Nehovorím, že nefandia futbalu, ale aby jeden nebol sklamaný...
Kvalifikácia MS 2014 vo futbale
Re: Kvalifikácia MS 2014 vo futbale
Finsko je iba jedna z dvoch krajín, kde je hokej najpopulárnejší šport (a to s dosť veľkým rozdielom).
no... mame najlahsiu skupinu
z toho by nieco mohlo byt
-
Scorpion90
King
vobec by som nepovedal ze toto je najlahsia skupina..skor najmenej atraktivna a najviac vyrovnana, jedine plus je ze body moze stratit skoro kazdy s kazdym. Greci a Bosniaci su o stupienok vyssie a pobaltske L vie tiez poriadne potrapit (vid. Spanielov v Litve)
-
Sagittarius
Guru
Ale podľa s existujúcich je najľahšia, ktorú sme mohli dostať. A to, že môže prehrať každý s každým nám len môže vyhovovať, lebo zakopnúť môžu tak isto ako Bosna aj Grécko. A Litva zase aj prehrala v Lichtenštajnsku 0:2.
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Skupina je podobná ako tá o ME 2012. Takisto sme vychytali veľmi prijateľného súperaz 1. koša no z 3. sme mohli získať aj lepšieho. Bosna je nevyspytateľná zatiaľ čo pred rokom by som ju dával asi za favorita tejto skupiny teraz to už neplatí. V skupine o ME 2012 je na treťom mieste za Bieloruskom a Francúzskom. Prehrala s trápiacimi sa Rumunmi 3:0. Ovšem naša repre je poslednú dobu na zlej úrovni. Útok je otrasný, veď dať Andorre v dvoch zápasoch 2 góly to je hrozné. Ešte že máme tú obranu a zálohu celkom fajn. Brankár už tiež nie je to najlepšie, Mucha len leští lavičku...
So skupinou môžeme byť spokojný, nakoľko pri súčasných výkonoch repre by to nevypadalo ružovo ...
To je jasné . Aj ja si myslím , že máme veľmi dobre hrateľnú skupinu...... Myslím že nás potrápia hlavne gréci , bosna a hercegovina.... ale netreba podceňovať aj ostatných ...... dúfam že to zvládneme 
Čo dodať, skupina je určite priechodná, myslím, že máme veľkú šancu.
Dostali sme veľmi prijateľnú skupinu, z ktorej reálne môžme pomýšľať na postup na MS, mohli sme dopadnúť podstatne horšie, takže môžme byť spokojní. Samozrejme, že tie tímy majú svoju kvalitu, ale predsa len máme podľa mňa väčšie šance proti Grécku, ako keby nám vyžrebovali Španielov, Nemcov, Angličanov a pod. Litva a Lotyšsko môžu síce prekvapiť, ale takisto v tých košoch boli ťažší súperi. Bosna a Hercegovina bude nepríjemná, veď už v poslednej kvalifikácii na MS do JAR sa dostala až do baráže, kde neprešla cez Portugalsko a mali v tých zápasoch dosť smoly, viackrát nastrelili tyčky. Ale tiež, bolo by lepšie, keby nám namiesto Bosny vyžrebovali Ukrajinu, Švajčiarov alebo Čechov? Asi ani nie...
Njn. Ináč neviete , kedy budeme hrať prvý zápas a s kým ?
Na tom sa ešte zväzy dohodnú.
-
Anem
Star
To sa ešte musia dohodnúť... ale začnú tak na jeseň 2012
Aha .... dik .... tak verím že to zvládneme a postúpime na MS. Už sa veľmi teším . 
-
Daggertail
Light Professional
najprv treba zvladnut kvalifikaciu na ME 2012 
-
Sagittarius
Guru
Keďže Slovenska sa už kvalifikácia na Euro netýka a nechcel som otvárať novú tému o reprezentačnom trénerovi, tak som sa rozhodol to dať do tejto témy.
Čo si myslíte o trénerovi Weissovi? Má podľa vás ostať na lavičke Slovenska? Ak nie, tak kto by mal byť novým trénerom SR?
Ďalej som spravil aj hlasovanie.
Čo si myslíte o trénerovi Weissovi? Má podľa vás ostať na lavičke Slovenska? Ak nie, tak kto by mal byť novým trénerom SR?
Ďalej som spravil aj hlasovanie.
weiss by mal zostat ale bolo by lepsie ak by bol znovu len cisto repre trener, nevidim nikoho kto by bol lepsi a mal zaujem trenovat slovensko,uprimne sa mi zda smiesne ze sa vobec najuspesnejsi trener v slovenskej historii spochybnuje po jednej nevydarenej kvalifikacii
-
Sagittarius
Guru
No ale to nie je len o kvalifikácii, to je aj o správaní sa trénera, lebo je reprezentačný tréner, ale správa sa skôr "reprezentačný" tréner. Brať plat v reprezentácii a v klube robiť zadarmo je nonsens (ak netrénuje v 1. triede
). Toto je jedno akú má zmluvu...
-
hojko
Site Admin
Co hovorite na Weissovu zmluvu, 35 tisic na mesiac, 700 tisic za postup, celkom dobre, ze??? Vzhladom na to, ze zvaz ma dlhodobe financne tazkosti, nedavaju peniaze na regionalne sutaze, ale napriek tomu si dovolia platit kralovskym platom trenera, pricom taketo prehnane peniaze sa mi zdaju aj v pripade, ze by sme mali vyhrat MS.
-
senator8008
Light Star
Pre bežného človeka to je nepredstaviteľná suma, no musí sa počítať aj s tým že zahraničný tréner by bral viac.
pochybujem, ze by zahr. trener za postup dostal 700 000€, a aj keby, treba brať ohľad, v akej finančnej situácii sa ako Slovensko nachádzame v porovnaní s ostatnými ligami a to, ako piše hojko, v akom stave je nasa futbalova liga