Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
evilbanana
Medium Star
Medium Star

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa evilbanana »

ja mam x8 a spokojnost len ked si ho kupis hned v nastaveniach vypini datove prenosy! leo su zapnute(nastavene) a taha to kazdu chvilku data.. ericsson je ericsson lg uz nikdy viac
messi511
Novice
Novice

Príspevok od používateľa messi511 »

redliner napísal: Bral by som LG už len kvôli tomu že má Froyo
Rozhodol som sa pre LG. Najma kvoli op. systemu, zistil som ze sa do nich zacina davat Android 2.3 Gingerbread
BlackRa1n
Star
Star

HD2,Evo 3D či Galaxy SII

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Ahojte.. :) Chystám sa kúpiť nový mobil a vyberám si. (Aktualne mam HTC Touch HD s pustenym Androidom 2.3 a WM 6.5.X a Sense 2.5) Potrebujem niečo čo mi splní požiadavky typu.. Nech vydrží 2-3 roky.. Ako moj Touch HD :). Baterka nezaleží. Ak vydrží do večera pri bežnej práci to je jedno.. Hlavný Kandidáti su HTC HD2 ( z dovodu customizacie). Naserem tam čo chcem (Android,WP7,Ubuntu,Meego :P) no bojím sa že kolko ten HW ešte bude mať dostatočný výkon kedže Adreno 200 nieje bohvie aký Grafický čip s porovnaním s Adreno 220 či Mali-400MP či Tegra2... Evo 3D z dovodu Dual-Core.. Sense 3.0 Predinštalovaný.. Pekná baterka aj vzhlad.. Ale cena? pff.
Tretí kandidát je Samsung Galaxy SII ktorý je asi najlepšia volba z týhto. No chýba mi tu sense.. a portovať je to pekná robota..

Takže
+ Výborna customizácia. (Malgdr :P). Možnosť nahratia Sense 3.0 Romiek :) Vzhlad.. Velká komunita :) Cena
HTC HD2 ->
- Jedno Jadro + Adreno 200... V záruke už ho asi nekúpim.. (Výdrž do budúcna? asi moc nie)

+Sense 3.0 Predinštalovaný.. Dual-core oproti HD2. 3D? Aj s HD2 dvojitý LED blesk 960x540 rozlíšenie.
HTC Evo 3D ->
- Založený na ´´Cortex A8 Architektúre.´´. Výkon je v oproti Galaxy s2 dosť biedny. Velká cena ..

Samsung Galaxy SII.. ->
+ Výkon.. SAmoled Plus disp. V prípade silnejších telefónov.. Možnosť pretaktovania aj GPU. Voltage Control z jednej APP. Baterka. Reproduktor. Kvalitnejšie foto. O dosť rýchlejší browser než na ostatných telefónoch.. (Hlavne u Flash stránkach.)

- Kvalita Krytu? -> Treba USB Jig aby mi uznali záruku. (Flash Counter) Žiadna rom s Sense 3.0. Iba jedna LED.
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

odporucam ti prave posledny menovany samsung galaxy s 2 ,hd 2jku som mal ,je to super telefon no stvalo ma to ze ani jeden os vratane original wm nieje na tom telefone bezproblemovy ,urcite sa rad hras s telefonmi ze ich nasledne aj trapis roznym flashom a podobne ,myslim ze to kazdeho bavi aj tak len zo zaciatku pretoze obcas treba aj vane vungujuci telefon ,mal som hd2 aj desire s ktorym som bol ovela spokojnejsi aj ked velkost displeja mi chybala ,no pri tvojich kandidadoch by som rozhodne bral galaxiu ,podla mna ma najvyspelejsi displej aj hardware + dizajn je podla mna pekny ( mne celkom pripomina spominanu hd2 ktora sa aspon mne ppaci zo vsetkych dizajnov najviac ) a ta kustomizacia pride casom pretoze je to stale pomerne novyt telefon a malo rozsireny prave kvoli cene :) teraz mam galaxy s a ku koncu roka by som tiez chcel prejst na dvojku
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

drobec1 napísal:Dakujem za odpoved. Chcem sa uistit, ze som tomu porozumela spravne, znamena to, ze s tym mobilom s wifi, by sa dalo robit v Exceli a Worde a prezerat hocijake stranky na internete zadarmo tam, kde je signal? Existuje aj mobilny telefon, kde by som sa mohla pripojit na internet hocikedy hocikde?

-Word a excel zavisia predovsetkym od operacneho systemu mobilu, ale dopredu ti hovorim, ze to je skor na prezeranie ako na serioznu pracu.
Konkretne Samsung Star ich vie prehliadat, aspon podla popisu na alze.

