Ponukanie zvoneni, hier a pod (zadarmo?) z 66001
Ponukanie zvoneni, hier a pod (zadarmo?) z 66001
Uz tak volakedy davno som si stahoval pomocou internetu co mam v mobile nejake zvonenia a odvtedy mi relativne casto (mozno raz za 3 tyzdne) dojde SMS z cisla 66001, ktora ma vyzyva na dalsie tahanie. Mam taky dojem ze ta SMS je spoplatnena a takisto ma to celkom otravuje, tak som by som sa rad opytal, ako sa da tato "sluzba" dekativovat.
Zdravim po dlhom case, ja uz som stare cislo zrusil, ale znamemu zacali chodit tie iste SMS. Na infolinke mu nepovedali nic urcite, odkazali ho na sluzbu ktoru nemal aktivovanu a hodili mu vypis jeho dalsich sluzieb, avsak o tejto konkretne ani slovo. Su to hnusne svine a narocky sa vyhybaju odpovedi, neviete niekto ako na to teda?
ak ma symbian tak je tam moznost stiahnut si program menom best private conversation alebo nejaky blacklist a tam zadas cislo z ktoreho ti chodia tie sms a uz ta to nebude otravovat lebo si to prefiltruje 
ak nemas symbian tak jedine zistit na ktore cislo je potrebne poslat sms s urcitym textom aby sa to zastavilo ...
ak nemas symbian tak jedine zistit na ktore cislo je potrebne poslat sms s urcitym textom aby sa to zastavilo ...
-
darkxner
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Je to SMS z MyCokeZone
Za 5 bodov si mozes napisat SMS z MyCokeZone
Pravdaze, prijimatelovi sms to pride pod cislom 66001
Forik?
Pravdaze, prijimatelovi sms to pride pod cislom 66001
Forik?
Re: Ponukanie zvoneni, hier a pod (zadarmo?) z 66001
ahoj, neviete náhodou niekto, ako by sa dal zistiť odosielateľ sms z toho čísla 66001. Manželovi chodia sms z toho čísla, ale také ktoré ohovárajú moju osobu a už ma to štve. Ak náhodou niekto viete, z akého fóra by to mohlo byť, alebo spôsob ako to zistiť, bola by som vám vďačná, keby ste mi pomohli. 
Re: Re: Ponukanie zvoneni, hier a pod (zadarmo?) z 66001
Ty ho nemas ako zistit, je to sms brana na nete. Mozes skusit policiu.dede13 napísal:ahoj, neviete náhodou niekto, ako by sa dal zistiť odosielateľ sms z toho čísla 66001. Manželovi chodia sms z toho čísla, ale také ktoré ohovárajú moju osobu a už ma to štve. Ak náhodou niekto viete, z akého fóra by to mohlo byť, alebo spôsob ako to zistiť, bola by som vám vďačná, keby ste mi pomohli.
Re: Re: Ponukanie zvoneni, hier a pod (zadarmo?) z 66001
Veď som aj skúsila, ale povedali mi že to nevedia zistiť ani oni. Nevieš mi nejako pomôct prosím ťa... že ako by to mohli zistiť, nejaký spôsob, alebo tip. Díky.
Ja som už bezradná.
Ja som už bezradná.
-
17
Light Professional
Policia, telekomunikacny urad alebo kontaktovat prevadzkovatela tejto konkretnej sms brany, nech zablokuje posielanie na dane cislo (cisla.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
17: Myslim, ze Telekomunikacny urad SR ma trochu inu funkciu ako skumat to, ci niekto posiela hlupe SMS alebo nie. Jedine riesenie by som videl to riesit cez policiu, nakolko prevadzkovatelovi stranky to moze byt jedno co sa deje cez jeho web.