zohnat kontakt
//ak chces mozem zohnat kontakt
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som kedysi výdaval na bazoši toho chlapíka, ale prezeral som inzeráty a nemá už žiadny.
//To by bolo super. Pošli potom cez SS
//To by bolo super. Pošli potom cez SS
ak sa jedna o Michala.V. tak možem tiež odporučiť , mal som od neho síce xbox , ale myslim že ani s PS3 nebúde problem , ak by si nedostal kontakt tak mi pošli správu a napíšem ti tam email aj čislo mob.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
No meno si už nepamätám, takže neviem či sa jedná o tú istú osobu. Viem iba, že bol zo Žiliny. Kľudne mi prosím pošli kontakt do SS, lebo zatiaľ mi neprišlo nič od používateľa Ninx.
//Dík.
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 16:03)
Tak teraz neviem, lebo ste mi poslali rôzne tel. čísla
//Dík.
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 16:03)
Tak teraz neviem, lebo ste mi poslali rôzne tel. čísla