(nie - samo, ze sa najdu aj chutne, ja to nikomu neberem, ale mne proste rosé ide ako psovi tráva - ja radsi bíué
jednoduche recepty (nieco k vinku)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: jednoduche recepty (nieco k vinku)
Fabo - ruzovym by som si ani okno na aute neumyl ... co svoje, ani nepriatelove okno na aute by som ruzovym neumyl

(nie - samo, ze sa najdu aj chutne, ja to nikomu neberem, ale mne proste rosé ide ako psovi tráva - ja radsi bíué
)
tak som sa rozhodol ze spravim obycajne kuracie prsia.. v trojobale ktromu este neviem ci zemiaky ryzu uvidim zatial dilema co sa viac hodi a vino idem kupit dnes biele polosuche nejake co sa mi zapaci ked nebudu mat nic z vysie menovanich plus nejake oblohu na tanier dakujem za rady
-
jin
VIP
Ak sa rozhodneš pre zemiaky, tak radšej varené s vňaťou, určite nie pečené, príp. fritované - to by bolo príliš ťažké.
na masielku s vnatou varene asi lebo ryza mi tam nejako nesedi
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
uplne ti postaci, ak kupis nejaky lepsi tvrdy syr, (neze daky eidam tehlu :] ), olivy a dobra sunka, na styl swatzwaldskej z lidlu, pripadne tie spanielske klobasky.
ale ked niesi gurman, tak ti moze byt jedno
ale ked niesi gurman, tak ti moze byt jedno