-Prehliadanie internetu v nejakej podobe zvladne prakticky kazdy telefon. Telefony ktore maju wifi uz na to budu viac usposobene, teda zalezi co konkretne pozadujes, ale citanie sprav, mailov, a pod. nie je problem na takmer ziadnom.

-wifi funguje tam, kde je signal. To znamena typicky doma - ak mas wifi router, v skolach (niekde pre vsektych, niekde len pre studentov), ponukaju to tiez restauracie, nakupne centra... - to ale neznamena, ze vsade, kde je ikonka wifi sa aj pripojis. Mnohe telefony totiz nezvladaju redirecty na aktivacne stranky, ked mas free wifi podmienene napr. tym, ze kazdych 5 minut odkliknes stranku s reklamou.

-internety do mobilu, 2G alebo 3G funguju vsade kde je signal. Ceny si najdi u operatorov.
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

zdravim mal som N5800xm, orange mi po poslednej reklamacii poslal list ze si mozem prist pre neho alebo po akciovu cenu telefonu, vadne bolo vzdy len prislusenstvo takze telefon bol ok btw co oni robia potom s tymi mobilmi??
noa k veci, kedze uz nemam taky prehlad o mobiloch poradte nieco funkciami podobne ako bola 5800 no nieco modernejsie a nech je to smartfon dik :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

akoze ty im tam mas nechat ten telefon? ci ako?
ak hej tak ich zrejme davaju ako nahradne telefony ked sa niekomu poserka

modernejsich od 5800 je velmi vela. uprednostnujes iOS alebo Android alebo Symbian, ci sa ti paci nieco ako BlackBerry?
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no ano budem ho musiet im nechat spolu s krabicou a vsetkym prislusenstvom a oni mi vratia tych 130e ci kolko to bolo vtedy a na ten novy jasne ze budem musiet toplatit, no a co sa tyka toho os tak mohol by to byt android symbian^3 al aj winmobile
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Cenový limit?
Nokia N8 prípadne multimediálna X7 alebo lacná a perfektne vybavená Nokia C6-01/C7.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

alebo ovela radsej nieco s androidom ako nokie ,iOS je asi az prilis drahy na teba ak ratam ze uvazujes len o novom telefone
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak nieco okolo 200-250e max 300 ,nepotrebujem zas highend nieco stredne staci a s androidom nemam skusenosti ale rad by som skusil :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

SGS..neni o com
lear65
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lear65 »

ahojte! potreboval by som pomoc! ktorý mobil by ste kúpili: sony ericsson xperia arc alebo lg optimus black? ich cena je podobná a ked už vidám toľko peňazí za smartfón, chcel by som si vybrať čo najlepší :D diky za radu!
han solo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa han solo »

lear65: No když máš peníze na Arc tak do toho! :D Lg je sice o dost levnější. Pokud se ti ale nechce tolik za telefon vydávat jako u Arcu, tak se mrkni ješte na Sony Ericsson Xperii Neo. Je to vlastně menší bráška Arcu, ale je nadupanej až dost. A cenově je o hodně výhodnější (do 300 eur).
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

LG ani náhodou. Ber Samsung Galaxy S2 alebo Nokiu N8 ktorá sa dá zohnať za veľmi dobrú cenu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

n8 nemozes porovnavat s S2
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

N8 má HDMI, USB On-The-Go, vyberianie pameťoviek bez vybratia batérie, lepší fotoaparát, xenónový blesk, podľa mňa lepšiu konštrukciu, FM vysielač a lepší reproduktor a zapnutie fotoaparátu aj ked je batéria pod 15%.
SGS2 má: oveľa rýchlejší procesor, Android, lepšiu výdrž, viac RAM, lepší displej, lepšiu kameru, Kies Air.
Osobne by som bral SGS2.
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

Čauko...môj krásnučký mobil mám už ôsmy rok a už dosluhuje,nemôžem povedať naňho ani jedno zlé slovo,vydržal toľko pádov na zem,aj do vody :D ale už zomiera...preto sa chystám kúpiť niečo nové, na cene nezáleží, zarobil som si...čo odporúčate? Počkať na iPhone 5 alebo niečo od HTC ?....nesledujem situáciu okolo tak neviem...vďaka za rady :)
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

iPhone 5 bude u nas realny koncom oktobra pre smrtelnikov, takze chce sa ti dovtedy cakat?
JaQuBe
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JaQuBe »

To nie je problém,rátam,že tu bude tak nejako...ešte vydrží chvíľku :)
Napísať odpoveď