chcem sa spýtať čo alebo kde sa mam obrátiť keď som v jednom obchode (konkr. v Žiline) kupil botasky... tie botasky sa mi behom 3 mesiacov dosť dosrali staly 70€ a ked som ich chcel isť dať zreklamovať tak medzi tym ta predajňa skrachovala... takže som dal tie botasky tete, ktorá pracuje v Bratislave a tam mala ta predajňa alebo ako to nazvať nejaku kancelariu a povedali že do mesiaca sa ozvu... neozvali sa a ked tam teta išla už tam ani kancelariu nemali a drahé botasky, ktoré som ešte mohol vynosiť nemám... kde sa mam obratiť, nejaka obchodna inšpekcia alebo? Vopred diky za každu pomoc.
nevyreklamovany tovar
nevyreklamovany tovar
Zdravím,
chcem sa spýtať čo alebo kde sa mam obrátiť keď som v jednom obchode (konkr. v Žiline) kupil botasky... tie botasky sa mi behom 3 mesiacov dosť dosrali staly 70€ a ked som ich chcel isť dať zreklamovať tak medzi tym ta predajňa skrachovala... takže som dal tie botasky tete, ktorá pracuje v Bratislave a tam mala ta predajňa alebo ako to nazvať nejaku kancelariu a povedali že do mesiaca sa ozvu... neozvali sa a ked tam teta išla už tam ani kancelariu nemali a drahé botasky, ktoré som ešte mohol vynosiť nemám... kde sa mam obratiť, nejaka obchodna inšpekcia alebo? Vopred diky za každu pomoc.
Re: nevyreklamovany tovar
ano, obrat sa na slovensku obchodnu ispekciu, ak firma presla do konkurzu, tak spravca konkurznej podstaty prebera zavazky firmy
ale nevidim to velmi ruzovo, nemas velku sancu
ale nevidim to velmi ruzovo, nemas velku sancu
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
a co znamena slovo "dosrali" odtrhla sa ti na nich podrazka, alebo roztrhli svy ?
-
Peter_Retep
VIP
nazov firmy?
hlavne si priprav protokol z reklamacie.. bez toho si mozes "olizat kiwi" .. ja ked mam podobny problem, tak sa obraciam na SOI-ku.. stale mi pomohli, stale isili do predajne kde mi tovar reklamovali aby overili ci vsetko prebehlo tak ako malo a stale nasli nedostatky...
chcem sa ešte spytať, mame chce vedieť kedy ma SOI strankove dni... na nete som nenašiel
maju tam telefonne cisla pre kazdy kraj, maju tam maily. Staci si vybrat jednu alebo viac foriem komunikacii naraz a je to.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Staznost na SOI sa podava na mieste v ktorom je registrovana spolocnost. Pises, ze si to kupoval zo Ziliny, takze ak nejde o celoslovensku siet, tak potom to bude SOI ZA. Ale vsak na OR SK najdes vsetko to potrebujes.