Sims 2 -Datadisky
-
sonyc01
Medium Expert
ahahhahahahaa
Nejde klikol som asi 300 ráz a nejde
Podľa mňa mu to zoberie aj z toho jeho 4CD, možno to protestuje preto, že to má cracknuté.jackb napísal:CD 4 potrebujes zo specialneho image... myslim ze sa este niekto deli o spanielsku verziu, z ktorej to na 100% ide.... treba prezriet stranky z torrentami a hladt...
Preinštaluj hru. Dlho to netrvá.sonyc01 napísal:Nejde klikol som asi 300 ráz a nejde
-
sonyc01
Medium Expert
Nejde
Takze reinstalácia nepomohla.Este mam dve variácie:
1- Este skusim instalovat datadisky porade.Ak to nepomôze tak
2- Stiahnem este nejaké 4 CD zvlást ktoré je urobené z originálu.
Takze uvidíme.
1- Este skusim instalovat datadisky porade.Ak to nepomôze tak
2- Stiahnem este nejaké 4 CD zvlást ktoré je urobené z originálu.
Takze uvidíme.
Re: Sims 2 -Datadisky
ahoj! chcem sa opytať nainštaloval som si nočný život a potom ročné obdobia ktoré ale ked som spustil nešli tak som ich vymazal no neviem akym zázrakom mi ostaly v pameti zakladnej 2ky. teraz chcem hrať nočný život no ked ho nainštalujem kontroluje to volaku dostupnosť novšej verzie a zručí celú aktualizáciu nočného života no a potom to skončí čo mam pls roibiť??????????????????
Ahoj , nainstaloval som si The Sims 2 necrackol som spustil som cez miniimage ale nejde mi stale na the sims 2 dat patch stale mi pita cd 4 co s tym
Ľudia, kašlite na The SIMS 2 z warezu, ten zavírusovaný, špinavý, chaotický hnus ani nesťahujte. Rýchlo to stihnite oficiálne do 31. júla
Rovno si to stiahnite oficiálne a zadarmo, EA to dalo na ORIGINS komplet zadarmo so všetkými doplnkami, aj tými drahými. Spolu to vychádzalo kedysi vyšej 10 000 skk, tak teraz to je aspoň zadarmo. Potešujúca správa je len pre Pc čkárov lebo MAC verzia asi nie je.
Kompletná edícia The Sims 2 a zadarmo? Do konca júla sprístupnilo samotné EA možnosť stiahnutia celej hry so všetkým v špeciálnej ULTIMATE edícií bez zaplatenia jediného eura. Výnimočná akcia, ktorá zrejme zatraktívni opäť o niečo viac službu Origins, poteší najmä svojim bohatým obsahom. Pre herného zberateľa a fanúšika The Sims 2 je to lahôdka. Po získaní celej hry totiž nedostane len základnú hru, ale aj všetky datadisky, vylepšenia a špeciálne edície v ňom. Celý tento balíček sa volá The Sims 2 Ultimate Collection a jeho získanie je podmienené len tým, aby ste mali svoj vlastný Origins účet, čo je obdobou Steam účtu.
Návod a download cez oficiál
http://zaujimavosti.net/pocitace-intern ... e-zadarmo/
bacha, sťahujem a som skoro na konci, už mám plné 14 GB a ešte bude krátko ťahať.
Rovno si to stiahnite oficiálne a zadarmo, EA to dalo na ORIGINS komplet zadarmo so všetkými doplnkami, aj tými drahými. Spolu to vychádzalo kedysi vyšej 10 000 skk, tak teraz to je aspoň zadarmo. Potešujúca správa je len pre Pc čkárov lebo MAC verzia asi nie je.
Kompletná edícia The Sims 2 a zadarmo? Do konca júla sprístupnilo samotné EA možnosť stiahnutia celej hry so všetkým v špeciálnej ULTIMATE edícií bez zaplatenia jediného eura. Výnimočná akcia, ktorá zrejme zatraktívni opäť o niečo viac službu Origins, poteší najmä svojim bohatým obsahom. Pre herného zberateľa a fanúšika The Sims 2 je to lahôdka. Po získaní celej hry totiž nedostane len základnú hru, ale aj všetky datadisky, vylepšenia a špeciálne edície v ňom. Celý tento balíček sa volá The Sims 2 Ultimate Collection a jeho získanie je podmienené len tým, aby ste mali svoj vlastný Origins účet, čo je obdobou Steam účtu.
Návod a download cez oficiál
http://zaujimavosti.net/pocitace-intern ... e-zadarmo/
bacha, sťahujem a som skoro na konci, už mám plné 14 GB a ešte bude krátko ťahať.