youtube videa
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
youtube videa
Pri niektorych videach na YT vypisuje ze su neni dostupne pre mobily. Da sa to nejako obist?
-
audiotrack
VIP
Re: youtube videa
pozreť ho cez počítač
-
PAuLi3
Darca
Audio ide prave o to ze si ho chcem pozriet cez ipod
-
audiotrack
VIP
nemám teda ipod, a neviem čo je tam za prehliadač, ale nedá sa nahrať vlastný alebo zmeniť v ňom user agenta? Napríklad dolphin hd vie na vonok vystupovať ako obyčajný prehliadač tým, že posiela hlavičku v ktorej píše že je napríklad mozila firefox
ak takáto možnosť nie je, tak o inom spôsobe ako to oklamať neviem
ak takáto možnosť nie je, tak o inom spôsobe ako to oklamať neviem
-
qwerty-xyz
da,.... ale mas IPOD cize netusim ako. My sme mali problem rozbehat videa na htc desire z, bud nesli alebo vypisalo ze to cez mobil nepojde, a slo sa cez youtube aplikaciu, kdesi na nete som nasiel taku blbinku, som ju pisal aj v teme o androide, ktoru mi nainstalovalo, (samozrejme neovereny zdroj na vlastne riziko, mimo marketu) a teraz ide vsetko rad za radom.
--- takze skus ci nieco take, nejaky kodik, nebude aj pre IPOD.....
--- takze skus ci nieco take, nejaky kodik, nebude aj pre IPOD.....
cez aplikáciu youtube by ti mali ísť všetky videa ktoré sú dostupné pre náš región, ak chceš klipy tak si stiahni appku VEVOPAuLi3 napísal:Audio ide prave o to ze si ho chcem pozriet cez ipod
YouTube aplikacia prehra iba videa prevedene do h.264, ktorych je sice vela ale nie su to vsetky. Vacsinou su neprehratelne videa uploadnute pred vydanim prveho iPhonu.
Alebo m.youtube.com a je to ovela lepsie nez ta sprosta aplikacia ktora je v iphone nahrata a nebola aktualizovana vobec. Odkedy spravili mobilnu verziu tak ju uz nepouzivam vobec.
-
PAuLi3
Darca
Tak uz som to spojazdnil, hodil som tam nejaku app aby to prehravalo . Filipito vsetky videa to neprehrava, daj si youtube zobrazit na telefone ako full verziu nie mobilnu , cez mobilnu ako tak pozeram nenajde niektore oficialne klipy
tak to som naozaj nevedel, keďže tam je youtube tak som si myslel že to tam je všetko no očividne nie
na klipy používaj toto: http://itunes.apple.com/us/app/vevo/id385815082?mt=8
app zadarmo je tam hrozne veľa klipov
na klipy používaj toto: http://itunes.apple.com/us/app/vevo/id385815082?mt=8
app zadarmo je tam hrozne veľa klipov
VEVO je vynikajúca aplikácia. Už ju používam pár mesiacov. Ale je len na US AppStore.