Caute potreboval by som poradit.
Mam wifi router TP LINK TL-WR741ND a chcel by som ho aktualizovat pretoze mam tam najstarsiu aktualizaciu.
Stane sa nieco ak tam dam donho uptade rovno najnovsej aktualizacie a vynecham tie ostatne?
A este jedna otazocka ze keby sa nieco pokaslalo napr. ze by ta novsia aktualizacia bola naopak horsia da sa nejako vratit ta starsia?
dufam ze ste ma pochopili ak niekto vie pomoct poradte prosim nechcem nieco pokaslat...
Aktualizácia wifi routra
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aktualizácia wifi routra
Samozrejme, ze tam mozes dat najnovsi firmare. Ak by to neslo, tak ti to napise, nemusis sa bat. Nepredpokladam, ze by najnovsi firmware bol horsi od starsie, otazka spatneho downgrade vsak zalezi od konktretneho vyrobku a tomu, ci to vyrobca poskytuje alebo nie. Mnohokrat vsak downgrade nie je mozny, jedine pripojenim servisneho kabla.
Lebo teraz to mam aj po nemecky cize aj to je dovod to zaktualizovat, ze bude aspon anglitcina.
Dalej to chcem za to, aby som tam mohol uskutocnovat lepsie nastavenia.
Chcel som poslat link na tie firmware od vyrobcu ale stranka vyrobcu akosy teraz nejde.
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2011, 14:50)
Moc by mi aj pomohlo ak by sa tu ozval niekto kto tento routrik uz aktualizoval ze ake mal skusenosti...
Dalej to chcem za to, aby som tam mohol uskutocnovat lepsie nastavenia.
Chcel som poslat link na tie firmware od vyrobcu ale stranka vyrobcu akosy teraz nejde.
//autoeditácia príspevku (29 Júl 2011, 14:50)
Moc by mi aj pomohlo ak by sa tu ozval niekto kto tento routrik uz aktualizoval ze ake mal skusenosti...
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ake skusensoti chces pocut, daj si do Googlu oznacenie a urcite narazis na skusenostami s roznymi verziami firmware. Zmenou firmware jazykovu verziu nezmenis, skor si myslim, ze ten firmware ma standardne viacej prekladov a len ty si nevies zmenit jazyk na anglictinu alebo slovencinu, takze sa trapis v nemcine. Miesto tychto nezmyselnych kecov si mohol mat uz davno nahrany novy firmware a tato tema mohla ist kam patri - do Kosa.
Cau no isiel som na to ale pri tom firmware boli seriove cisla ktore nesedeli s mojou wifi co pisu vzadu.
Model som zvolil rovnaky cize neviem co sa deje ale vzadu na wifi pise iba DE cize je to LEN po NEMECKY.
Aj ked dam region USA a tak stale to je po nemecky mne by stacilo len keby som vedel ako sa nastavuju tie obmadzenia lebo viem to obmadzit len vsetkym a ne jednotlivcom...
Model som zvolil rovnaky cize neviem co sa deje ale vzadu na wifi pise iba DE cize je to LEN po NEMECKY.
Aj ked dam region USA a tak stale to je po nemecky mne by stacilo len keby som vedel ako sa nastavuju tie obmadzenia lebo viem to obmadzit len vsetkym a ne jednotlivcom...