Bojíte sa injekcií?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Bojíte sa injekcií?

áno
22
26%
nie
63
74%

Celkom hlasov: 85

qwerty-xyz

Re: Bojíte sa injekcií?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nebojim,.... avsak pozerat sa nato ako mi to ide cez kožu nemusim,..... odvratim hlavu a nerobim z toho vedu. Mam kamaratky co sa vyzivaju v tom ako im ide ihla do zily, ale ony sa vseobecne vyzivaju vo viacerych divnych veciach, cize ich nerieism, a mal som aj take co odpadli ked injekciu videli.
:roll:
ani viacnasobne odbery a darcovstvo u mna nie su problem, len som nemal dobry krvy obraz tak som tam dlho lho nebol a ani sa mi moc nechcelo. Skor sa bojim toho co sa pri mne stava casto ze mi zilu prepichne, to skoro furt pritom mi vidno vsetko paradne, neni problem s hladanim .... a potom sa mi spravi curewsky velka modrina a brutal to boli ... a zmizne to az po par dnoch . . .

-- ostatne temu dobre ze si zalozil, chcipam od nudy tieto prazdniny.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

Zahlasoval som ze ano. Aj ked nie je to tak celkom strach, len je to proste neprijemne.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mám rád odber krvi ,také fajné točáky :) A očkovanie to ani necítim.Keď som bol malý som revál ako besný,asi to bude tou doktorkou hnusnou naštastie už tam nerobí, furt po mne kričala.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Merco hmm nezávidím... Mňa doktorka tiež nemá nejak v láske... A to, keď som mal možno 8 mi brala krv a nevedela ani žilu trafil :roll:

A nikdy som sa nejak extra injekcie nebál... Pred pol rokom, čo mi brali krv do 5 ampuliek, som mal pri piatej taký blbý pocit... Ale inak pohoda...

Seth - Si pekný idiot... A potom čo ? Si sa zobudil a ruka v "gačoch" čo ?
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

quartz napísal: nerozumiem ti :? ja som len chcel vediet ze ci sa bojime alebo nebojime injekcii
Ja som len napisal, ze nie (v kocke) a ze ak sa toho bojis, tak si mas pogooglit tie fobie, ktore som ti postol a mozes to prekonat :) Nehladaj v tom vedu.
Merco_ napísal:Mám rád odber krvi ,také fajné točáky :)
Cookies for free ftw :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Odvážny nie je ten, kto sa nebojí ale ten, kto vie svoj strach prekonať.
Inými slovami, všetci, čo sa nebojíte ste nuly :D
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

mám fóbiu z ihiel a bodných či rezných ostrých predmetov všeobecne. neni to nič príjemné.
možno je to od toho ako mi neraz prerázali nosné dutiny, tá špina doktorka bola sadistická mäsiarka a vykonávala to zrejme z pasie. cítil som sa pri tom ako prasa na porážke. psychicky úplne v prdeli, točila sa mi hlava, oči plné sĺz a ešte ma poslala do inej miestnosti. neuveriteľne som sa bál že spadnem a že sa mi ihly zarazia do mozgu. ako v mrákotách som išiel rukou popri stene a doktorka po mne ešte ziapala nech si pohnem že nemá len mňa. kvôli zdravotným problémom s dutinami som na tom bol 4x, potom som sa vzoprel rodičom a radšej som zostal 2 týždne PN ako si to dať znovu prerážať.

ďalšia spomienka z detstva je, keď mi blbá sestrička zlomila ihlu v ruke pri odbere - zostala mi jazva ako spomienka.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Frikso rofl :D ale tak noa ? Veď aj 0 je číslo, nie ?

// Seth ja viem, že si si z toho robil srandu, až taký debil nie som :roll: ale ty asi áno, keď ti to je na smiech, alebo niečo pod. tak radšej nepíš... Čo si si tým dokázal ? Iba to, že si úbohý totiž to sú ľudia, ktorí z toho majú poriadny strach. Buď rád, že to nie si ty
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Janio: Robil som si srandu. Prečítaj si to malými písmenkami pred tým, ako ma budeš častovať nejakými prívlastkami, ktoré sa skôr hodia na tvoju osobu.

