Samsung Galaxy mini - USB PROBLEM!!!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
deathaxe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Samsung Galaxy mini - USB PROBLEM!!!

Príspevok od používateľa deathaxe »

caute ked zapojim usb do pocitaca tak mi odzneje tota ..zvucka" :D ze je pripojene usb, ale pritom mi ani za 3minuty nevyskoci ponuka na pracovnej ploche ani v tomto pocitaci... tak zapnem zdielanie pripojenia USB medzi mobilom a pocitacom a znova zvucka ze je pripojene usb ale znova nic... prosim ten telefon mam asi tyzden neviem znim este velmi dobre robit poradte pls...

//autoeditácia príspevku (31 Júl 2011, 18:49)
uz som na to prisiel :DDDDDD
ALZK
Novice
Novice

Re: Samsung Galaxy mini - USB PROBLEM!!!

Príspevok od používateľa ALZK »

Ja mám ten istý problém s tým istým telefónom. Po pripojení k PC mi nenabehne vôbec nič. Ako si to vyriešil prosím ? :(
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nenabehne ti nieco na mobile? Samsunga sice nemam, ale pouzivam 2 droidy, jeden sa po pripojeni spraval ako CD mechanika, autorun mal spustit program ktory mi dal na vyber mody pripojenia. Druhy ma tieto moznosti ked si rozkliknem na liste oznamenie o USB pripojeni
ALZK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ALZK »

Nie, nenabehne mi vôbec nič. Iba PC zahrá ten tón ako po pripojení USB Mass Storage. Skúšal som iné káble, iné PC, ale stále to isté. Správa sa mi úplne ako tomu deathaxe v príspevku vyššie :? ...Mám aj routnuty ZTE Blade (Orange San Francisco) s 2.3.5 Androidom a ten mi po pripojení hodí do tej rolovacej ponuky možnosť na povolenie spojenia s PC a ide to. Ale ten Samsung mi tam neponúkol nič.
leetsy
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa leetsy »

Ak by som mohol tak ja mám presne rovnaký problém s LG km900 ARENA .... viete to už niekto poriešiť? ??
radler95
Novice
Novice

Príspevok od používateľa radler95 »

deathaxe napísal:caute ked zapojim usb do pocitaca tak mi odzneje tota ..zvucka" :D ze je pripojene usb, ale pritom mi ani za 3minuty nevyskoci ponuka na pracovnej ploche ani v tomto pocitaci... tak zapnem zdielanie pripojenia USB medzi mobilom a pocitacom a znova zvucka ze je pripojene usb ale znova nic... prosim ten telefon mam asi tyzden neviem znim este velmi dobre robit poradte pls...

//autoeditácia príspevku (31 Júl 2011, 18:49)
uz som na to prisiel :DDDDDD
porad my prosim lebo mne robi to iste a ked si na to uz prisiel tak ci by si my neporadil
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

nainstaluj si kies pre samsug, najdes napr tu: http://www.samsung.com/sk/support/mobil ... ARE.MANUAL

nainstaluju sa ti ovladace, restartni pc a kies mozes s pokojnym svedomim odinstalovat, a nikdy viac sa k nemu nevracat :D

potom si budes moct mobil pripojit ako mass storage ;)
Napísať odpoveď