rýchle peniaze reader´s digest Sútaž
rýchle peniaze reader´s digest Sútaž
Čaute neprišla aj vám náhodou obálka s týmto ? Predpokladám že je to dalši oeb...a ešte by ma zaujímalo skade majú moje osobné údaje kedže som sa tam neregistroval 
Re: rýchle peniaze reader´s digest Sútaž
je to len odrb ako vsetky taketo sutaze.....mojej starkej to tiez chodilo davnejsie za rok toho prislo strasne vela ale nikdy nic nevyhrala....vzdy nasla nejaky zlaty klucik alebo podobnu blbost no vtip bol v tom ze bola uvedena ako "jedinecny vyherca", no popritom takychto vyhercov na nasej ulici bolo asi 30
takze suma sumarum je to odrb, nic tam neposielaj spat lebo sa toho uz nezbavis...
Reader Digest má pekné dokumentárne filmy, zaujímavé encyklopédie a vcelku dobrý časopis, ale ak nechceš každý mesiac dostávať obálky podobné tej, čo si dostal teraz, tak tam nič neposielaj.
my to odoberáme uz snaď 15 rokov a zatial sme vyhrali akurat jeden fotak a zopar sád nožov a rozne blbosti.... je to sice otravne kazdu chvilu dostavat velke obalky oblepene "šancami na výhru" ale maju tam zaujimavé knihy, DVD a pod
mama tam uz dajake koruny vyhrala, aj dostala dajake kniha zadara, ale co to aj pokupila od nich, tiez knihy encyklopedie.. to je taka varianta sportky pre zeny.. 
Mne to chodí tiež ale ja to hádžem zo schránky rovno do koša 
Stačí sa Ti zaregistrovať do hocijakej výhernej súťaže.. a si v tom..........jozko napísal:a ešte by ma zaujímalo skade majú moje osobné údaje kedže som sa tam neregistroval
Neodpoved ani v obalke NIE lebo aj tak pošlu knihu a neskor ked už na to nebudes reagovat tak aj tak balik pošlu s knihou a šekom ktorý musiš zaplatit. Rýchlo sa toho zbav. Mám s tým velmi zlé skusenosti.