Malička rada
Malička rada
Caute vsetci... mam otazocku... moja priatelka ide do jedneho kupelneho mesta na dlhisu dobu... a mam otazocku chcel by som ju nejako prekvapit a dat jej nieco co by jej pripominalo mna za ten cas co tam bude... any ideas? napr. nieco kde by bola moja vônavka alebo nejaky predmet fakt nemam napady ... Dakujem 
Re: Malička rada
nic jej nedavaj, chod ju odprevadit, rozlucit sa s nou a prid ju tam pozriet 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
slona
-
jin
VIP
Jedy: Och joj, darmo od nás chceš niečo originálne, keď najlepšie ju poznáš Ty sám. Mohla by ju potešiť nejaká Tvoja / Vaša spoločná zarámovaná fotka, skrátka akýkoľvek spomienkový predmet, niečo, čo Ťa jej bude pripomínať.
No a samozrejme jazdiť za ňou tak často, ako to okolnosti budú umožňovať.
No a samozrejme jazdiť za ňou tak často, ako to okolnosti budú umožňovať.
Nie daj, ale požičaj jej niečo, čo je tvoje, či už je to nejaký talizman alebo ja neviem, čo nosíš často pri sebe, dajaký prívesok či korálky či čo to chlapi nosia, alebo napr. dačo z kľúčenky? proste fakt nejakú maličkosť, čo ale patrí tebe. a teda jej to bude pripomínať stále teba.
lebo keby jej dačo kúpiš, tak to jej nemusí pripomínať teba, lebo by to s tebou nemalo nič spoločného.
jedine ešte, že by si dačo pekné vyrobil.
lebo keby jej dačo kúpiš, tak to jej nemusí pripomínať teba, lebo by to s tebou nemalo nič spoločného.
jedine ešte, že by si dačo pekné vyrobil.
CheZteR napísal:nic jej nedavaj, chod ju odprevadit, rozlucit sa s nou a prid ju tam pozriet
len sa jej pred tou navstvou vopred ohlas.. aby si nebol nemile prekvapeny
dakujem za rady budem rozmyslat ... dakujem fakt vsetkym
nie nie, len sa jej pekne ohlás
nemajú to rady

Ak ťa zastihla vojna, tak by si mal mať armádne známky. Ale ak ju pôjdeš pozrieť, tak sa jej pripomenieš asi najlepšie.Jedy napísal:Caute vsetci... mam otazocku... moja priatelka ide do jedneho kupelneho mesta na dlhisu dobu... a mam otazocku chcel by som ju nejako prekvapit a dat jej nieco co by jej pripominalo mna za ten cas co tam bude... any ideas? napr. nieco kde by bola moja vônavka alebo nejaky predmet fakt nemam napady ... Dakujem
čo sa jej na tebe najviac páči? Niečo z oblečenia?
Niektoré maju rady mužské boxerky
-
PhYs0c
King
ked neohlasene tak s kvetinami a povedz ze si ju chcel prekvapit, lebo si domysli ze si ju prisiel skontrolovat 
Tak tak, poznam pripad ked sa neohlasena navsteva skoncila rozchodom