Facebook kredity

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Facebook kredity

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Caute, potreboval by som poradit ohladne facebook kreditov. Kolega hrava hry a kedze nema ucet na paypal, tak ma poziadal aby som mu kupil kredity.
Transakcia prebehla v poriadku a rychlo. Problem nastal par dni potom ked si kolega (nie prilis znaly PC) omylom objednal dalsie kredity cez moj paypal ucet!
Nepredpokladal som, ze moj ucet na paypal sa automaticky ulozi v jeho profile ako predvolena forma platenia. Takze otazky su:
1. Ako vymazem ulozenie mojho paypal uctu z kolegovho uctu na FB? Skusal som sa na tom istom pocitaci prihlasit a odhlasit na paypale, ale FB si stale vsetko pamata.
2. Je nejaka moznost spatneho zrusenia transakcie a vratenia penazi aj bodov na povodne miesta?

Hladal som vo vsetkych moznych napovedach, pisal na centrum FB, ale nic konkretne o vrateni FB kreditov som nenasiel.

Dakujem za kazdu reakciu ;-)
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook kredity

Príspevok od používateľa beardie »

zmen si heslo na paypale
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook kredity

Príspevok od používateľa Gangy »

1. Heslo do paypalu sa nikdy neuklada, takze aj ked profil platby sa mu v jeho pc ulozit mohol, stale sa musel prihlasit k tvojmu paypal uctu a teda poznat tvoje heslo.
2. Nechapem co riesis vratenie kreditov a podobne chu****, proste si od kolegu zober peniaze co ti minul a hotovo.

A zrusenie transakcie na paypale s tym ze ju nepravom vykonal niekto iny nez ty je v paypale velmi jednoduche a podrobne popisane ako tam, tak urcite aj na tomto fore aspon 20x, tak sa laskavo nauc hladat.
Napísať odpoveď