Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Jednoznacne SGS2. Je to najlepsi smartphone momentalne na trhu.
čaves..práve rozmýšlam nad kúpou sony ericsson neo..čo vy o tom? neviete náhodou že za koľko sa to dá kúpiť? pretože ja chcem fónik do 300eur..vždy som mal sony ericsson..predtým ericsson, takže meniť značku nechcem..má niekto nejaké skúsenosti??? teraz vlastním práve x 10-nu..čo myslíte arc alebo neo?..mne nezáleži na pamäti. 
-
richard88888
Expert
Chce si kupit HTC Touch Diamond 2
Aky je to podla vas telefon ?
Ponukana cena je 60e bez zaruky ale nepouzivany vobec , baterka 3 - 4 dni vydrz.
Dakujem za pomoc
Ponukana cena je 60e bez zaruky ale nepouzivany vobec , baterka 3 - 4 dni vydrz.
Dakujem za pomoc
-
marekdanis
Novice
ja osobne mam Iphone 4 a som s nim spokojný až na 2veci /bluetooth a životnosť baterky/.
Ale bral by som ho iba na nejaku akciu, isto nie za 600-700 €
Ale bral by som ho iba na nejaku akciu, isto nie za 600-700 €
pamäť si môžeš rozšíriť, takže na tom ti ani záležať nemôže. Arc a neo sú oba veľmi dobré telefóny. Neo je novší, vie toho skoro rovnako veľa ako arc a pritom je oveľa lacnejší, preto by som ho ja osobne viac odporúčal. Samozrejme ani arc nieje zlý telefón, má väčší displej a lepší výkon, ale cenovo sa veľmi odlišuje, pričom toho nevie oveľa viac.mandial napísal:čaves..práve rozmýšlam nad kúpou sony ericsson neo..čo vy o tom? neviete náhodou že za koľko sa to dá kúpiť? pretože ja chcem fónik do 300eur..vždy som mal sony ericsson..predtým ericsson, takže meniť značku nechcem..má niekto nejaké skúsenosti??? teraz vlastním práve x 10-nu..čo myslíte arc alebo neo?..mne nezáleži na pamäti.
-
MaofKO
čiže o čo konkrétne je horší / čo nevie Neo oproti Arc? Alebo naopak, čo vie Arc navyše oproti Neo? A takisto by ma zaujímalo porovnanie Neo <> Ray.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
richard88888
Expert
prosim pomoze aj mne niekto na otazku ktosu som pisal :
Dakujem za pomoc
Dakujem za pomoc
-
guess.whoo
Redeemer
co cakas od stareho telefonu za 60e? ak nemas viac penazi tak je tvoja otazka zbytocna, kup si ho a sam uvidis
-
richard88888
Expert
ale pytam sa aky je to telefon ? ci je dobry alebo zly ? zase chcem radu precitaj si otazku
-
guess.whoo
Redeemer
vsak pisem, ked nemas na lepsi tak si ho kup..recenzii co vie a co nie, ake ma chyby atd najdes po sekundovom googleni 10. HTC su vseobecne vnimani ako top vyrobcovia telefonov, takze chybu neurobis
Touch diamond 2 ma Windows Mobile 6.x, takze ak nehladas featurky specificke iba pre tento OS (ak nejake existuju) tak sa mu oblukom vyhni. Usetris si nervy, to uz radsej zober nejaky pouzivany Android, aj keby to mal byt nejaky low-end.
Plus ma to rezistivny displej, takze sa mozes pripravit na stylus.
Plus ma to rezistivny displej, takze sa mozes pripravit na stylus.
takže píšem zas lebo tento týždeň idem kupovať mobil neviem sa rozhodnúť medzi Samsung Galaxy Ace(19€), Sony Ericsson Xperia Neo(99€) alebo HTC Wildfire S (9€)... Prosím o radu cena/výkon, teda či sa oplatí investovať do tích drachších a prečo.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Z týchto xperia neo
Ahojte, nechcem zakladať novú tému tak sa spýtam sem, mám ponuku na Iphone 3g za 140€, písal som s majiteľom a pri bežnom používaní mu vraj batéria vydrží 2 týždne, čo sa mi zdá byť pridlho, ďalej na čo si mám dať pozor pri kúpe "ojazdeného" iphonu ?
Presnejšie jedná sa o tento : http://mobil.bazos.sk/inzerat/9409569/Iphone-3g.php
Presnejšie jedná sa o tento : http://mobil.bazos.sk/inzerat/9409569/Iphone-3g.php
no ked povypinas vsetko co ti netreba+wifi tak nevidim problem aby nevydzrala (!!pri beznom pouzivani!!)
a este ked si ho sem tam napojis na komp aby si si nieco stiahol do/z iphonu...mohol by vydrzat
a este ked si ho sem tam napojis na komp aby si si nieco stiahol do/z iphonu...mohol by vydrzat
Na čo si mám dávať ďalej pozor pri kúpe Iphonu ? Na dosť kúskoch som videl kde nefungovalo GPS,WiFi ale vraj to je všetko chyba SW, ďalej ako rozpoznať napodobeninu iphonu?
jednoducho - krytka sim karty sa pri iphone vyklápa celá, pri napodobenine tuším iba jedna strana, ako dvierka a pri zoomovaní fotiek bude mať spomalené reakcie (napodobenina)
Jednoznačne NEO. Ace ani Wildfire sa na NEO nechytajú.Pryzma napísal:takže píšem zas lebo tento týždeň idem kupovať mobil neviem sa rozhodnúť medzi Samsung Galaxy Ace(19€), Sony Ericsson Xperia Neo(99€) alebo HTC Wildfire S (9€)... Prosím o radu cena/výkon, teda či sa oplatí investovať do tích drachších a prečo.
Porovnanie: http://www.phonearena.com/phones/compar ... ,5211,5145