Ahojte,
mam v notebooku s hore uvedenym legalnym Win, AMD Turion Duo 2.5 GHz a graf kartou ATI Mobility RADEON HD 5470 s 512 MB zdielanou pamatou nainstalovane a uplne v pohode beziace legalne Train Railroad Simulator 2004 .
Stiahol som si na vyskusanie TRS 2006 a problem nastal uz pri instalacii z prveho CD (mount cez Daemon Tools), kedy mi vobec nechce spustit setup.exe. Pise to bud Chyba pri vykonavani programu (spustane z Total commander) alebo tu dlhu hlasku win7, ze program nie je kompatibilny ...bla bla... a mam sa obratit na jeho dodavatela, aby mi dodal prisl. verziu 64 bitovu. Obidve pokusy boli Ako administrator.
Pokial som googlil, tak som sice nasiel na mnohych zahr. forach problem samotneho behu TRS 2006 a roznych fatal errorov na win 7, ale s problemom ako vyriesit nespustenu instalaciu som sa nestretol. Vie mi prosim niekto poradit co s tym ?
Rad by som si zakupil TRS 2006, ale ked sa tento problem nevyriesi, tak na to mozem zabudnut.
TRS 2006 - instalacia vo Win 7 64 bit HE - problem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: TRS 2006 - instalacia vo Win 7 64 bit HE - problem
Mozno by bolo vhodne skusit VirtualPC s XP Mode, pod tym by si to mohol rozbehat.
Vdaka za odpoved. Myslel som na to, lenze pod Home edition nespustim XP mode, da sa iba pod Professional a vyssie. A XP instalacku nemam, aby som ju pustil do Virtual PC.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skus pouzit program VMWare.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
alebo skús virtual pc 2007 SP1.