Kreditna karta
-
14spider25
Medium Expert
Kreditna karta
Ahojte mam kreditnu kartu od Dexie ale na zadnej strane neni overovaci kod, ktory tam ma byt. Karta je maestro. Kde je problem?
Re: Kreditna karta
nie je to kreditna karta, je to platobna karta
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
maestro=/=mastercard14spider25 napísal:Ahojte mam kreditnu kartu od Dexie ale na zadnej strane neni overovaci kod, ktory tam ma byt. Karta je maestro. Kde je problem?
Inak myslím niektoré banky vydávali Maestra už aj s tým kódom, ale neviem, či ich brali všade. Ja v ČSOB som tiež nemal. Podobne je to myslím s VISA Electron, niektoré sa dajú použiť na platbu cez net, niektoré nie. Na tento účel si zožeň embosovanú VISA Classic alebo Mastercard.
-
hojko
Site Admin
brm: Maestro je snad najvacsi odpad, ktory existuje. Myslim, ze nove Visa Electron uz maju CCV2, takze sa s tym da platit cez internet. Okrem toho existuje alternativa, kde si kupis kartu napriklad za 20 ci 50 eur, zaplatis nou cez internet a potom hodis do kosa, da sa to kupit napr. na cerpacich staniciach OMV a karta sa vola tusim Payslip (alebo tak nejak).
hojko.. myslíš paysafecard? Tie som používal na platenie travian plus.. bo v tom čase som mal ešte bezcevevéčkového maestra 
-
hojko
Site Admin
brm: Neviem ako sa to presne vola, len som to prvykrat pocul pred par dnami. Ale asi to bude to co ty opisujes, dobre vediet ten nazov 
jo.. ja to kupoval v istrobanke, kým sa ešte nespojila s ČSOB.. a teraz vraj ich možno kúpiť na Agipke a OMVke. Ale to nie sú akoby bežné karty, nedajú sa použiť všade. Travian s tým človek zaplatí.. a videl som, že to prijímajú aj na bet-at-home.
-
Pigesko
King
aj bwin a unibet beru paysafecard
par krat som to tam pouzil...inak potvrdzujem ze nova Visa Electron ma CCV2, nedavno som zakladal ucet v Tatrabanke a to bola jedna z prvych otazok...odpoved bola jasna, vetky Visa Electron karty maju CCV2