Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

rufus59
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vodne fajky

Príspevok od používateľa rufus59 »

Ked nechceš fajčiť tabak tak si kúp tabak Soex na prírodnej baze.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

SOEX?! To je podľa mňa ešte väčší humus, ako klasický tabak. Ku zloženiu sa nedopátraš ani keby si veľmi chcel a chute sú oničom a mdlé. Keby som chcel fajčiť niečo iné, ako tabak, tak si naložím buď SHIAZO, Hydro-Herbal, alebo Evolution Tea Herbal.
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Alebo radšej nefajčiť vôbec. :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

SOEX som skusal a veru nikdy viac. Strasny humus. Nejde mi o to ze nechcem fajcit tabak, len ma zaujimalo to porovnanie voci cigaretam.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

tazko to porovnas lebo cigaretu stiahnes za 3minuty ale korunka vydrzi aj 90minut
cigariet stiahnes krabicku v pohode za den (fajciar samozrejme) ale fajku len rekreacne dajme tomu 2x za tyzden
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ja mám fajec každý deň :D občas každý druhý.V septembri idem kardiologičke bude mať radosť zo mňa :x
covax
Expert
Expert

Príspevok od používateľa covax »

Ahojte, z dovolenky som si priniesol malú vodnú fajku (nejaká čínska) a po pár sedeniach začala hrdzavieť rúrka od korunky po tesnenie (je to proste závitová tyč s dierou :-D) tak som rozmýšľal že ju celú až po vázu nahradím novou, hrubšou.
Materiály z ktorých by bola byť nová trubka:
Meď
Mosadz
Hliník
nie som si istý či je meď zdraviu škodlivá, pohľadal som čo-to po nete a videl som maximálne VF s mosadznými trubkami.

Neviete náhodou niekto či sa dá objednať u nás niečo takéto?
http://hobohookah.com/hobohookah-4674-prd1.php

HUPS už som našiel :-D
http://www.hobonargile.cz/co_je_to_vodni%20dymka.html
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Med je dost zdraviu skodliva - tu fajku si nechaj tak na ozdobu.

Co sa tyka hobohookah - je to prakticke ale vodna fajka nie je o praktickosti, ale o relaxe. Mozno ako cestovna verzia tazkeho zavislaka...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

covax: Meď v žiadnom prípade, rovnako mosadz - oba tieto materiály chytajú patinu, alebo oxidujú, nerobí to dobrotu. Naj je hliník. Hobohookah je zloba - hrozne sa prehrieva a je nepraktická, napríklad nedomyslená je tarbuš, človek je odsúdený používať korunky s integrovanou tarbušou, atď...
Keby som chcel niečo portable, tak si kúpim Medusa Sniper :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

@jin
moc zaujimava alternativa :D
a hlavne ta cena o 50x vacsia
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

jin to si tomu dal :lol: ak si niekto chce kúpiť takú sračku akou je hobo tak asi mu ide predovšetkým o cenu
..hliník nieje najlepšia voľba o výhody -odvádza dobre teplo, je ľahký pasivuje a teda nezoxiduje sa ako železo, ale vytvorí tenkú vrstvu oxidu hlinitého na povrchu a ďalej už nereaguje(myslím že to bolo niekoľko desiatok manometrov) Nevýhoda - hliník patrí medzi toxické kovy citujem
Osem najsmrteľnejších toxických kovov, ktoré vás ovplyvňujú
možno je to zveličené ale pravdy je na tom dosť
covax
Expert
Expert

Príspevok od používateľa covax »

jin: aká moderná fajočka, za tú cenu je pokovená platinou? :-D a ten sniper mini mi pripomína shaker, k Hobohookah - ten tarbuš je tam potrebný nakoľko väčšina fliaš nemá dobrú stabilitu ale tie s zabudovaným (grill poklop) sú lepšia voľba pre cestovateľov + tanierik na odkladanie uhlíkov tam chýba, jediné časti čo mi na hobe vyhovujú sú to univerzálne tesnenie a časť na ktorú to je napojené, všetko ostatné by som vymenil:-D

