Rozchod po 2.5 roku, zavinene tretou osobou.
Re: Rozchod po 2.5 roku, zavinene tretou osobou.
Nič nie je horšie ako nabúraná dôvera. To sa ťažko zliepa späť.
V hraničných situáciach ľudia reagujú rôzne. Tá tvoja žiarlivosť bola síce prehnaná, ale faktom je aj to, že ona chodila na ten pokec a proste už vtedy sa naštrbila dôvera. Tou fackou si to prestrelil ešte viac a hoci nemám rada hysterické scény a násilie, jednu facku by som dokázala odpustiť, keby mi ten dotyčný stál za to. Každý je len človek a každý robí chyby.
Teraz je to ešte čerstvé, aj preto ťa nechce vidieť. Napísať list či mail či proste nejak jej objasniť svoje pocity by bolo fajn. A aj spomenúť toho kolegu, čo vám to tam ničil. Hoci keby je váš vzťah dostatočne pevný, ani on by ho svojimi narážkami a správami zničiť nemohol. Ale u vás tá naštrbená dôvera a žiarlivosť bola skôr, a preto stačilo málo a uveril si tomu, čo ti písal.
Momentálne potrebujete aj trochu času si od seba oddýchnuť. Môžeš jej síce napísať, ale neviem, či to teraz ona nejak rozumne zoberie.
V hraničných situáciach ľudia reagujú rôzne. Tá tvoja žiarlivosť bola síce prehnaná, ale faktom je aj to, že ona chodila na ten pokec a proste už vtedy sa naštrbila dôvera. Tou fackou si to prestrelil ešte viac a hoci nemám rada hysterické scény a násilie, jednu facku by som dokázala odpustiť, keby mi ten dotyčný stál za to. Každý je len človek a každý robí chyby.
Teraz je to ešte čerstvé, aj preto ťa nechce vidieť. Napísať list či mail či proste nejak jej objasniť svoje pocity by bolo fajn. A aj spomenúť toho kolegu, čo vám to tam ničil. Hoci keby je váš vzťah dostatočne pevný, ani on by ho svojimi narážkami a správami zničiť nemohol. Ale u vás tá naštrbená dôvera a žiarlivosť bola skôr, a preto stačilo málo a uveril si tomu, čo ti písal.
Momentálne potrebujete aj trochu času si od seba oddýchnuť. Môžeš jej síce napísať, ale neviem, či to teraz ona nejak rozumne zoberie.
zavinene tretou osobou? ---- to akoze tvoja "priatelka" nie je svojpravna alebo ako? poviem ti ako to vidim ja - zavinil si si to sam, lebo iba ty to vnimas ako problem. simple as that. vyberaj si ludi okolo seba, lebo sa budes cudovat a stazovat do konca zivota.. cim skor zacnes tym lepsie. drzim palce pri dalsom vybere
Fuj, je mi z toho zle, keď to čítam. Nemal si nutkanie spraviť inú nepremyslenú hovadinu - upraviť tomu kretenovi fasádu?
Nakoniec si sa aspoň dozvedel, nakoľko je to bola pravda? Či vtedy s ním naozaj bola, preečo nebrala ten telefon, atď. Tie správy boli anonymné alebo odosielane pod jeho menom (facebook, mobil, ...)?
Nakoniec si sa aspoň dozvedel, nakoľko je to bola pravda? Či vtedy s ním naozaj bola, preečo nebrala ten telefon, atď. Tie správy boli anonymné alebo odosielane pod jeho menom (facebook, mobil, ...)?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Blcha veď dal si jej na výber... A aj keby nedal, tak vždy je možnosť voľby takže tak... Ale ty si ju citovo vydieral: "Buď ja, alebo ..." takže tak. Píšem, že ona všetko začala, takže to nebola až tak tvoja vinu. Ale ty si to nakoniec všetko ešte viac doje*** a ukončil to.
Viem, že ťa to mrzí, ale už s tým nič nespravíš, preto myslím, že bude najlepšie nato zabudnúť a pri nej by si nato nezabudol.
