Ahojte,
prosim o radu, chcel by som pozerat filmy z disku PC na TV. Mam ich vzajomne prepojene s VGA kablom. Obraz mam ale zvuk nie. Ako mozem dostat zvuk z PC do TV?
Dakujem
pozeranie filmov z disku PC na TV
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: pozeranie filmov z disku PC na TV
to záleží aké vstupy máš na tv. Najjednoduchšie bude ale kúpiť káble čo má na jednom konci 2x cinch (ten pôjde do telky) a na druhom konci jack (čo pôjde do počítača). Ak taký nenájdeš, tak cinch na oboch stranách a redukcia cinch na jack stojí pár korún
-
yoggy
ak by si mal novú TV tak je tam možnosť cez LAN (sieť) v TV si vyberiem aký film chcem pozerať a pozerám 
-
lekoklatik
VIP
Ja by som to pri novších veciach (TV aj PC) riešil cez HDMI.
Prípadne zapojiť aspoň obraz, a do PC už kábel od reproduktory strčíš.
Prípadne zapojiť aspoň obraz, a do PC už kábel od reproduktory strčíš.
mam otazku, mam novu telku, konkretne tuto
http://led-televizory.heureka.sk/hyunda ... e/#section
a chcel by som ju prepojit s mojim notebookom cez HDMI, kupil som si kabel, zapojil do TV a do PC, ale akosi sa nic nestalo...
skusal som aj prepinat rezimy obrazovky na notebooku ale nic, TV stale pise ze "ziaden signal"...
cez VGA mi to prepojit islo...
viete nejako poradit ?
a notebook mam tento, prepajat ho cez HDMI s niecim som nikdy este neskusal...
http://www.predajpc.com/notebook/produc ... EA%29.html
http://led-televizory.heureka.sk/hyunda ... e/#section
a chcel by som ju prepojit s mojim notebookom cez HDMI, kupil som si kabel, zapojil do TV a do PC, ale akosi sa nic nestalo...
cez VGA mi to prepojit islo...
viete nejako poradit ?
a notebook mam tento, prepajat ho cez HDMI s niecim som nikdy este neskusal...
http://www.predajpc.com/notebook/produc ... EA%29.html
Aký tam máš OS na tom kompe? Mne to na win XP tiež nefungovalo. Nechcelo sa mi nad tým špekulovať, tak som skúsil na win7 a ide to bez problémov (klávesou win+P sa tuším prepína medzi zobrazovacími zariadeniami).
ten notebook je starsi, takze mam na nom hnusnu vistu... (a to prepinanie medzi obrazovkami ma na F4)
win7 nemam a nebudem si sem davat nejaky nelegalny, s reinstalovanim a vsetkym okolo toho je tolko prace a nebudem to menit, ked to relativne ide aj pod vistou...
po lete si chcem kupit nejaky sony vaio, tam bude win7 aj HDMI...
/akurat som skusal tu telku cez HDMI prepojit s inym notebookom a uz to ide, ale obraz aj zvuk na TV su strasne nekvalitne, mi to pripada ako keby to islo len na 8bitov alebo tak nejak podobne to vyzera...
//uz to ide, neviem co s tym bolo, ked som to zapojil este raz, tak uz mi ide kvalitne obraz aj zvuk...z mojho PC to ale stale absolutne nejde, bud to bude tym windowsom, alebo mozno mam nieco pokazene.
Tento notebook som uz mal asi 4krat na reklamacii, naposledy pred rokom a miesto toho, aby mi vratili peniaze, tak radsej kompletne vymenili cely hardware, kedze nevedeli zistit co s tym je...jedina povodna suciastka, ktora mi zostala v starom pc je asi len ten obal...
a kedze som HDMI nepouzival, tak som asi az teraz zistil, ze s tym nieco je...
aj ked neviem, ten HDMI vstup je cez grafiku a ta funguje...
je mozne, ze je ten HDMI vstup nejaky blokovany alebo neaktivny ?
win7 nemam a nebudem si sem davat nejaky nelegalny, s reinstalovanim a vsetkym okolo toho je tolko prace a nebudem to menit, ked to relativne ide aj pod vistou...
po lete si chcem kupit nejaky sony vaio, tam bude win7 aj HDMI...
/akurat som skusal tu telku cez HDMI prepojit s inym notebookom a uz to ide, ale obraz aj zvuk na TV su strasne nekvalitne, mi to pripada ako keby to islo len na 8bitov alebo tak nejak podobne to vyzera...
//uz to ide, neviem co s tym bolo, ked som to zapojil este raz, tak uz mi ide kvalitne obraz aj zvuk...z mojho PC to ale stale absolutne nejde, bud to bude tym windowsom, alebo mozno mam nieco pokazene.
Tento notebook som uz mal asi 4krat na reklamacii, naposledy pred rokom a miesto toho, aby mi vratili peniaze, tak radsej kompletne vymenili cely hardware, kedze nevedeli zistit co s tym je...jedina povodna suciastka, ktora mi zostala v starom pc je asi len ten obal...
a kedze som HDMI nepouzival, tak som asi az teraz zistil, ze s tym nieco je...
aj ked neviem, ten HDMI vstup je cez grafiku a ta funguje...
je mozne, ze je ten HDMI vstup nejaky blokovany alebo neaktivny ?