Doma sa mi povaľuje fľaška KBŠ, vyzerá že má dobrú stabilitu, najprv som chcel vyrobiť niečo sám ale potom som našiel Hobohookah tak som si povedal že vyrábať sa mi to neoplatí, iba ak by som mal materiál a prijateľnú cenu.
otázka k Mya Mozza - nepríde vám trošku babská?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mico5000: Neviem, pýtam sa, ale z akého materiálu je potom vyhotovená väčšina sériovo vyrábaných VF?
covax: S platinou nemám v talóne nič, no so zlatými plátmi je tu táto. Stanovisko ku hobo - humus, viac napísať neviem, to má s vodnou fajkou spoločné len princíp... MIA MOZZA - moderná minimalistická fajka, je to vec vkusu. Ja mám rád tradičné tvary.
mico5000
Light Star
Light Star

ako keby sa na cestovné účely nedá použiť aj 70 cm fajka - a tá mi napriek všetkému zaberá len polovicu len polovicu z vecí ktoré potrebujem k vodnej - teda ak nerátam tarbuš, hadicu a korunku ako súčasť - takže ako beriem vodnú so sebou ja - telo, kefky na čistenie, hadicu (v prípade sheecool celú pri sklenenej len sklo v rolke alobalu) -teda aj alobal plyn do burneru/a (?) kliešte - to všetko vpracem do puzdra od statívu(Velbon cx 444) ten sa mi tam už samozrejme nevprace.... vázu, korunku,tanierik, tarbuš, brikety, burner, tesnenia dokonca aj foťák s 14-45 + další 40-150 objektív tam vpracem (+ silikónová hadica v prípade že neberiem sheecool )vopchám do Nikon CF-EU01 tašky a ide sa ;) porovnanie veľkosti hadíc - sheecool má 210 cm

vyhlasujem objednávku zo sultany shipping rieši jin rieši sa to cez neho tovar pošle spolu s tovarom z nemecka - na sultane sú niektoré veci lacnejšie než v nemecku a iné v nemecku nemajú(na tej stránke :) ) keď sa nazbierame tovar nad 70 € poštovné neriešime však bude zadara ale to musime odtial brať ak nie tak poštovné zatiahnem ja
Prílohy
porovnanie.jpeg
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Tak to by som teda zobral odtial phunnel medium :P ale jedine ak bude shipping zdarma ...lebo budem kupovať aj zo stimbi aby som nepreplatil.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dnes mi doslo 2x Shiazo no nemam vortex. Da sa to v pohode aj bez vortexu alebo to nebude nic moc? Lebo vidim ze dost vody tam plava v tej krabicke.
mico5000
Light Star
Light Star

ja som skúčal aj cez obyčajnú korunku a stieklo to rýchlo nielen je veľa melasy ale je neskutočne riedka - fakt rýchlo stiekla a vôbec shiazo mi ani nešmakuje tak kašlem naň...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Jj preto pisem ze je tam vela "vody" lebo je to fakt riedke :D. No uvidim ked uz to mam kupene tak to uz vyskusam.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ohľadne kameňov SHIAZO - testované viacero príchutí s Vortexom - vždy ten istý výsledok. Vodnatá chuť, skrátka len nejaká divná para.

Inak uvažujem nad zmenou dodávateľa z Nemecka. Skúste sa mrknúť na http://www.smoking-shisha.de/ - zdá sa mi, že majú viac tovaru na sklade aj širší výber. Posúďte a dohodneme sa.
mico5000
Light Star
Light Star

ja som ich kúpil 6 vyskúšal a predal spolužiakovi pretože mi to fakt nezachutilo tak ale elements tiež nevyjdú najdrahšie tak čo sa budem.. tých mám teraz naložených 5 tabakov-4 melasy..
Napísať odpoveď