Ja by som sa teraz skôr obrátil na ten tvoj zdroj... Písal ti SMS ? Alebo nejak inak ? Kto to bol ? Pozisťoval by som si o ňom veci a vyriešil si to s ním... Dievča už nezískaš, ale odsrať si to môže tej vajčák. Ja by som sa na tvojom mieste zameral nato a dievčina by som sa ešte nejak ospravedlnil, nečakal, že mi prepáči a šiel preč nech si to nechá prejsť hlavou
Viem, že ťa to mrzí, ale už s tým nič nespravíš, preto myslím, že bude najlepšie nato zabudnúť a pri nej by si nato nezabudol.
Ja by som sa teraz skôr obrátil na ten tvoj zdroj... Písal ti SMS ? Alebo nejak inak ? Kto to bol ? Pozisťoval by som si o ňom veci a vyriešil si to s ním... Dievča už nezískaš, ale odsrať si to môže tej vajčák. Ja by som sa na tvojom mieste zameral nato a dievčina by som sa ešte nejak ospravedlnil, nečakal, že mi prepáči a šiel preč nech si to nechá prejsť hlavou
-
jin
VIP
Och bože. Túto tému si normálne dávam do záložiek, ako exemplárny odstrašujúci príklad zničenia vzťahu internetom.
Celé zle. Chyby na oboch stranách, žiarlivosť, prchkosť, nahlodaná dôvera, facka... Toto sa fakt nerobí, no nechcem tu teraz kázať, myslím, že autor si dôsledky svojich činov uvedomuje.
Napraviť sa to už nedá, jediná cesta je cez čas - dostatočne veľa času na to, aby myšlienky vychladli a aby sa veci zracionalizovali. Dosť zásadná vec je, či si ona dokáže v hlave zrovnať motívy Tvojho konania a uvedomiť, si, že si konal v amoku, aj keď Ťa to neospravedlňuje...
Keď nebude chcieť, budeš to musieť akceptovať. Ale v tom prípade by som už začal riešiť sviňu...teda brava...klobásky, sekáná, krvavničky - podľa chuti
Celé zle. Chyby na oboch stranách, žiarlivosť, prchkosť, nahlodaná dôvera, facka... Toto sa fakt nerobí, no nechcem tu teraz kázať, myslím, že autor si dôsledky svojich činov uvedomuje.
Napraviť sa to už nedá, jediná cesta je cez čas - dostatočne veľa času na to, aby myšlienky vychladli a aby sa veci zracionalizovali. Dosť zásadná vec je, či si ona dokáže v hlave zrovnať motívy Tvojho konania a uvedomiť, si, že si konal v amoku, aj keď Ťa to neospravedlňuje...
Keď nebude chcieť, budeš to musieť akceptovať. Ale v tom prípade by som už začal riešiť sviňu...teda brava...klobásky, sekáná, krvavničky - podľa chuti
-
javatar
Hardcore addict
vlastne len take zhrnutie co pisali ostatny...
1. priatelka je svojpravna osoba a ona sama sa musi rozhodovat tak aby nekazila vztah, teda zakaz pokecu namieste nebol
2. vyhrady voci druhej osoby vo vztahu sa riesia vyhradne s druhou osobou, akceptovatelne je este "postazovanie si" osobe ktora dobre pozna oboch, ohovaranie na pokeci je nepripustne, pokial chce niekto rozvijat vztah treba tahat za jeden koniec a nie stavat sa oproti druhemu
3. podozrive informacie bez spolahliveho zdroja musia prejst previerkou
4. pri dodrziavani vyssie spoemnutych bodov prichadza ista imunita voci sviniam
a ku svini: nejdem sudit, na to mam prilis malo informacii, ale v pripade ze ide o cloveka ktory rozbije vztah aby zneuzil naslednu emocionalnu labilitu na strane dievciny na sex tak si vazne zasluzi jednu na hubu... jemu to nepomoze a nezmeni ho to ale tebe sa ulavi.. pomstu sice vazne neuznavam ale v tomto pripade by som urobil vynimku...
