Samovolne Restartovanie Pc
Samovolne Restartovanie Pc
Zdravím všetkých neviem si rady s mojim pc prednedávnom som doneho vrazil 150€ kupil som novu graficku a Hard disk. no a problem je v tom že ked zapnem nejaku hru ide asi tak 10 minut potom sa počitač reštartuje tak som ho dal prehladavat od výrusov . Našiel mi try vírusy a všetky tri uložil do karanteny dalej som dal prehladavat počitač pomocov antimalware programu- Malware bytes . Opet som skusil zapnut hru a zas restart ale toto mi robí aj ked hram len Flash hry na internete a neviem čo je na chybe pozeral som aj teplotu pc pomocov Speedfanu . Prosím pomoc 
Re: Samovolne Restartovanie Pc
menil si graficku, zapnes hru, restartuje sa ti pc a ty myslis ze to bude malware?
(nevravim ze nie, nikdy nevies, ale ja by som chybu urcite hladal niekde inde)
// na čo ti ich v karantene? rovno ich zmaž
// na čo ti ich v karantene? rovno ich zmaž
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vysoka teplota alebo slaby zdroj, teda aspon tak by som to videl na prvy pohlad.
Ked mas zapnuty PC a si len na internete, trebars citat nieco..., tak PC bezi a nerestartne??? Ale ked zacnes nieco hrat alebo robis s Flashom, ktory zvykne viacej vytazovat procesor, tym padom stupne teplota procesora a aj odber prudu, tak vtedy to restartne???
Ked mas zapnuty PC a si len na internete, trebars citat nieco..., tak PC bezi a nerestartne??? Ale ked zacnes nieco hrat alebo robis s Flashom, ktory zvykne viacej vytazovat procesor, tym padom stupne teplota procesora a aj odber prudu, tak vtedy to restartne???
tak tak ... nerestartne sa mi ked som tu na forku alebo na Fb automaticky jak zapnem hociaku hru tak sa restartne ... a ja neviem dobre pracovat s nodom ale su zmazane... to viem lebo mi ich v respektive nasiel malware .... nejaky worm magalia alebo čo a este backdoor neviem čo to je ale viem že toto vírus nespraví...
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 0:34)
ale uvažoval som nad zlími ovladačmi Grafickej ale kedže mi to robil technik tak neviem --....--
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 0:48)
Možno mam slaby zdroj ale to by nerobilo odzačiatku ?? lebo ja ho mam doma tak dva mesiace a predsalen boly aj večsie teploty vonku tak aj u nas v nutri.... všetky ventilatory idu a ten speedfan neukazuje že by sa prehrieval .....
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 0:34)
ale uvažoval som nad zlími ovladačmi Grafickej ale kedže mi to robil technik tak neviem --....--
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 0:48)
Možno mam slaby zdroj ale to by nerobilo odzačiatku ?? lebo ja ho mam doma tak dva mesiace a predsalen boly aj večsie teploty vonku tak aj u nas v nutri.... všetky ventilatory idu a ten speedfan neukazuje že by sa prehrieval .....
-
vikko78
Medium Professional
ten zdroj môže byť na hranici. bolo by dobré keby si napísal o akú grafu sa jedná a samozrejme aj zdroj aký máš.
No to práve neviem ... pretože mi to robil technik v podstate za mojim chrbtom ale on je seriozny človek snad mi tam nedal žiadnu srač*u sak skontrolujem si to cez everest....Nvidia G-force 6200 512 Mb ....
a mal som dojem že by mi to mohla robit aj zvukova ale to neviem mam Realtek ALC 655
-
typek61
Darca
ach jaj tak to je "riadny" technik taku shitu ti tam dal 
Sak ja sa tomu moc nerozumiem ale asi by mi to nepotiahol zas procesor atd .. ale mam taky dojem že račej než by som mal kupovat už aj procak a zvukovu a tak dalej tak si račej kupim rovno nový
-
typek61
Darca
tak mi povedz kolko si dal za tu grafiku 
aku graficku si mal predtym?
No predtím som mal taktiež Gforce neviem typ lebo ju už nemam stracala graficku pamat ... takže sa mi obrazovka hocikedy vypla a nabehli len čiary a potom som mal este Hard disc Maxtor 6l200po... 256 Giga :Da tato debata nevedie k tomu kolko ma to stalo kupil som si pritom aj ten novy hard disk a preinstal windovsu Hard disc novy mam Samsung spin point F3 16m 500Gb.. ale inač mam procak Amd Sempron1800Mgh (9x200) 3100+ ja neviem mohol by byt ten procak moc slaby aby potiahol tie nove veci a nerobilo by mi to odzačiatku ... a to čo sa pital typek nečo okolo 120€ .... musim to robit cez technika bo je mama ekonomka a na vistu jej nejdu niektore programi ktore potrebuju ...
-
typek61
Darca
ach jaj to ta pekne oklamal
ale tak odinstaloval ti stare ovladace??a potom dal tie nove na tu grafiku?
Pravdepodobne ano pretože by som nemohol hrat odzačiatku v podstate .....
-
typek61
Darca
najlepsie by bolo keby ti niekto preinstaloval win nanovo.a mozno by ti to uz slo v pohode
No ja neviem jak to bude ale teraz idem brigadovat cely august tak si asi kupim new a bude to 
Ale ajtak by som rad zachranil aj tento a budem robit lanky
bo by som mal potom 4 ale nemožem komplet preinstalovat win lebo tam ma mama učtovnictvo teda ja to spravit nemožem to sa musi všetko zalohovat 
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2011, 12:53)
a ako zistím aky mam zdroj ?
Ale ajtak by som rad zachranil aj tento a budem robit lanky
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2011, 12:53)
a ako zistím aky mam zdroj ?
otvor bočné dvierka na pc a pozri sa
je to tam napísané
No nato teraz čas nemam bo zajtra ideme na dovolenku a teraz sa balíme a tak potom si to kuknem v pondelok tak díkes za všetko keby mam este nejake otazky napišem
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 14:49)
Počujte plz este neco že nedaju sa mi zapat automatic updates ani cez system a tade ... nemože mi to robit to ?
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 14:49)
Počujte plz este neco že nedaju sa mi zapat automatic updates ani cez system a tade ... nemože mi to robit to ?