Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa audiotrack »

no áno, len to stále neznamená že ak budú iba izby kde nie sú informatici že sa dokáže nejako poprehadzovať. SKM s tým nič nemá, to je iba na ich dohode. Musel by písať mail niekomu či si nechce vymeniť izbu
Pau
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa Pau »

Stoporko napísal:Komenského univerzita v Ba, fakulta prírodných vied - geografia - geografia a kartografia, geografia v administratíve, rozvoj regiónov a Európska integrácia. Bližšie info na http://www.fns.uniba.sk
a ako je na tom Prírodovedecká Fakulta UK v BA kvalitatívne ? pretože chcem tam študovať rozvoj regiónov a Európsku integráciu, ale chcem vedieť, či je táto fakulta z pomedzi Prírodovedeckých najlepšia na Slovensku, alebo máme aj lepšiu niekde ?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

na FMK UCM (Trnava) facebooku som cital, ze na zapise sa vyberaju predmety..Ale ze budu podobne/rovnake ako v 2010. Cize http://fmk.ucm.sk/assets/files/oficialn ... 0:2011.pdf

Kolko predmetov sa vlastne musi volit ? Ktory predmet odporucate (ti, ktori tam uz studujete nejaky ten piatok :) )
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ako to je overenym ofotenim vysvedcenia u notara skola chce aj zadnu stranu kde nie je v podstate nic len ze slovo vyborny znamena 1 a podobne.ma sa aj ta zadna strana ofocovat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som ofocoval všetko.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Ja len prednu a stacilo, asi zalezi od skoly.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Takže potreboval by som poradiť, kam si tento rok poslať prihlášku. Zahraničie mám už vybrané, na SR sa však neviem rozhodnúť... dokonca sa neviem rozhodnúť čo študovať. Tak kam by ste mi (okrem prdele) poradili ísť?

1. Buď pokračovať v IT, tu je problém matika, prechádzam štýlom "Hlavne že sme zdravý". Programovanie zrejme nie, hrabanie sa v HW to už trochu áno, ale skôr zo sieťami.

2. Vysrať sa na celé štúdium a pokračovať v druhej veci čo ma baví - Jazyky, presnejšie angličtina. To zatiaľ nemám ani v zahraničí vybrané, ak by ste o niečom vedeli tak uvítam aj to :D .

P.S.: Mám po poobednej, je 23:09, napoly spím... ak som sem napísal hovadinu, tak ju zajtra opravím :wink: .
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dinnamo13 »

MrGizmof napísal:Takže potreboval by som poradiť, kam si tento rok poslať prihlášku. Zahraničie mám už vybrané, na SR sa však neviem rozhodnúť... dokonca sa neviem rozhodnúť čo študovať. Tak kam by ste mi (okrem prdele) poradili ísť?

1. Buď pokračovať v IT, tu je problém matika, prechádzam štýlom "Hlavne že sme zdravý". Programovanie zrejme nie, hrabanie sa v HW to už trochu áno, ale skôr zo sieťami.

2. Vysrať sa na celé štúdium a pokračovať v druhej veci čo ma baví - Jazyky, presnejšie angličtina. To zatiaľ nemám ani v zahraničí vybrané, ak by ste o niečom vedeli tak uvítam aj to :D .

P.S.: Mám po poobednej, je 23:09, napoly spím... ak som sem napísal hovadinu, tak ju zajtra opravím :wink: .
tento rok už asi nikam :D skus začiatkom noveho roka.
MrGizmof
King
King

Samozrejme, som totálny debil, zmaturoval som na minimum a teraz ešte neviem aké sú termíny.. ach jaaaaj. Ja som čakal že je logické, že teraz idem do 4 ročníka... len proste takéto veci si rád riešim popredu, a školy v SR sú jediné ktoré som si ešte nedoriešil.
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