1. priatelka je svojpravna osoba a ona sama sa musi rozhodovat tak aby nekazila vztah, teda zakaz pokecu namieste nebol
2. vyhrady voci druhej osoby vo vztahu sa riesia vyhradne s druhou osobou, akceptovatelne je este "postazovanie si" osobe ktora dobre pozna oboch, ohovaranie na pokeci je nepripustne, pokial chce niekto rozvijat vztah treba tahat za jeden koniec a nie stavat sa oproti druhemu
3. podozrive informacie bez spolahliveho zdroja musia prejst previerkou
4. pri dodrziavani vyssie spoemnutych bodov prichadza ista imunita voci sviniam
a ku svini: nejdem sudit, na to mam prilis malo informacii, ale v pripade ze ide o cloveka ktory rozbije vztah aby zneuzil naslednu emocionalnu labilitu na strane dievciny na sex tak si vazne zasluzi jednu na hubu... jemu to nepomoze a nezmeni ho to ale tebe sa ulavi.. pomstu sice vazne neuznavam ale v tomto pripade by som urobil vynimku...
-
audiotrack
VIP
keď už je reč o pomste, v niektorej inej téme som už písal že lepšie je pomstiť sa rovnakým štýlom. Ak mu rozbije nos, možno ani nebude vedieť za čo. A nos sa zrastie. Ak mu niekto rozbije vzťah na ktorom mu bude veľmi záležať, tak si to zapamätá do smrti a možno s tým on prestane. To len tak na margo, že radšej sa mu pomstiť psychicky ako fyzicky. Ale myslím že to nie je predmetom tejto témy, a skôr by sme mali autorovi poradiť ako ďalej postupovať
-
jankee
Medium Expert
ja som svoju prvu lasku len silnejsie chytil za ruku 8 rokov dozadu, dodnes mi nedokaze odpustit aj napriek mojej snahe...sme kamarati, chodime znovu obcas von, ale ma priatela (snad uz 5teho po mne), stale nevie najst to co mala somnou a ja som to posral
neskoro lamentovat nad rozliatym mliekom
kazdopadne drzim palce
-
Fabo
Hardcore addict
audio: Tazko rozbit vztah niekomu kto vztah nema.
-
javatar
Hardcore addict
audiovi slo skor o formu - mstit sa na dusi nie na tele... a moznosti mas mnozstvo... ja s nim nesuhlasim, pretoze je to strata casu, proste v tomto pripade nema zmysel niekomu umyselne a premyslene skodit - zato ked mu jednu vzduchom chladenu das, tebe sa ulavi a ucel to splni...
ale z hladiska efektivnosti pomsty je samozrejme lepsia audiova cesta...
ale z hladiska efektivnosti pomsty je samozrejme lepsia audiova cesta...
Takze som siel dneska za nou vsetko si vyjasnit. Byva 120km odomna, cize som presiel 240km. Ani mi neotvorila. Rozpraval som sa s jej otcom a to je vsetko. Potom mi dala jasne najavo ze ma opusta, nakoniec aj vyplynulo koli komu. Nakoniec to nie je koli tej svini, ale koli inemu o 10 rokov starsiemu chlapovi. Jedina bolest je, ze ho poznam a on mna tiez. Byva kusok od mojho domu. To ma upevnilo na dno depresie a pocasie k tomu pomaha. Dakujem za rady hosi. Viem kde som urobil chybu, som za nu aj potrestany. Nevenoval som sa jej dostatocne.
-
javatar
Hardcore addict
Ale holy kkt blcha ze nedostatocne. Pokial chcela byt s tebou viac ako bola tak mala preto nieco urobit alebo ti o tom priamo povedat. Nie si schopny a tym padom ani povinny citat jej myslienky. Kasli na taku zensku co ta opusti a zo dna na den ide za inym. Taka si ten vztah s tebou nevazila a tym padom si ta ani nezasluzi.blcha1234 napísal: Nevenoval som sa jej dostatocne.
Blcha, premyslal si niekedy nad tym nevesat svoje zivotne stastie na zenu (jedinu, pravu, najkrajsiu, moju, nikoho ineho...!!!)?
