pozri, ja som síce silne liberálny až voľnomyšlienkársky, ale v práci a najmä v styku s klientom určitá etika proste musí byť. je jedno aký má kto image vonku alebo niekde v bare, v práci je jeho výzor a vystupovanie symbolom úcty firmy k zákazníkovi. pretože v práci to nie si TY, ale si reprezentant firmy pred jej zákazníkom. a pokiaľ sa firma nestotožňuje s tvojím čírom alebo piercingom na xichte, tak má plné právo ťa odmietnuť.hughito napísal:Prejav individuality je aj holá hlava, dlhé vlasy alebo ja neviem prehadzovačka. Aj toho by sa mali ľudia zdržať. Treba všetkým nasadiť na hlavu papierový pytel.A to nehovorím o rifliach !!!
Ach jaj, toto je zmýšľanie. Ale našťastie sa to už postupne mení.
Brigada v Tescu
Re: Brigada v Tescu
Musí byť.
To to teda naozaj nemusí, to je o spoločenskej dohode, resp. nejakom vývoji. Nie je to fyzikálny zákon, takže slovká ako musí si odpusť.
A ja nehovorím o nejakom práve, to áno, má právo si nakázať, aby mali všetci iba dlhé vlasy alebo ja neviem čo, ak to tak chce, ale bavím sa tu o nejakom zmysle takýchto príkazov, resp. o celkovom pohľade spoločnosti na tieto veci.
A ja nehovorím o nejakom práve, to áno, má právo si nakázať, aby mali všetci iba dlhé vlasy alebo ja neviem čo, ak to tak chce, ale bavím sa tu o nejakom zmysle takýchto príkazov, resp. o celkovom pohľade spoločnosti na tieto veci.
-
pitbullko
Light Star
- Bydlisko: „Keby som bol postavený pred rozhodnutie medzi zbabelosťou a násilím, zvolil by som násilie“[Gandhi]
silmarill má pravdu hughito. Spoločnosť má zaužívanú určitú etiku ku ktorej sa hlási drvivá väčšina populácie a ty dobre vieš, čo tým silmarill myslí.
Tam, kde sa to patrí a kde je človek obklopený širokou verejnosťou by mal byť ustrojený a upravený tak, aby nevzbudzoval pohoršenie.
Preto si myslím, že napr. brigádnik v Tescu nemá mať čo číro na hlave.
Tam, kde sa to patrí a kde je človek obklopený širokou verejnosťou by mal byť ustrojený a upravený tak, aby nevzbudzoval pohoršenie.
Preto si myslím, že napr. brigádnik v Tescu nemá mať čo číro na hlave.
brigadujem v HM Martin. viete kedy chodi vyplata? som len brigadnik a nastupil som 2 tyzdne dozadu asi ale neviem ci mi to bude chodit postupne mesacne alebo mi to pride potom niekedy naraz...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kazdy mesiac na ucet, tusim okolo desiateho
Caute. Neviete nahodou, ze do kauflandu potrebujem zdravotny preukaz alebo peciatku na tu prihlasku co dostanem. Diky
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
zdravotny preukaz ti da obvodna lekarka, prides a ak ti nic nie je dostanes ho
-
barofrajeris
Novice
cawte....rad by som sa zamestnal v tescu ako brigadnik neviete ci tam este beru...kde sa mam zaregistrovat alebo kam mam ist poziadat o pracu....??? 
A hľadaj: http://corporate.itesco.sk/zamestnanie.htmlbarofrajeris napísal:cawte....rad by som sa zamestnal v tescu ako brigadnik neviete ci tam este beru...kde sa mam zaregistrovat alebo kam mam ist poziadat o pracu....???
je tu niekto kto robí v Tescu? hoci aj brigádne???
-
nikuliatQoo5
Novice
aj ja by som rada mala brigádu ... to berú aj dievčatá ked chcem vykladať tovar ... a to v noci či cez den ... alebo je ten čas flexibilný?
vsetko sa da dohodnut
-
piskotqa235
Novice
Dobrý deň, mala by som záujem o prácu v predajni Tesco ako vykladač tovaru . Mam 17 rokov pomaly 18 a ako každá tínedžerka aj ja nie som vinimkov by som si chcela niejako zarobiť , za vašu skoru odpoveď na moj meil Vám vopred ďakujem , dovidenia .
Skús troška popracovať na gramatike a potom Ťa možno aj vezmú.
// plus keď ešte píše žiadosť na diskusné fórum
// plus keď ešte píše žiadosť na diskusné fórum
Čo tam po gramatike, ale zrejme nemá nohy a takisto jej chýba jazyk.
ja len nechapem preco to pise sem 
ja by som tiez mal ale odniest zivotopis a registrovat sa tam za mna nikto odtial nepojde
ja by som tiez mal ale odniest zivotopis a registrovat sa tam za mna nikto odtial nepojde
hehe teraz som si spomunel ako som si raz vybavil brigadu v tescu a bol som tam 3 krat a potom som uz im ani nezdvihol mobil a tricko som si nechal xd + vyplata
Fakt, že sa s tým ešte chváliš.
Dá sa v Tescu pracovať len na ranné smeny?
Pekný deň prajem,zaujímalo by ma či sa dá v Tescu pracovať len na ranné smeny? Chcem sa po rodičovskéj dovolenke zamestnať ale potrebujem takú prácu aby som stíhala synčeka vybrať zo školky každý deň najneskor o 16:00 hod.Nakoľko nemám maturitu,len učˇvskú školu nemám na výber čo sa týka práce,buď pojdem robiť niekde predavačku alebo upratovačku.Som s BA,ale ešte som predavačku nerobila,budem vďačná ak mi napíšu tý čo v tescu pracujú aké to tam je,či je lepšie vykladať tovar,alebo pri pulte alebo pri pokladni a pod.Neviete prosím ako v BA v tescu platia? Ďakujem za každý jeden príspevok.