instalacia windows,neviem spustit Boot
instalacia windows,neviem spustit Boot
Cau.snazil som sa preinstalovat win xp na starsiom kompe.
isiel som klasicky tak ako vzdy,dam CD a cakam na bootovanie.lenze,ked dam F8 tak tam taka moznost nie je a tak isto ani v biose nevidim nikde moznost nadstavit si bootovanie automaticky z CD. ako na to prosim ?
isiel som klasicky tak ako vzdy,dam CD a cakam na bootovanie.lenze,ked dam F8 tak tam taka moznost nie je a tak isto ani v biose nevidim nikde moznost nadstavit si bootovanie automaticky z CD. ako na to prosim ?
Re: instalacia windows,neviem spustit Boot
malo by to byt advanced cmos setup - bios features - boot sequence
Klávesou F8 spustíš boot menu? Mechaniku tam nevidíš?
ked dam F8 tam praveze tato moznost nie je.iba safe mode,last known working config,atd ale nic o boot menu aby mi to zacalo citat CD.skusil som tam dat vsetky moznosti 
ale to nie si v biose, skus DEL alebo F12
no sak ked som v BIOS tak som tam nikde nevidel boot seqeunce.aspon nie tak jak som to vzdy hladal.ani za toho certa som to nevedel,vcera najst a tak som ani nemohol instalovat.kuknem ked sa dostanem k tomu kompu,ale ak by niekto este vedel radu piste prosim.
nestlacaj F8 ale F5
Tak to potom klávesou F8 nespúšťaš boot menu. Skús iné klávesy (najmä Fká). Dostaň sa buď do BIOSu a nastav tam poradie bootovania alebo spusti boot menu a tam vyber mechaniku.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Výrobca tvojej dosky?
nasiel som to v BIOSE nakoniec
dakujem vam
dakujem vam