C# net sockets
C# net sockets
Caw. Pls, nepoznate niekto dobre tutorialy na C# net sockets? nevedel by mi to niekto vysvetlit/pomôct? Vopred dik.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: C# net sockets
To je take jednoduche a logicke API, ze na to tutoriali netreba.
googloval som, no nenasiel som nic comu by som dostatocne rozumel, niekde neboli dobré vysvetlenia. nbepoznas nejake tuty, ja literaturu nemam.
Pokial si tomu nechapal, asi nemas teoreticke zaklady. Nauc sa najprv nieco o sietach. Ako to cele funguje. Zastavil by som sa urcite aj tu: http://sk.wikipedia.org/wiki/Transmissi ... l_Protocol a tu http://sk.wikipedia.org/wiki/OSI_model
to viem, ale ja potrebujem tutorialy na C#, kde sa bude písať aký kó treba na čo v net sockets. potrebujem to hlavne pre odpočúvanie portov.
Staci dat do google "c# sockets" a hned ti najde plno odkazov na stranky, kde to mas aj vysvetlene. Nikto ti tu asi nebude zhanat nieco, coho je na prvej strane google kvantum a ty si len lenivy si to poriadne nastudovat.
ano. ale ja som preto zalozil tuto temu, lebo som sa pytal na overene a dobre tutorialy ktore naisto funguju.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak odpocuvanim portou myslis snifovanie tak je ti net sockets nanic, pouzi WinPcap.
Lenze ak chces z toho dostat tu komunikaciu tak ta caka hlbkove studiaum IP a TCP protokolov,
co si celkom neviem predstvait u cloveka ktory nevie napisat do googla "c# socket example".
PS: pouzi wireshark.
Lenze ak chces z toho dostat tu komunikaciu tak ta caka hlbkove studiaum IP a TCP protokolov,
co si celkom neviem predstvait u cloveka ktory nevie napisat do googla "c# socket example".
PS: pouzi wireshark.
Prešli 2 mesiace kým sa mi podarilo nájsť si dobrú tutorial, ktorému som konečne pochopil. Dík všetkým, čo ma na to naviedli.