Keby som bol zena a chlap by bol voci mne takto needy, a doliezol za mnou sto kilometrov aby sa so mnou "porozpraval", tiez neotvorim dvere.
Bud hodnotu davas, alebo ju beries. Myslim ze ty si ju bral.
Keby som bol zena a chlap by bol voci mne takto needy, a doliezol za mnou sto kilometrov aby sa so mnou "porozpraval", tiez neotvorim dvere.
Bud hodnotu davas, alebo ju beries. Myslim ze ty si ju bral.
Toto je velmi dobra myslienka ktora mi vrta v hlave. Ja som ju bral ako svoje vsetko. Ja som ju aj bral ako spriaznenu dusu, aku naladu mala ona mal som aj ja, ake pocity prezivala mal som ich aj ja.mademan napísal:Blcha, premyslal si niekedy nad tym nevesat svoje zivotne stastie na zenu
Kedze mam dovolenku, mam aj vela vela casu na premyslanie (poviem Vam ze nikdy som taku hroznu dovolenku nezazil). Snazil som sa spominat na vsetko zle aby som si ju znechutil no nedari sa. Otec mi dal radu ze nespominat na zle ale dobre. Uvedomit si ze som dobry clovek a ist s tym dalej.
V teme ktora sa tu zalozil jimmy_xp pise velmi podobne ako som to zazil ja. Tak isto tam spomina co s nou zazil ako jej pomohol. To iste zacalo napadat mna a troska ma to zabolelo. Faktu ze by mozno ani nedokoncila vysoku nebyt mna. Dlhe roky mozno aj od malicka chcela vykonavat robotu ktoru aj studovala. Nakoniec sa velmi tuzila dostat na miesto na ktore sa hlasi velmi vela ludi. Kedze som tam poznal par vysoko postavenych ktori ju tam pretlacili, zabezpecil som jej karierny start vdaka ktoremu bude mat omnoho lahsi zivot. Toto hodne boli, ze nebyt mna zapadla by niekde v "riti" sveta a horko tazko by sa prebojovavala zivotom, teda aspon jeho zaciatkom. Nakoniec som si uvedomil ze som jej pomohol. Nikdy sice za to nedostanem slovicko vdaka (teda teraz som dostal presny opak), ale fakt ze som pomohol mi ulavuje na dusi
Kazdopadne to stale boli, snazim sa sportovat rozpravat a kadejako si vyplnovat prazdnotu ale toto mi moc nejde.
-
Fabo
Hardcore addict
Ber to tak, ze teraz ona vzdy ked pojde do roboty tak bude musiet rozmyslat nad tym ze nebyt teba tak sedi doma 
blcha, ludia su od prirody povacsinou sebecke svine a ani za to nemozu. nemyslim to ani v zlom.
podla mojho nemozes nikdy cakat ze niekto, z koho si v zasade posrany a pre koho spravis vsetko a on citi ze ta ma v moci - a to opat nemyslim negativne, ale precitaj si co pises - co citila ona ja som citil, co povedala ma zasiahlo, co chcela to som jej dal, ...
nemozes cakat ze ta dlhodobo bude takyto clovek milovat.
milovat imho mozes silnu osobnost. aj slabu, ale skor ci neskor sa ti jej neediness ktorou ta zasypava smrtelne znechuti.
ake pocity len vo vacsom moze citit - predstav si ze z disky stiahnes babu domov a vyprasis ju, ale o nic ine ti nejde. mozno by si ju vyprasil znovu, ale nechces sa s nou stretavat.
no ona ti zrazu zacne pisat smsky typu "co sa medzi vami stalo" "lubim ta, preco so mnou nechces byt" "mas na mna cas, chcem ist von". ako sa citis? pripadne ti este zacne podstrkovat pocit viny, oblubena to vec v nasich geogr sirkach "to ti fakt islo iba o to ma poje****? si nechutny"
----
podla mojho ako zalozis svoje zivotne stastie na tom ze mas babu, je to ako keby si balancoval na lane. eventuelne spadnes.
nie v 100% pripadov, ale generally som presvedceny ze mam pravdu.
