Teraz mám skôr na mysli nejaké rezačky, sekačky, strielačky...
Anime
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Anime
Od tých autorov ma ani jeden film nezaujal. Teda až na Hayao Miyazaki, od neho mám objednané Princess Monoke. Spirited Away som videl, k ostatným sa dostanem, keď budem mať na to náladu.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
K tomu Miyazakimu sa musim pridat, ten chlap je uplny genius na poli anime ( Princess Mononoke, Spirited away, Howls moving castle, Grave of the fireflies....)
A k tomu si mozes pridat klasiky ako Ghost in the shell, Vampire hunter D je luxusna zalezitost, Ninja scroll (ale pozerat len film, ten je super, serial je priserny
) Sword of the stranger a v neposlednom rade Basilisk
A k tomu si mozes pridat klasiky ako Ghost in the shell, Vampire hunter D je luxusna zalezitost, Ninja scroll (ale pozerat len film, ten je super, serial je priserny
http://www.gorila.sk/t/search.php?q=gho ... =0&x=0&y=0Son-Goku napísal:xixo ty sa vyznas ghost in the shell je mozne zakupit na dvd aspon s cz titulkami?alebo dabing
a co pozeram asi nie jedine dabnute veci boli S.A.C ale to predpokladam ze je animax dab takze to neviem ci bude dostupne na dvd
btw grave of the fireflies nie je od miyazakiho ale od takahatu....zalozili spolu Studio Ghibli ktore ma na konte vela dobrych filmov(jediny ktory sa mi az tak nepacil a od ktoreho som cakal cosi viac bolo tales from earthsea)
kolega hore ti spomenul par dobrych veci..este by som pridal jin-roh aj ked este som nemal moznost si to pozriet ale z review ma to zaujalo, cowboy bebop: knocking on heavens door(aj ked radsej by som najrpv pozrel serial)Royalflush napísal:Od tých autorov ma ani jeden film nezaujal. Teda až na Hayao Miyazaki, od neho mám objednané Princess Monoke. Spirited Away som videl, k ostatným sa dostanem, keď budem mať na to náladu.
-
Royalflush
Guru wannabe
Na animaxe som raz pozeral nejaké anime, myslím že týpek bol niečo ako cowboy a práve bola časť, ako bol v nejakom púštnom meste a mám pocit že ho všetci chceli zabiť. 
Nevie niekto názov?
//Nie, to nie je ono.
/// Yeah, Trigun, to je ono, thanks.
Nevie niekto názov?
//Nie, to nie je ono.
/// Yeah, Trigun, to je ono, thanks.
videl som celeho naruta + okolo 100 casti zo shipudenu, filmy, mangu aj ostatne pic*viny okolo toho a mozem povedat ze ten pribeh je naozaj na pi*u.Daggertail napísal:tak ak si videl dost casti na to aby si to mohol sudit tak ti na to mozem povedat len 100 ludi, 100 chuti, ale ak si videl 5 casti a hned hodnotis tak to ani komentovat nejdem
a tu karmu
Pre mna osobne je najlepsie anime Death Note. Zapletka jak ma byt + prepracovane postavy.
-
Daggertail
Light Professional
ja som tislovak125 napísal:
videl som celeho naruta + okolo 100 casti zo shipudenu, filmy, mangu aj ostatne pic*viny okolo toho a mozem povedat ze ten pribeh je naozaj na pi*u.
a tu karmusi si mohol odpustit
Pre mna osobne je najlepsie anime Death Note. Zapletka jak ma byt + prepracovane postavy.
-
Royalflush
Guru wannabe
Nejde Fluffy, damn.
Nemáte ešte nejaký web na ťahanie anime?
Nemáte ešte nejaký web na ťahanie anime?
-
Daggertail
Light Professional
hmm skus toto, len sa treba regnut http://www.anivoid.com/home/
-
Royalflush
Guru wannabe
Tam som práve vyčerpal denný limit... niečo iné?

-
Daggertail
Light Professional
no ked si das do google anime download tak ti tam vyhodi dost stranok ale tak podla mna je lepsie sa sustredit na 1 anime , ktore chces momentalne sosnut a na to sa uz stranky najdu, lebo takych, kde su vsemozne na stiahnutie vela neni 
-
Daggertail
Light Professional
heh no posledna kapitola bola naozaj skvela 
Spoiler
Neviem ale podla mna pri suboji s hashiramom pouzil Madara techniku aku pouzil teraz Mu-sama (to rozdelenie na 2 osoby) jednu hashirama zabil a druha prezila ta ktora prezila je toby a teraz sa bude chciet spojit s 2 castou jeho tela aby mal opet plnu silu (kedze pri technike dojde k rozdeleni sily)