Internet od Skylink
Re: Internet od Skylink
ked vsetko zlyha, zavolaj na infolinku
-
pegasusss
Light Professional
uz viem kde je problem , matka mi povedala ze setky kable TV primaca so po byte posekane .... teraz musim vymysliet ako to spojajzdniť sakra ....
beardie: Prepac, uz neviem aka presne je to mierka, ale myslim ze je to len moja ulica (ani nie cela).
Ok, tak som sa to pokusil vyriesit tak, ako ste radili - objedname pripojenie ku susedom, a cez wifi siet to pojde ku nam. UPC mi este nepovedala ci to pojde aj na tej adrese, ale tak hadam budem uspesny.
Dakujem za pomoc.
Ok, tak som sa to pokusil vyriesit tak, ako ste radili - objedname pripojenie ku susedom, a cez wifi siet to pojde ku nam. UPC mi este nepovedala ci to pojde aj na tej adrese, ale tak hadam budem uspesny.
Dakujem za pomoc.
ja mam tiez net cez mikrovlnku a je to uplne super ryhlost sa mi pohybuje vacsinou najvyssia aku mam poskytovanu samozrejme su obcas vypadky ale to vsade aj to iba but koly velmi velmi zlemu pocasiu alebo koly zvysovaniu ryhlosti 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
pegasusss: Toto je tema o vybere internetu, nie o tvojom probleme s UPC. Svoj problem pis do temy venovanej internetu od UPC, nie sem.
-
pegasusss
Light Professional
okej sorac , mozes zmazat ...