Neviem ci to nemalo ist do temy SW ..?
HDD problem
HDD problem
zdravim, tak dneska tu mam uz dost vlakien no toto sa musim este spytat ...ked som reinstalovaval windows som si kvoli tomu aby som si nevymazal udaje z disku D, som ho odpojil aj ked neviem ktory je ktory co bola aj tak blbost ...takze disk C je systemovy ...a ked som si ten hdd zapojil, co ani neviem ako to malo byt zapojene mi nezobrazuje disk D ....v pc vidim len jeden ktory je zapojeny a je na nom napisane 160GB co je ten hdd D ktory mi nezobrazuje a teraz neviem co mam robit a dufam ze som z neho nic nevymazal ...prosim poradte 
Re: HDD problem
Skús priradiť písmeno hardisku v správcovi diskov (alebo ak máš Xp, tak cez Partition Magic či Acronis). Dosť často to zvykne pomôcť.
ok tie programy skusim a ten spravca diskov je kde?
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2011, 20:36)
mam tam oznceny v spravcovi ten hdd ktory je ten ktory mi nezobrazi aj ked ten by mal byt systemovy ..neviem ani ktory je ktory
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2011, 20:36)
mam tam oznceny v spravcovi ten hdd ktory je ten ktory mi nezobrazi aj ked ten by mal byt systemovy ..neviem ani ktory je ktory
Na to už musíš prísť sám. Skontroluj sa podľa voľného miesta, alebo jeden z HDD nebude mať priradené písmeno.
mne ukazuje 3 a jeden je 3GB, file system EXT3 tento som vzivote nevidel ...
Mam ten easeuspartition master nejake demo, jak to v nom mam vyriesit?
Mam ten easeuspartition master nejake demo, jak to v nom mam vyriesit?
V deme nevyriešiš nič. Musíš mať full. Aký máš Windows ?
akurat teraz xp profesional
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2011, 23:01)
ak mozes daj mi link na nieco full ...lebo teraz som tu len cez mobil, a mam mobilny net tak ked uz nieco budem stahovat nechje to normalne
//autoeditácia príspevku (26 Júl 2011, 23:01)
ak mozes daj mi link na nieco full ...lebo teraz som tu len cez mobil, a mam mobilny net tak ked uz nieco budem stahovat nechje to normalne
Link ti nedám, warez sa tu nerieši. Musíš si to nájsť sám.
Skús partiton magic.
Skús partiton magic.
zajtra sem napisem lebo toto budem stahovat 2 hodiny ...a tym by som mal co docielit, ze ten disk budem vediet pouzivat
Áno, možno. Na diaľku sa ťažko riešia problémy.
ok, takze uz som ho nainstaloval no nemam sajnu kde to mam robit
Vytvoril som si jeden disk a ten je asi 10x mensi ako povodny
Inak na ten hdd som instaloval linux a ked mi ukazuje ze 6gb je zabranych tak moje data z toho hdd su vymazane?
Vytvoril som si jeden disk a ten je asi 10x mensi ako povodny
Inak na ten hdd som instaloval linux a ked mi ukazuje ze 6gb je zabranych tak moje data z toho hdd su vymazane?