preinstalovanie pocitacov
preinstalovanie pocitacov
zdravim, mam dva problemy. Na pc cislo 1 mi z CDcka nejde spustit intalaciu windowsu ani prinacitanom windowse ani na zaciatku ked zapnem pc. A druhy pc, pri stahovany jedneho programu som sdostal nejaky virus a teraz neviem nastartovat windows...co mam robit, viem ho preinstalovat ...pls poradte 
-
yoggy
Re: preinstalovanie pocitacov
1, ak máš originál tak neviem, ak máš stiahnutý a chceš nainštalovať ten istý čo máš v PC tak ti to asi nepôjde, skús stiahnuť inú verziu 
no ja chcem nainstalovat ten isty win ...a nemam net lebo mam aj ten druhy pc pokazeny som cez mobil,
-
yoggy
tak skús zohnať nejaký iný Win tiež som mal s tým problémy na svojom NTB
no chcem si dat 7 tak ten pc moze pockat, nic vazne mu nie je ...ale keby som ho chcel formatovat aj vtedy musim mat iny windows?
A z druhym pc nemam sajny co mam robit
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 17:05)
este ma zaujima v tom pc kde chcem preinstalovat windows a mam len ten isty, da sa ho opravit? Je tam vela chybnych systemovych subotov a velaveci mi nepracuje spravne
A z druhym pc nemam sajny co mam robit
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2011, 17:05)
este ma zaujima v tom pc kde chcem preinstalovat windows a mam len ten isty, da sa ho opravit? Je tam vela chybnych systemovych subotov a velaveci mi nepracuje spravne
-
yoggy
tak to neviem
ako som sa pokúšal nabootovať DVD tak to nešlo
no teraz akurat pozeram preco ho ja mam na CD? ...minuly windows som mal na DVD, co to je?