NvCplDaemon -> startup

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
17
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

NvCplDaemon -> startup

Príspevok od používateľa 17 »

Nazdar, mam mensi problem. V CCleaneri som si pozrel, ze pri starte sa mi okrem ineho spusta aj toto, co je nizsie v CODE. Co to je, naco to je a aky to ma vyznam? Na nete som sa docital vela veci, ze to moze byt Nv = NVidia, Cpl = Control panel... Ale docital som sa aj to, ze to moze byt nejaky trojan :shock:. Viete mi pomoct? Dakujem za kazdu radu.

Kód: Vybrať všetko

HKLM:Run	NvCplDaemon	RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

PS: ak by to bol ten nvidia control panel, tak je to mozne, lebo mam graficku nvidia. Dalej ma napada, ci to nemoze byt nieco od Deamon tools, lebo ten program mam naistalovany, ale z toho programu tam uz mam "zaznam", ze sa spusta.
Denco
King
King

Re: NvCplDaemon -> startup

Príspevok od používateľa Denco »

Tak isto som našiel Nvidia Control Panel (s najväčšou pravdepodobnosťou to aj tak je). Ak nepociťuješ niečo nezvyčajné na svojom PC, tak to vírus nebude.
17
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 17 »

No ja si v PC udrziavam poriadok (aspon sa o to snazim) a chrani mi ho ESET smart security. Ale samozrejme to nevylucujem. Nic divne som si nevsimol, predpokladam, ze to bude ten kontrolny panel s grafickou, ale ten virus rozhodne nevylucujem. Hadam sa najde niekto, kto s tym ma skusenosti.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

zapina sa to aj mne (mam to zakazane, ale je to tam v zozname), tiez mam daemon a nvidiu

Naposledy oživil 17 - 01 aug 2011, 19:22.
Napísať odpoveď