pokial ste obaja zdravo sebavedomi a obaja mate svoje vlastne zaujmy, no zdielate nejake spolocne hodnoty (ja sa nezalubim do zlatokopeckej trtky, ajked ju chapem), vtedy imho vztah funguje do nevidim. v pripade ze jeden druheho nepodjebe s niekym inym, kedy je na mieste bud dohoda ze to mozes spravit tiez alebo rozchod.
podla mojho nemozes nikdy cakat ze niekto, z koho si v zasade posrany a pre koho spravis vsetko a on citi ze ta ma v moci - a to opat nemyslim negativne, ale precitaj si co pises - co citila ona ja som citil, co povedala ma zasiahlo, co chcela to som jej dal, ...
nemozes cakat ze ta dlhodobo bude takyto clovek milovat.
milovat imho mozes silnu osobnost. aj slabu, ale skor ci neskor sa ti jej neediness ktorou ta zasypava smrtelne znechuti.
ake pocity len vo vacsom moze citit - predstav si ze z disky stiahnes babu domov a vyprasis ju, ale o nic ine ti nejde. mozno by si ju vyprasil znovu, ale nechces sa s nou stretavat.
no ona ti zrazu zacne pisat smsky typu "co sa medzi vami stalo" "lubim ta, preco so mnou nechces byt" "mas na mna cas, chcem ist von". ako sa citis? pripadne ti este zacne podstrkovat pocit viny, oblubena to vec v nasich geogr sirkach "to ti fakt islo iba o to ma poje****? si nechutny"
----
podla mojho ako zalozis svoje zivotne stastie na tom ze mas babu, je to ako keby si balancoval na lane. eventuelne spadnes.
nie v 100% pripadov, ale generally som presvedceny ze mam pravdu.
pokial ste obaja zdravo sebavedomi a obaja mate svoje vlastne zaujmy, no zdielate nejake spolocne hodnoty (ja sa nezalubim do zlatokopeckej trtky, ajked ju chapem), vtedy imho vztah funguje do nevidim. v pripade ze jeden druheho nepodjebe s niekym inym, kedy je na mieste bud dohoda ze to mozes spravit tiez alebo rozchod.
záleží to na povahe ženskej - u tej mojej toto funguje viac než dobre.mademan napísal:Blcha, premyslal si niekedy nad tym nevesat svoje zivotne stastie na zenu (jedinu, pravu, najkrajsiu, moju, nikoho ineho...!!!)?
Silmaril> mas stastie 
jj ja viem
ináč pokiaľ je ženská vyzretejšia a má trošku rozumu v hlave, tak práve taký prístup chlapovi zaručí že ona na druhého ani nepomyslí...
-
KaptMichal
King
Ked to takto citam, spolu s tou druhou temou kde bol rozchod po troch rokoch... Ja mam vztah trosku viac ako dva roky a znamena pre mna vela, no po tom prvotnom odmilovani som si hned uvedomil, ze nemozem cely svoj zviot stavat na nej. Celkovo stavat zivot mna inom cloveku je blbost, pretoze ludom prepina a robia chyby.
Takze treba mat nejake konicky, zaluby, venovat sa kamaratom dostatocne na to, aby pre teba neboli len akísi lepsi znami (hovorim to preto, lebo zozaciatku som s priatelkou travil strasne vela cesu a na kamaratov som zacal dlabat). No a potom si vyhral, lebo tvoje ciele, sny budu rovnomerne rozlozene. Asi tolko je moja rada do buducnosti, do buduceho vztahu aj ked predokladam, ze ti to uz doslo
vela stastia chlape!
Takze treba mat nejake konicky, zaluby, venovat sa kamaratom dostatocne na to, aby pre teba neboli len akísi lepsi znami (hovorim to preto, lebo zozaciatku som s priatelkou travil strasne vela cesu a na kamaratov som zacal dlabat). No a potom si vyhral, lebo tvoje ciele, sny budu rovnomerne rozlozene. Asi tolko je moja rada do buducnosti, do buduceho vztahu aj ked predokladam, ze ti to uz doslo