Call of Duty: Modern Warfare 2
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2
ale čo nás tu chceš presviedčať o tom že MW2 MP je odfláknutý? Pre mňa to je jedna z najlepších online hier pre väčšinu hráčov taktiež...
Pre casual hracov presne. Preto isiel cely CoD do sraciek.
jj casual, hardcore hráči sú verní COD 2 a MW1. Takisto je to aj v prípade CS, 1.6 už hrajú väčšinou iba HC hráči čo source skôr casual
Ja len dufam ze sa poucili zo svojich chyb a dedikace sa do MW3 vratia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
co som cital nebudu
na 99% nebudúrochedo napísal:Ja len dufam ze sa poucili zo svojich chyb a dedikace sa do MW3 vratia.
// http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... ne-servery
Pekne... Aspon usetrim 35 eur 
Ak treba kohokolvek o tom ze matchmaking je odflaknuty presviedcat, nemoze byt normalny.Filipito napísal:ale čo nás tu chceš presviedčať o tom že MW2 MP je odfláknutý? Pre mňa to je jedna z najlepších online hier pre väčšinu hráčov taktiež...
naozaj gangy? ja dám find game a hrám a neriešim, neviem čo je matchmaking
//pre karma darcu, ďakujem ale momentálne to nemám v pláne, btw tvoju chorobu ti nezávidim
//pre karma darcu, ďakujem ale momentálne to nemám v pláne, btw tvoju chorobu ti nezávidim
CSS hraju casual hej ?Filipito napísal:jj casual, hardcore hráči sú verní COD 2 a MW1. Takisto je to aj v prípade CS, 1.6 už hrajú väčšinou iba HC hráči čo source skôr casual
CSko sice nehram ale snad sa gamingu trochu vyznam,tak nepis somariny o veciach ktore su ti cudie
//pre toho kto mi znizil karmu-system zanechava posledne odohrate turnaje v databaze pokial viem cs tam ma 1,css o dost vyse,cim chcem povedat ze css je oblubenejsie.
veď je obľúbenejší keď je obľúbenejší tak kto ho bude viac hrať? PG alebo casual? casual predsa, poučuj seba 
poucuj seba ? asi mas dostatok skusenosti na to aby si to mohol povedat
-
palciii
toto nikam nevedie...
CS,CS:S aj CoD su podla Steam statistik najhravanejsie hry...aj "odflaknute" CoD musi mat daco do seba ked bavi tolko ludi (podla niektorych deti =D), takze ja by som to uzavrel tým ze kto chce nech si kupi CoD MW2(aj napriek mnohym neduhom) a kto nechce tak nech skusi AlterIW. Mna osobne cod bavi aj napriek vsetkych minusom
CS,CS:S aj CoD su podla Steam statistik najhravanejsie hry...aj "odflaknute" CoD musi mat daco do seba ked bavi tolko ludi (podla niektorych deti =D), takze ja by som to uzavrel tým ze kto chce nech si kupi CoD MW2(aj napriek mnohym neduhom) a kto nechce tak nech skusi AlterIW. Mna osobne cod bavi aj napriek vsetkych minusom
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ozaj a kde je Šani ?.. jaaj lobuje za Dedikace u Roberta Bowlinga.., kazdemu sa mapi nieco ine a hra to co ho bavi .. COD je uz ohrata piesen ale zahram si ju aj tak rad.. a kto chce ozajstnu strielacku nehra ani BBC2 alebo iny BF ani COD ale zahra si red orchestru a ked vyde stalingrad to este len bude.. to je ozajstna FPS
No s tym Stalingradom by som si nebol isty. Som cital niekde ze vraj na ofic. forach sa mazu prispevky atd. Nevyzera to tam najlepsie. Ze vraj do tej hry davaju vela casual veci.
-
DeJF
Addict
Zdar.
Neviete prečo sa mi zmenil NAT Type z open na moderate?
Ešte včera keď som hral som mal Open, a dneska sa tam objavilo moderate..inak vždy som maval open a teraz po roku sa mi tam objavilo hento..vadí to? čo to vôbec znamena?
//To viem aj ja že to ma s routerom, ale či to dako ovplyvnuje hru ...
///A už tam mam zase Open
Neviete prečo sa mi zmenil NAT Type z open na moderate?
Ešte včera keď som hral som mal Open, a dneska sa tam objavilo moderate..inak vždy som maval open a teraz po roku sa mi tam objavilo hento..vadí to? čo to vôbec znamena?
//To viem aj ja že to ma s routerom, ale či to dako ovplyvnuje hru ...
///A už tam mam zase Open
-
palciii
ja mam neustale strict a nemam problem, to ma daco docinenia s routerom
-
adr0z
Zablokovaný
Prosím Vás, stiahol som si 100% save, kam ho mám nakopírovať ?
program files/cod4mw/players/profiles