Krv pri močení a stolici

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Krv pri močení a stolici

Príspevok od používateľa jin »

Sp!rit napísal: Ach..nerobte mi stresy už prosím :smt081
Ukľudni sa prosím Ťa. Krv v moči býva v 99% prípadov buď zápal niektorej z častí močového ústrojenstva, alebo oslabená funkcia obličiek. S pohlavnými orgánmi to má spoločného pramálo, no keď z toho máš stres, tak si daj nachvíľu pauzu. Krv v stolici - najčastejšie zlatá žila.
Avšak počkaj si na výsledky testov. House Ti potom povie, že je to sarkóm! :D
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

No možno už zajtra sa ukáže, čo mi je :|

Inak díkes debilkovi, ktorý mi znížil karmu...samozrejme zasa stupídny dôvod...už som si zvykol ;)

//autoeditácia príspevku (20 Okt 2011, 17:09)
Takže toto je moja diagnóza...nezostáva nič iné, ako sa čo najskôr z toho dostať. Držte mi palce.
http://www.chirkoz.sk/index.php?stranka_id=67

K- debilko, ak nie si sráč tak sa mi kľudne ozvi cez SS a chcel by som vedieť, či by si mi to povedal do očí, ty internetový anonymný hrdina. Btw douč sa pravopis.

Vzniklo mi to to nepravidelnou, tvrdou stolicou, takže choďte na WC okamžite keď vám treba a tiež pravidelne, lebo sa vám to ľahko môže stať.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Podobne nieco som prezival pred cca. 2 rokmi. Bol som hospitalizovany aj na 10 dni, lebo nevedeli, ze z coho to mam. Jeden den som mal moc ako kofola - doslova. Nakoniec aj tak nic neurcili. Co sa tyka stolice - to som zazil v Brne. Bol som na vysetreni u lekarky (aj som tu pisal davnejsie, celkom vtipna prihoda dnes).. Pocuval som, co treba robit a vdaka Bohu (klop, klop) sa vsetko dalo do poriadku. Ako ti bolo poradene vela vlakniny, nejaky ten pohyb a malo alkoholu je cesta, ako sa dat dokopy. Neuskodi aj dieta na par dni pozostavena z cottage syru, dietnej sunky. Potom su dobre caje na traviaci system. A mne este velmi pomohla Aloe Vera. Pije sa to v malych davkach v pravidelne. Da sa kupit v lekarni, balenie pozostavajuce z dvoch flasiek stoji 17 EUR asi.
flyinglead
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa flyinglead »

Ale tak je zaujímavé že sa krv vyskytuje na oboch miestach naraz. Ja som mal dakedy krv v moči ale to som mal obličkový záchvat - kameň. Krv v stolici môže byť spôsobená aj zlatou žilou no aj niečím iným. Partnerku neohrozíš určite sa toho neboj.
Počkaj na výsledky a budeš vedieť viacej. Sotva ti niekto určí diagnózu cez forum ale mňa by napríklad zaujímalo ako sa stravuješ...
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Tak keď mi doktorka brala moč tak vraj tam boli stopy krvi a keď ho poslala na vyšetrenie, tak sa nezistilo nič :D
A krv pri stolici - vznikla mi malá ranka po tvrdej stolici a preto mi tiekla pri stolici krv. Ale teraz chodím na WC častejšie a je to už lepšie. Doktor mi pred tromi týždňami predpísal aj masť a čípky ale tie som nepoužíval, a mastil som si to asi raz do dnešného dňa :smt017 . Takže mám trochu strach, či sa mi to hojí alebo nie...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Začni jesť celozrnný chleba, cestoviny, vločky, atď. a tieto problémy vymiznú veľmi rýchlo.
Napísať odpoveď