na zaciatok musis nabootovat z cd/dvd, takze to musis nastavit
vojdi o biosu, stlacaj del/f2/f10 podla dosky (zobrazi sa ti to na monitore - klavesa pre vstup do BIOSu), hladaj nieco ako boot sequence, budes mat na vyber disk a mechaniku, zvol mechaniku
potom ked ulozis nastavenia a restartnes PC, tak by ti malo nacitat windows z cd/dvd
Prípadne pri štarte PC na štartovacej obrazovke hľadaj boot menu s klávesovou skratkou. Po stlačení tejto klávesy ti ukáže všetky zariadenia z ktorých je možné bootovať a ty si len vyberieš, v tomto prípade mechaniku.
a co potom robim zle??.... pustim pc a monitor , na monitore sa mi ukaze iba asus logo nic ine a monitor sa uspi a ked tam stlacam tak nic
je mozne ze mam zle napaleny win? alebo co?
dikky moc....som isiel pozriet tu graficku, otvoril som pc a zistil som ze som kabel od monitoru dal o nieco nizsie a potom som nasiel v krabici od monitoru taku nejaku inu pripojku a to vlastne bolo v grafickej
to co je v prilohe ten horny kabel a aky win7 by si mi odporucil?? ktory je najrychlejsi
Starter, Home Basic, Home premium, profesional, ultimate, enterprise 64 alebo 86
Určite 64 bit. Je jedno aký, ale tie verzie ultimate a enterprise iba zbytočne zaberajú miesto vecami, ktoré nevyužiješ. V rýchlosti rozdiel nepostrehneš.
//ak máš na monitore digitálny výstup, tak použi ten. Teraz to máš zapojené cez analóg.