Vyhľadávanie cez Google Chrome
Vyhľadávanie cez Google Chrome
Sorry, že vytváram sem tému, možno je ich už státisíc, ale chcel by som sa spýtať ohľadom Google Chrome.
Prešiel som na Google Chrome z Mozilly, lebo som chcel mať trošku už zmenu, no všimol som si tu závažný problém pri Chrome. Opíšem to asi takto.
Mozilla:
1. Prehrám si video na youtube ktorý má názov "Fero na ulici"
2. vypnem ho, prejdem na inú stránku
3. po troch dňoch ma napadne, že aha, videl som to video minule ako sa to volalo? Jaj jasné, niečo Fero.
4. tak napíšem do URL adresy, že FERO a hodí mi hneď link hej, nakoľko sa jedná o históriu, hodí mi link dám šipku dole ENTER a ide video.
Ako je to u Google Chrome? Ono si nezapamätáva názvy videí ale len URL odkazy celé? Dúfam viete ako to myslím. Za pomoc ďakujem.
Prešiel som na Google Chrome z Mozilly, lebo som chcel mať trošku už zmenu, no všimol som si tu závažný problém pri Chrome. Opíšem to asi takto.
Mozilla:
1. Prehrám si video na youtube ktorý má názov "Fero na ulici"
2. vypnem ho, prejdem na inú stránku
3. po troch dňoch ma napadne, že aha, videl som to video minule ako sa to volalo? Jaj jasné, niečo Fero.
4. tak napíšem do URL adresy, že FERO a hodí mi hneď link hej, nakoľko sa jedná o históriu, hodí mi link dám šipku dole ENTER a ide video.
Ako je to u Google Chrome? Ono si nezapamätáva názvy videí ale len URL odkazy celé? Dúfam viete ako to myslím. Za pomoc ďakujem.
-
lowmanek
Light Professional
Re: Vyhľadávanie cez Google Chrome
zapamtava...napr. vcera som na YT pocuval Panic! At The Disco - Nine In The Aftrenoon teraz som do "toho kam sa dava nazov stranky" napisal Nine a hned sa mi objavila cela url dal som sipku dole, enter a uz to ficalo
takze funguje
No u mňa nie, ako je to možné?
-
javatar
Hardcore addict
tak skus stlacit ctrl+H a pozriet si co vsetko si pozeral v ten den 
No mám to tam všetko, napíšem názvy tých súborov do Google Chrome tam hore kde sa píše URL odkaz a nezobrazí mi ani jedno.
ako mám nastaviť aby som mal pri vyhľadávaní možnosť vyhľadať "Stránky v slovenčine" a "Stránky z (zo) Slovenska"? Zaujímavé, že cez Firefox a Operu to tam mám.
neviete niekto, ci sa da a ak sa dá tak ako mam vypnut tu spodnu modru zobrazovaciu listu pri stahovani? mam na mysli tu listu, ktora zdola vyskoci ak nieco stahujem, rad by som to vypol lebo ma to rozculuje 
len klikni tam na to prave ze nech sa ti to zobrazí v tom zozname potom to vypni a nemaš to tam
tak ked mi to vyskoci ja si to viem zavriet, ale ja chcem aby mi to vobec nevyskakovalo ak sa dá