@Radioactive_Mouse:
heh, začínaš jak ja : )
Ja som si vzal Ashe keď som sa šiel s hrou zoznámiť v tutoriály. Tam sa mi zapáčila a tak som s ňou začal hrávať každú hru. Bola free a o žiadnom novom hrdinovi som ani nechcel počuť. Neprišlo mi to potrebné. Postupne som si zvyšoval level a tam už z času na čas bolo treba vedieť hrať aj niečo iné, než range AD.
Úprimne, neteš sa moc z takého skóre aké máš, pretože na tých nízkych leveloch sú ľudia, ktorí to prosto nejak skvele hrať nevedia. Ja som napríklad nehrával dotu a tiež som do lvl 10 kraľoval. Teraz je to už v ranked o niečo zložitejšie. Tento čas, ktorý stráviš pri levelovaní do 30, by si mal venovať tomu, aby si sa naučil aspoň jedného champa z každej classy dajme tomu. Tj aby si vedel zahrať tank, AD/AP carry, support, etc... Aby si mal prehľad čo ktorý champ ako a kedy robí. Čo si môžeš s tvojim champom dovoliť a celkové herné postupy, princípy, etc...
Pre mňa asi najzákladnejšia vec je pochopiť, že nehrám SinglePlayer game. V tejto hre sám nevyhráš. Je potrebné si pomáhať, komunikovať, wardovať mapu, zbierať xp a hlavne farmiť (zabíjať minionov - za každého zabitého miniona sú dukáty).
Ďalšia vec je fakt, že každá, každučká jedna hra ktorú hráš, je iná. Nezáleží na tom či si vyhral 50/0/50. Aktuálne si mohol proti sebe dostať lamky, ktoré to prosto hrať nevedeli. Osobne sa mi nepáči keď na mňa niekto vyťahuje match history a rozprávky o tom, že minule mal také a také skóre...
Čo sa týka champa, ja osobne som po Ashe, hľadal niečo z iného súdka, avšak tiež bezpečne na diaľku.
Myslím že môj druhý champ bol Blitzcrank. Páčila sa mi tá jeho ruka, stun, rýchlosť. Jeho passiv a celkovo sa mi za neho dobre hralo.
To záleží od toho čo ťa baví.
Keď hovoríš speller, tak podľa mňa je celkom dobrý Malzahar, ale tu ti moc nepomôžem.
Najlepšie bude, keď si niekoho vo free champ rotation vyskúšaš buď v hre, alebo v tréningu s botmi.
Celkom by ti mohla pomôcť
mobafire kde máš ku každému champovi popísané všetko možné, čo hráčov napadlo.
Ideálne by bolo keby si sa opýtal na niečo konkrétnejšie.
@Arun: Aj tam sa nájdu lamy : )