Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilnovanie
inak tie aminokyselinové komplexy sa neoplatí kupovať či aj áno? napr http://www.protein.sk/amino-2700-univer ... p-408.html
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Grcal by som den-noc.hughito napísal:No neviem vrtulnik, čo by si robil, keby si mal jesť HMB, keď ťa napínalo z gaineru.
čo by ste volili na zimu do objemovky? Kreatín + vitamíny + proteín alebo kreatín + vitamíny + gainer? a sú na zimu do poriadnej objemovky potrebné aminá? Mám teraz neaké voľné prachy tak asi si už nakúpim veci do objemovky 
Proteín a BCAA = moja voľba.
Alebo ešte lepšie: nakúp 20 kg kuracích pŕs. 
kuracie prsia nakupujeme pravidelne
čiže ty radíš radšej proťák ako gainer?
čiže ty radíš radšej proťák ako gainer?
-
martinez13
Light Professional
aj ja uvažujem niečo si kúpiť a rozmýšlam nad týmto - http://www.stillmass.eu/aminokyseliny/b ... per-akcia/ ako čítam tak 2g na deň by sa malo dávať a má to 400g takže mi to má vydržať cca 200 dní?..
začiatkom zimy by som chcel začať užívať aj kreatín takže by som bral proteín + kreatín + BCAA, a snád bude aj kuracinka hh
začiatkom zimy by som chcel začať užívať aj kreatín takže by som bral proteín + kreatín + BCAA, a snád bude aj kuracinka hh
Určite proteín, opakujem stokrát, gainer je fakt pre vyschlánov, ktorí potrebujú nabrať čokoľvek, prevažne tuk, aby neboli ako paličky.
Človek, ktorý už chce naberať niečo serióznejšie, siahne po kvalitnom proteíne.
Človek, ktorý už chce naberať niečo serióznejšie, siahne po kvalitnom proteíne.
-
martinez13
Light Professional
rozmýšlal som ešte čo sa oplatí viacej, kupovať tvarohy z lidla alebo nočný proteín? momentálne si robím tvaroh ale nejak mi to prestáva chutiť
ver tomu že aj prestane ja si robím na večer koktejl - 100g tvarohy 3deci mlieka + banán a nie si v rysovačke a je to výborné. Môžeš si to dochutiť grankom napríklad. a celkom dobre to pred spaním zasýti
//myslím že nočný proteín by bolo najlepšie riešenie
//myslím že nočný proteín by bolo najlepšie riešenie
-
martinez13
Light Professional
filipito ja si tvaroh robím už asi 3 mesiace
, dám si celý tvaroh (250g tuším), mlieko, umelé sladidlo a banán.. najprv som dával granko ale nemali by sa dávať sacharidy na noc takže dávam si to sladidlo
Ako je to s pivom po cviceni? je vhodne na doplnenie energie? ..pivo ma vysoky glykemicky index (110; zdroj.: wikipedia)
.
a samozrejme hovorim o 1 pivku..
.
Tvaroh pred spaním je najlepší samotný, žiadne granká a chu**** - všetko zbytočné sacharidy, ktoré telo už sotva spáli. Ja som sa naučil jesť samotný, aj keď som s tým mal zo začiatku problém a tiež som rôzne špekuloval.
Nočný proteín je samozrejme lepší.
bender44: Žiadnu Mattoni ochutenú minerálku, tam je veľa cukrov. Kupuj si Tomu naturu s kapkou citronu = nie je to čistá voda a má to 0 sachrov a ani žiadne sladidlá sračkové.
lumir: Jedno pivo nezabije, ale alkohol a cvičenia sa moc nezlučujú a teda, ešte som nepočul o tom, že by niekto po tréningu pil pivo ako nejaké
.
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 0:29)
Tak reku nahodím nejaké foto, aspoň paže.
Sry za zlú kvalitu (jak fotiek tak formy - zaliaty jak prasa
).
Nočný proteín je samozrejme lepší.
bender44: Žiadnu Mattoni ochutenú minerálku, tam je veľa cukrov. Kupuj si Tomu naturu s kapkou citronu = nie je to čistá voda a má to 0 sachrov a ani žiadne sladidlá sračkové.
lumir: Jedno pivo nezabije, ale alkohol a cvičenia sa moc nezlučujú a teda, ešte som nepočul o tom, že by niekto po tréningu pil pivo ako nejaké
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2011, 0:29)
Tak reku nahodím nejaké foto, aspoň paže.
-
vrtulnik
Medium Professional
Good, takto by som chcel vyzerat.
Chcem sa spytat:
mam tento kreatin: http://www.aone-nutrition.com/product/cytox-pulse-1003/ a rozhodujem sa, ci si ho mam nechat, alebo predat a kupit nejaky protein. Je z neho zobratych len cca 10 cajovych lyziciek. Mozno menej... Ja som to nebral.
Chcem sa spytat:
mam tento kreatin: http://www.aone-nutrition.com/product/cytox-pulse-1003/ a rozhodujem sa, ci si ho mam nechat, alebo predat a kupit nejaky protein. Je z neho zobratych len cca 10 cajovych lyziciek. Mozno menej... Ja som to nebral.
A komu ho predáš ? Však kreatín treba brať zároveň s proteínom.
-
vrtulnik
Medium Professional
No ja nvm... Bazar
Aha, no to som nevedel.
Kreatín normálne nechaj a k tomu dokúp proteín.
Pripadne skus mybodymanager.net tam mas treningove zostavy planz pekne to rozpocita ako mas a akolko cvicit. Pripadne ked napises adminovz tak ty nahodi tvoju zostavu.
Male pivo podla mna neuskodi. Na biomagu sa svojho casu riesilo ze to dokonca pomaha regeneracii CNS, ale to boli take argumenty ala novy cas.lumir napísal:Ako je to s pivom po cviceni? je vhodne na doplnenie energie? ..pivo ma vysoky glykemicky index (110; zdroj.: wikipedia)
.
Co je ale fakt, pivo dost rozsiurje zaludok takze je celkom vhodne pre tych co nevedia pribrat, male mnozstvo celkom pomaha aj traveniu.
Moj nazor, pravidelne by som to nepil ale sem tam ano.
-
martinez13
Light Professional
hughito: super
..hoď aj nejaké foto po rysovačke
asi ste prehliadli môj príspevok, pýtal som sa koľko dní by som bral tento BCAA prášok http://www.stillmass.eu/aminokyseliny/b ... per-akcia/ , kedže má 400g a za deň by sa malo brať 2g, z toho mi vychádza že 200 dní. Nieje to akosi dlho?
asi ste prehliadli môj príspevok, pýtal som sa koľko dní by som bral tento BCAA prášok http://www.stillmass.eu/aminokyseliny/b ... per-akcia/ , kedže má 400g a za deň by sa malo brať 2g, z toho mi vychádza že 200 dní. Nieje to akosi dlho?