Silmarill: Sorry, spravil som to ako vtip, nemohol som vedieť, že niekto z toho bude tak butthurt :3
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Chodím darovať krv, čiže sa nebojím :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Na pravej ruke mi vidieť žila perfektne, na ľavej nie, raz mi brala sestrička pred darovaním vzorku z ľavej, no a vyzeralo to tak, že sa mi asi minútu šparchala ihlou v ruke. Hlbšie, nižšie, doľava, doprava - to už aj mňa začalo nudiť. :) Nakoniec mi zobrali aj tak z bruška prstu.

silmarill: Prerážanie dutín ? Opísal si to ako horor, mne to robili ako cca - 14 ročnému, nevedel som do čoho idem a keď som si zisťoval, tak som počul podobné horové zážitky - nakoniec to síce nebolo nič príjemné, ale ani nič extra hrozné. :sly:
quartz
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa quartz »

Numline1 napísal:
Ja som len napisal, ze nie (v kocke) a ze ak sa toho bojis, tak si mas pogooglit tie fobie, ktore som ti postol a mozes to prekonat :) Nehladaj v tom vedu.

Cookies for free ftw :)
ale ja stoho nemam fobiu OMG len som chcel vediet ci sa bojite alebo nie jezisi
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nebojím, skôr patrím k tej divnej menšej časti, ktorá sa v tom vyžíva. :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

ja si nedam za nic pichnut do prsta, lebo to boli jak svina. Oco je diabetik a ked dostal prvykrat novy glukomer, tak sme si vtedy cela rodina preventivne zmerali cukor :D Nikto okrem mna nemal problem s pichnutim do prsta, no mna ani dvaja neudrzali, tak sa toho bojim. Radsej som si sama napichla zilu na chrbte ruky a odtial odobrala kvapku krvi.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ihiel sa nebojim, ale sam by som si ich asi nedokazal vpichovat. kamarat mal po uraze na nohe dost velku sadru a musel si do brucha sam vpichovat roztok na preriedenie krvi. mal som dost ked som to videl..
hughito
Redeemer
Redeemer

pryja napísal:ja si nedam za nic pichnut do prsta, lebo to boli jak svina. Oco je diabetik a ked dostal prvykrat novy glukomer, tak sme si vtedy cela rodina preventivne zmerali cukor :D Nikto okrem mna nemal problem s pichnutim do prsta, no mna ani dvaja neudrzali, tak sa toho bojim. Radsej som si sama napichla zilu na chrbte ruky a odtial odobrala kvapku krvi.
Neviem akým spôsobom, ale mne tak brali, že mi niečo priložili ku brušku prsta, to vystrelilo a bolo. Absolútne žiadna bolesť.

Pichať si ihly sám, to neviem aké je, vyskúšal by som. Ale tak som rád, že nič takéto absolvovať nemusím, lebo väčšinou sa to asociuje s nejakou chorobou.

Inak M142, predpokladám, že si ten istý M142 čo na punkuj. Tak sa tam mrkni, odporučil som ti nejakú literatúru.
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Inač, ešte ma tak napadlo, že neviem jak vám ale mne majú večne problém napichnúť normál v jamke lakťa na ruke a tak sa vždy snažím povedať doktorke, že tam mi ju proste nenájde, že nech mi hneď zoberie krv z chrbta ruky. Sestrička sa ale po prvýkrát zdráhala, že tam to viacej štípe a bolí. Tak keď jej to už na tretíkrát nevyšlo normálne, predsa len išla na ten chrbát ruky. Tam úplne v pohode, hneď bolo všetko poriešené. Ja ten vpich na chrbte ruky takmer necítim a v porovnaní s lakťovou jamkou to je o mnoho menšia bolesť aspoň u mňa i keď u ostatných je to väčšinou opačne. Ako je to u vás?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

nebojim, oproti darovani plazmy alebo krvi si ockovacie ihly doslova uzivam
hughito
Redeemer
Redeemer