Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
A nechcete si náhodou počkať na ten piaty september? Je to už iba mesiac a pár dní, pričom zatiaľ nám všetkým môže byť jedno, či sa dozvieme jeho dizajn zajtra, alebo deň pred jeho oficiálnym predstavením...
V europe pouzivame cdma model ?icefiresr napísal:Antena je opravena na CDMA verzii, pises teda od veci.
//a ked sa uz bavime o antene tak cdma verzia tak isto trpi death grip problemom i ked nie az tak vyrazne ako v predoslej verzii,
Vsak aj klasicky iPhone ma opravenu antenu v europe. Minule sme s otcom skusali zhodit signal na jeho iPhone 4 a za nic nam to neslo. Dokonca na okamih vyskocil hore.
U nas mame kvalitnejsie siete. Tu by si death grip nemal mat ani na jednom telefone. 
OMG, myslis, ze budu robit v strede roka novu reviziu? Spravili ju pri CDMA verzii, leborochedo napísal: V europe pouzivame cdma model ?
//a ked sa uz bavime o antene tak cdma verzia tak isto trpi death grip problemom i ked nie az tak vyrazne ako v predoslej verzii,
tam sa to dalo bez toho, aby 20 milionov majitelov reklamovalo. Na GSM verzii pomenili od oktobra minuleho roka vonkajsiu povrchovu upravu bokov. Dizajn sa menit nebude, ak neratame sirsi LCD. A CDMA verzia problemy nema, ale tak nevadi.
Nemyslim si. Dufam 
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 21:21)
Dalsi fake ?
http://www.macrumors.com/2011/07/27/pho ... s-surface/
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2011, 21:21)
Dalsi fake ?
http://www.macrumors.com/2011/07/27/pho ... s-surface/
Ta stranka sa vola macRUMORS.
Oni len preberaju spravy z inych stranok. Konkretne tato sprava pochadza z http://9to5mac.com/2011/07/27/next-ipho ... one-cases/
Nic to nedokazuje. Ale mesiac pred ohlasenim sa nam to tu zacina hemzit spekulaciami.
Nic to nedokazuje. Ale mesiac pred ohlasenim sa nam to tu zacina hemzit spekulaciami.
installous konečne v 100% poriadku, vďaka bohu.
btw otázka na všetkých, myslíte že pri novom iphone zmení apple aj dizajn či bude podobný/rovnaký iphone 4?
btw otázka na všetkých, myslíte že pri novom iphone zmení apple aj dizajn či bude podobný/rovnaký iphone 4?
On nebude dlho v poriadku 
Cize iPhone 5 by sa mal zacat predavat na konci septembra. Ako to bolo s iPhone 4 ? Kolko cca trva kym sa to objavi v ponuka nasich operatorov ?An AT&T employee says that any vacations for the last two weeks of September would be denied "due to an event blackout". According to him, the only times this has been done in the past was when an iPhone was released
Uz som to pisal, koniec 10 mesiaca realne, ale necakaj, ze sa ujde ludom, co nebudu ochotny zaplatit 600 euro a vyssie pod rukou.
Ja to beriem az na Vianoce. Dovtedy sa mi snad ujde jeden kus.
-
seth82
Darca
Pravdepodobne to vezmem aj ja. Pretože ak to vyjde koncom septembra v USA, tak to bude pravdepodobne o mesiac na to v UK a ja dostanem novú kraxňu koncom Novembra, vezmem nejaký najdrahší iPhone, predám nejakej ovečke za 600/700 libier a za 380 si kúpim SGS 2
(Ej, či som to dobre vymyslel). Jediná možnosť, že by som si iPhone nechal, by bola, ak by sa tam dal bez problémov vopchať Android...
OT: Potom si uz radsej pockaj na SGS3 alebo na Nexus Prime so 720p displejom a Ice Cream Sandwich.
Iphone 4 ,16GB
Ahojte,potrebujem pomoc s Iphonom resp. čo mám spraviť aby som mohol sťahovať hry z App Store (registrácia alebo niečo) prosím pomôžte .
Vopred Ďakujem. 
-
marekdanis
Novice
Zdravím všetkých,
ktorá navigácia /do Auta/ je podľa Vás najlepšia?
/IGO, Tomtom, NAVIGON?/
ktorá navigácia /do Auta/ je podľa Vás najlepšia?
/IGO, Tomtom, NAVIGON?/
-
awtt
Medium Professional
Chlapi mam taky problem, dal som na jailbreaknutom iphone 3gs vymazat vsetky data a teraz nejde zapnut, naskoci to klasicke jablko, potom ta lebka jailbreaku a to iste dookola.
Skusil som restore vsetkych moznych iOS ale stale to padne na 1601 error.
Skusil som restore vsetkych moznych iOS ale stale to padne na 1601 error.
-
krankenwagen
Professional
awtt: Toto mam z apple.com, neviem ci pomoze, neskusal som:
Solution
Completely remove iTunes and Apple Mobile Device support and then reinstall iTunes 7.5 or later.
Solution
Completely remove iTunes and Apple Mobile Device support and then reinstall iTunes 7.5 or later.
-
awtt
Medium Professional
To sme uz skusali. (skusil som itunes na dvoch pc, rozne kable aj usb porty, restart...)