Názor na túto skupinu
Názor na túto skupinu
Takže chcel by som vám predstaviť skupinu Head Over Heels. Je to skupina môjho otca, spýtal sa ma či by som nevedel nejakým spôsobom ich skupinu dostať medzi ľudí na ohodnotenie ich kvalít. Jedna sa o elektronický štýl hudby. Kapela vznikla ešte len v tomto roku zatiaľ majú pár pesničiek jedna z tích vydarených je pesnička Salvador Dali, na klipe sa zatiaľ ešte nepracovalo tak prosím zdržať sa komentárov na klip. Mne osobne sa tento štýl hudby páči a aj keď sa mi najprv ten ich nápad nepozdával tak neskôr ma prekvapili. V prípade že by sa vám pesnička páčila môžte sa pridať do skupiny "H.O.H" na facebooku kde môžte sledovať ich ďalšiu tvorbu a informácie o koncertoch a iné. Ďakujem sa každý názor či už kritiku alebo pochvalu 
Re: Názor na túto skupinu
Ja mam rada aj elektronicku hudbu ale skor nieco avantgardnesie viac dark
Toto je trosku ...no..nudne....a ten zensky vokal tiez nic moc.A urcite v elektronickej hudbe nespievat po slovensky.Znie to potom ako podivuhodnosti slecny Kristiny.
Inac ma tesi,ze tvoj ocko sa bavi.
Toto je trosku ...no..nudne....a ten zensky vokal tiez nic moc.A urcite v elektronickej hudbe nespievat po slovensky.Znie to potom ako podivuhodnosti slecny Kristiny.
Inac ma tesi,ze tvoj ocko sa bavi.
Re: Názor na túto skupinu
No spevačka mi nevadí, ale text je "gičový".
Hudba je velmi fajn. Ideálna do takého sichravého počasia, poprípade na ráno.
Hudba je velmi fajn. Ideálna do takého sichravého počasia, poprípade na ráno.