MrGizmof napísal:Samozrejme, som totálny debil, zmaturoval som na minimum a teraz ešte neviem aké sú termíny.. ach jaaaaj. Ja som čakal že je logické, že teraz idem do 4 ročníka... len proste takéto veci si rád riešim popredu, a školy v SR sú jediné ktoré som si ešte nedoriešil.
nenašiel som už stránku, kde bolo vypisane, že kde ešte sa dá poslať prihláška, ale na chémii na stu sa ešte dá :smt059 ale to nebude asi pre teba...čechy máš tu, neviem či sú to všetky

Kód: Vybrať všetko

http://www.icm.cz/verejne-vysoke-skoly-na-ktere-je-jeste-mozne-si-podat-prihlasku
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Dinamo13: pochopil si co vobec MrGizmof napisal ??
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

Radioactive_Mouse napísal:Dinamo13: pochopil si co vobec MrGizmof napisal ??
asi nie :smt033 bolo mi to čudné, že najprv píše zmaturoval som a zrazu, že idem do 4. ročnika.
MrGizmof
King
King

Počuj, aj ja chcem trochu tvojho matrošu... kde som písal že som zmaturoval, bez toho aby to bolo myslené ironicky? Asi budem iróniu označovať červenou farbou, aha to je táto, aby to pochopili aj taký ako ty...
Dinnamo13
Light Expert
Light Expert

MrGizmof napísal:Počuj, aj ja chcem trochu tvojho matrošu... kde som písal že som zmaturoval, bez toho aby to bolo myslené ironicky? Asi budem iróniu označovať červenou farbou, aha to je táto, aby to pochopili aj taký ako ty...
verejne sa ospravedlňujem, môžete sa všetci upokojiť, sorry, že som zle prečital, ale na taketo veci maš kopec času.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

rex napísal:Mam otazku pre ludi z FI MUNI :)
1. Mam si do prveho rocnika zapisat nejaky povinne volitelny predmet z Ekonomika, fyzika, biologia, vytvarna kultura, filosofie vedy, filosofie jazyka. Nechapem preco tam na informatike nutia taketo kraviny, vobec neviem co si mam vybrat. Ktory z tych predmetov je najlahsi? Najlepsie keby som sa mu mohol cely rok vyhybat.
2. Ak sa mi nepodari dostat na internat s kamaratmi, da ma to uplne s random ludmi alebo si mozem nastavim nech ma to da aspon s ludmi co tiez idu na FI?
panorama fyziky sa dá spraviť oba semestre za hodinku úsilia.. stačí si nájsť obeť, ktorá ti pošle svoje vypracované príklady... ty ich prepíšeš, oskenuješ, odovzdáš...

základy výtvarnej kultúry som mal len jednotku, ani raz som tam nebol, nič som neodovzdal - bum zelené políčko...

ekonomický štýl myslenia už nevyučuje Fuchs, takže to je vraj celkom v pohode... o ostatku ti neviem povedať nič...
MrGizmof
King
King

Dinnamo13: No to mi je jasné, takéto veci ale radšej riešim popredu...
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

Maki: Co sa tyka ekonomickeho stylu mysleni mam namietku:vyucuje to Fuchs... :lol: Vraj ho vyhodili z Ekonomickej fakulty, pretoze privelmi vyhadzoval ludi zo skusok...sam som ekonomicky styl mysleni I a II absolvoval, tak mozem povedat, aku to ma uroven...co sa tyka statistiky znamok, tak tento predmet je najmenej uspesny, cize teoreticky najtazsi, no podla mna, ked ma clovek ekonomicke citenie, nemal by mat problem. :wink:
MrGizmof
King
King

Tak ako, ktorú školu by ste poradili na štúdium angličtiny? :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zahraničnú.
MrGizmof
King
King

No to ma napadlo, posielam si 2-3 do UK a USA (a predávam obličku) ale neviem či nebudem mať problém potom s prekladaním. Už teraz mi to občas robí problém, ja tomu síce rozumiem po anglicky... proste si to neprekladám... ale niekomu inému to neviem preložiť :D.
P.S.: Napísal som to jak debil....
Napísať odpoveď