Rada

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
umadbro
Amateur
Amateur

Rada

Príspevok od používateľa umadbro »

Zdravim, mam taku dilemu.
Avsak pred rovnym odsudzovanim za to, ze tu uz takych topicov bolo, vas "skusenych", ci ako vas mam nazvat prosim o radu.
Zacal som si pisat s dievcatom na pokeci asi pred 2 tyzdnami. Pekne sa to vyvijalo, nenapadne som si vypytal cislo a pred tyzdnom, ked isla na dovolenku (bude tam este asi tyzden) mi napisal, ze ma miluje. Ja viem, ze to je len tzv. "letna laska" a nie nejaka na cely zivot a preto poprosim tunajsich trollov a haterov aby boli ticho. Citim k nej to iste a tak som sa snazil s nou stale udrzovat kontakt, pisat jej rozne "lubostne" veci, etc. A potom mi napisala, ze som s tym trapny. Teraz neviem, ci to je vekom (obaja mame 14), alebo ci to povedala len tak spontanne(to, ze somtrapny). A dostavame sa k uz spominanej teme - rada.
Neviem sa rozhodnut, ci jej mam pisat pravidelne aj ked je prec, alebo pockat, kym pride domov a napise mi sama. Preto sa obraciam aj na dievcata, tak dufam, ze mi aspon niekto poradi.

Cheers :)
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Rada

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Asi to bolo s tými vyznaniami na ňu príliš hrrrrr. aj keď ak tomu rozumiem, tak ste sa ani nevideli, takže vyznávať lásku je príliš skoré.

Takže teraz by si mal počkať, či sa ozve ona. Keďže ona je tá, čo ťa troška poslala asi do kelu.
umadbro
Amateur
Amateur

To ja som jej par krat povedal, ze nech si neublizi a podobne. Nemusela to hned takto vziat :X
len sa bojim, ze ked sa jej neozvem prvy, ze si bude mysliet, ze onu uz nemam zaujem :roll:
a k tomu, ci sme sa videli. Zatial este nie, ale uz som jej vravel, ci chce somnou ist von, ale ona vraj musela strazit malu sestru.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako volaj ma troll, hater, ako len chceš... ale toto nemá budúcnosť... vôbec žiadnu.. sprav sám sebe službu a kašli na ňu
umadbro
Amateur
Amateur

aspon som to chcel s nou vyskusat a potom sa nejako rozumne rohodnut..
zuzanuska
Professional
Professional

No, myslím, že ak teda raz musela strážiť sestru, mohla navrhnúť iný deň ;)
Možno pre ňu to bola len zábava, keď ti potom napísala, že si trápny. Faktom je, že na vyznania lásky je vo vašom prípade skoro, keďže tu niet o akej láske hovoriť ;)
umadbro
Amateur
Amateur

tiez mi to prislo divne, ze to hned takto napisala. inak napisal som jej este davnejsie, ci pojdeme az po dovolenke a aona suhlasila, takze mozno to nejaku buducnost ma -.-
zuzanuska
Professional
Professional

Neviem, či budúcnosť, ale možno aspoň priateľstvo :)
umadbro
Amateur
Amateur

takze mam pockat, kym mi ona napise prva?
zuzanuska
Professional
Professional

Myslím, že by si mal počkať. Ale riadiť sa mojou radou nemusíš. Je to na tebe.

ak sa bude chcieť stretnúť či pohovoriť si, môže ti prvá napísať. keďže ona ťa odpálila.
umadbro
Amateur
Amateur

"odpalila"... ja som sa jej den na to spytal, ci to mysli vazne a ona povedala ano. takze som trochu zmateny..
zuzanuska
Professional
Professional

No vidíš, tak ťa odpálila a myslela to vážne. tak si zachovaj trochu hrdosti a nepíš jej ;)

//autoeditácia príspevku (31 Júl 2011, 15:09)
A ešte by som dodala, je to ešte dieťa, čo čakáš? (v 14tich som si síce aj ja myslela, aká som múdra :D ale každý dospievame inokedy ;)
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinwa »

Kam tá dnešná mládež speje ... dúfam, že ste sa aspoň videli zoči voči, lebo potom fakt koniec.
A áno som troll, ktorého však nepohltili sociálne siete, internetové "lásky" a všetko radšej riešim "naživo".
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

umadbro, 14, vie pisat -- srsly ludia?

// diki za minus a potvrdenie mr.troll :)
Prílohy
yall-niggas-postin-in-a-troll-thread.jpg
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

kasli na nu, uzivaj si leto inak ...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Ako ťa može milovať keď ste sa ani nestretli OMG ...najprv sa stretnite a porozprávajte a potom rob nejaké závery 8) cheers
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

za dva týždne sa nedá zamilovať, aj keby ste sa už videli. Cez internet a sms? To už vôbec nie. A v 14? tam je to percento asi veľmi nízko nad nulou. Sú to len sympatie. Našiel si si kamarátku, a maximálne ju máš rád (na stupnici mám rád - ľúbim - milujem). Nikam to netlač a nehovor jej že ju miluješ, keď to nie je pravda. Časom zistíš aký je pocit milovať a uvidíš aký veľký rozdiel tam je. Buď k nej trošku lahostajný. Ak k tebe cíti tieto sympatie aj ona, začne bojovať lebo ťa nebude chcieť stratiť. Ale kým sa nestretnete naživo tak nemá zmysel nič riešiť. Iba si sa namotal do jej písania, ale nie na ňu
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem ci som to pochopil, ale pytas sa nas ci jej mas vypisovat aj ked je prec? naco preboha? aby ked pride nasla si od teba 45 eRPečiek? :?
ako tu je spominane po dvoch tyzdnoch sa neda zamilovat, mate 14 rokov...ja by som si ani nedovolil po 2 tyzdnoch niekomu koho som nevidel napisat ze ho milujem aj keby bola moja spriaznena dusa, odisla prec, oddychni si, nemysli na nu, je leto, bez von (no..leto ako leto :? :D) ked pride uvidis, nechaj ju nech si na teba spomenie sama, ak si nespomenie evidentne ta nemiluje ( :D )
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

písal že si vypýtal od nej číslo, takže to chápem tak že kým je preč tak jej vypisuje smsky a nie eRPečky
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

aha, no..ona tvoje cislo ma? neviem no...mozno by som jej napisal ako sa tam maju, ci je teplo a neviem nieco take proste a cakal by som ci odpise, urcite by som jej nevypisoval kazdy den bez jej odozvy... ved ho poslala do kelu
Napísať odpoveď